Patka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Tak długggo mnie nie było, a fot nowych szczególnie Mrówy brak !!!! skandal!!!! ja nie wiem ..... jak tak mozna a ja tak czekam,, żeby sobie pooglądać :cry: :wink: Quote
adda Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Basenji']Jak kceta to mata: Zdrówko No no, coraz większa odsłona :D Quote
dbsst Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 nie no Basenji daj nam szanse wiosna idzie sweterek masz piekny 8) ale mnie napewno a mysle ze reszcie to NIE WYSTARCZY dawac foty Wojtek 8) Quote
mrowka Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 [quote name='adda'][quote name='Basenji']Jak kceta to mata: Zdrówko No no, coraz większa odsłona :D :klacz: no no no jestem pod wrazeniem! Ciekawe co za niedlugo zobaczymy.. Ale wy marudzicie.. :shake: Jak zrobie to dam, a kiedy zrobie to nie wiem :evilbat: :wink: Quote
Wojtek Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 debsst napisał(a):Wojtek Żaróweczko, to musi potrwać. Jutro fryzjer i intymna depilacja, jak załatwię odrosty to wklejamy... 8) :D Quote
kingula Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Tak mi sie spodobalo wrzucanie zdjec nigdy wczesniej mi to nie wychodzilo :oops: ze teraz Was troche pomecze :evilbat: Kingula z mamusia na spacerku Tu juz troche starsza z bratem i kuzynem :wink: Z moimi kochanymi bialasami :iloveyou: Z pieskami i TZ Wygibasy na dzialce A tu na koncercie brata w wersji "krotkowlosej" :wink: I na wakacjach :P Tak wiec juz znacie Kingule od samiutkiej malenkosci az po dzis dzien :wink: :P Quote
tajdzi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Jacie Kingula, ale ty laska jesteś 8) i jaka wygibaśnica!!! Koniecznie Wind musi Cie zwerbować i poprosimy o EXTREMALNĄ sesję A i ŚLICZNIE Ci w króciutkich włoskach!! Obcinaj, obcinaj!!!! :wink: Quote
Justa Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Kingula :o Śliczna dziewczyna z Ciebie :angel: Wy sie wszystkie marnujecie normalnie! Quote
kingula Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 :oops: dziekuje :oops: z krociutkimi lepiej? boszz a ja juz od studniowki hoduje i dzien w dzien sprawdzam czy urosly :( Quote
Patka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Mnie się bardziej osobiście widzisz w długich, a i babcia zawsze mówi, ze się krótkich jeszcze nanosisz (w pewnym wieku długie już nie pasują moim zdaniem :wink: ) Piękna z Ciebie dziewczyna masz ciekawą urodę (jacyś ciekawi przodkowie?) :D pozdrowionka Quote
tajdzi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 oj, kingula to w ogóle extra laska jest i czy długie, czy krótkie to i tak super wygląda 8) Ale te w żółtym sweterku z taką postawioną fryzurką jest super :D Quote
Patka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 A do mnie najbardziej przemawia to z TZ i psiurami :wink: :D Super szczere i bije od niego ttakie ciepełko :D Quote
kingula Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Ehhh z tym ciepelkiem to roznie bywa :roll: Czyli reasumujac- zostawiam dlugie wlosy tyle ze mam je stroszyc i chodzic w zoltym sweterku? :roflt: Quote
Patka Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 wiem że z tym ciepełkiem róznie bywaa..... ale obyscie sie cieplili jak najczęsciej :wink: :lol: Urocza panno :wink: :D Quote
tajdzi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Kingulka napisał(a):Czyli reasumujac- zostawiam dlugie wlosy tyle ze mam je stroszyc i chodzic w zoltym sweterku? :grins: :ylsuper: Quote
Wojtek Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Słuchajcie, a co to jest ten/ta TZ ? :-? Bo ja się tylko domyślam, ale do końca to pewny nie jestem :-? (ale kicha) Quote
Wojtek Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Dzięki, tak myślałem :D Hmm, ale to brzmi sucho i dwuznacznie... :-? Nie podoba mi się :-? Quote
tajdzi Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 można jeszcze U - ukochana/y M - miła/y Mż - mąż Żn - żona D - dziewczyna F - chłopak Ale to się pogubić można :) Quote
dbsst Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Wojtek napisał(a):debsst napisał(a):Wojtek Żaróweczko, to musi potrwać. Jutro fryzjer i intymna depilacja, jak załatwię odrosty to wklejamy... 8) :D mowiesz ze jak zamaskujesz odrosty tio jestes NASZ :D kingula ollla llalla kiedys tez umialam takie wygibasy jak byloam piekana i mloda ;) :( Quote
Wojtek Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 debest napisał(a):kingula ollla llalla kiedys tez umialam takie wygibasy jak byloam piekana i mloda Słuchaj, już Ci tu dużo publicznie nakadziłem, ale do cholery nie przesadzaj!!! Taka żarówka!!! Quote
dbsst Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 :oops: :oops: pseprasam jak bylam mloda ;) hihihii a Ty mi kominiare obiecales i co i pusto 8) Quote
anetta Posted February 17, 2005 Posted February 17, 2005 Mmm Kungula :D Bylas sliczna dziewcynka :baby: :D A te wygibasay sa niezle 8) Trenowalas gimnastyke, czy tak dla siebie? Czy dlugie czy krotkie wloski, tak i tak wygladasz super :angel: Basenji :D No no, jeszcze jedna fotka :lol: i bedzie jak znalazl :lol: Quote
Recommended Posts