Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

tak przeglądam moje stare zdjęcia, które wcześniej dodawałam i co pisałam (... :shake: ), i szczerze? ręce mi się załamują :razz: normalnie mogłabym trafić do jakiegoś programu w stylu ; zielone drzwi, albo ktokolwiek widział, niech zapomni
pamiętacie wstrętną dzage? (tak, wstydzę się tego 'nicku')
"drzazga" - aktualnie.

Posted

[quote name='Bowtruckle']tak przeglądam moje stare zdjęcia, które wcześniej dodawałam i co pisałam (... :shake: ), i szczerze? ręce mi się załamują :razz: normalnie mogłabym trafić do jakiegoś programu w stylu ; zielone drzwi, albo ktokolwiek widział, niech zapomni :shake:
pamiętacie wstrętną dzage? (tak, wstydzę się tego 'nicku') :oops:
"dzaga" ( :oops: )- aktualnie. :diabloti:

za duzo to na tym zdejciu nie widac ;)

Posted

Unbelievable:loveu::evil_lol:

Bowtruckle napisał(a):
oby nie .. nie cierpię przydomka drzazgi

a co jak wymyślałaś go ostatnim razem nie byłaś w pełni poczytalna? :cool3::evil_lol:
a co do Twoich nowych zdięć to nie wiele różnią się od tych wcześniejszych, ale to oczywiście tylko moje skromne zdanie :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

To ja może wstawię siebie ;)

Niektórzy może widzieli w wątku Deli, ale wstawię. Dela to sunia ze schroniska w Ostrowie Wlkp., którą miałam na krótkim tymczasie i która w poniedziałek pojechała do nowego domu.

A tu z moim myszakiem

• 5 weeks later...