Rinuś Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Mysia_']http://images50.fotosik.pl/100/d320e7f0a2879b1a.jpg a na co się tak wściekałaś? :cool3: ja jak jestem wściekła to sobie nie robie fotek :lol: Muszę sobie znaleźć młodszego TZ :diabloti::diabloti::diabloti: Mysia kłótnia z mężem :evil_lol::eviltong: Ale tego TZta to tylko na okres 100dniówkowy mlodszego sobie znajdź :evil_lol: Rybcia w końcu fota bez napisów :multi: Quote
Mysia_ Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Rinuś']Mysia kłótnia z mężem :evil_lol::eviltong: Ale tego TZta to tylko na okres 100dniówkowy mlodszego sobie znajdź :evil_lol: Rybcia w końcu fota bez napisów :multi: no właśnie nie wiem co TZ na to powie :lol::lol::lol: dokładnie miałam to napisać, Rybcia prawie normalne zdięcię :eviltong: Tylko prawie w ogóle Ci buzi nie widać, patrzysz jak zawsze spod okularów i za mało się usmiechasz :mad: ale ogólnie ładnie :cool3::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Rinuś, nie wyglądasz tu na wściekła... :eviltong: ale bardzo ładna fotka... hmm, wyzywająca i odważna. ;) Quote
Zorlis Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Świątecznie - z męczyzną mojego życia :grins: ;) Quote
Patikujek Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ale masz przystojnego menscyzne:loveu::loveu::loveu: Quote
NightQueen Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Ja i pracą mego życia :diabloti::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 wow ile fotek :D slicznie dziewczyny^^ Tinus :loveu: no i ja sobie dzis cyklam z kobieta mojego życia :evil_lol: Quote
ponik Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 i moja "świąteczna sfora" a więcej tutaj : Picasa Web Albums - jjj - Bouvier des F... Quote
Mysia_ Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 super, fotki - takie wiosenne :loveu: Pati, a od czego jest takie pogotowie imprezowe? :evil_lol: Zbieranie tego co ktoś zwróci? :diabloti: Przenoszenie "zwłok" w bezpieczne miejsce? :lol: A co, też sobie foteczki wrzucę :diabloti::diabloti::diabloti: ja i to co kocham - wolny dzień w pracy, muzyczka i słońce! :loveu: ja z najprzystojnieszym facetem jakiego znam :loveu: Quote
rose Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 ponik chyba troszkę za dużo zdjęć wstawiłaś:eviltong: max5:p Quote
*zaba* Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 No dobra,to teraz wczesniejsze pokolenie :diabloti: Quote
Bewarka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='Tinka:)']Ze Szczurem mojego życia:diabloti: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/DSC_0096kopia.pngI spróbuj jeszcze kiedyś powiedzieć, że jesteś brzydka to ci spuszcze manto...:mad: Betty, ach, Betty...:loveu: :lol: Karilka, śliczniasto, pasujesz do swojego dobka :diabloti: Quote
NightQueen Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Pati, a od czego jest takie pogotowie imprezowe? :evil_lol: Zbieranie tego co ktoś zwróci? :diabloti: Przenoszenie "zwłok" w bezpieczne miejsce? :lol: hehe :evil_lol: moja praca polega na noszeniu kamizelki i dozorowaniu wszystkiego, a od reszty to ja mam ludzi :eviltong::evil_lol: na szczęście wczoraj na imprezie nie było potrzeby zbierania czegokolwiek i przenoszenia osób, bo wszyscy byli w stanie sami się przetransportować do pokoju z wiaderkami :evil_lol: No proszę jak się galeria ruszyła ;) to chyba z okazji świąt :evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Karilka Dolar trenuje przed zlotem ? :evil_lol::evil_lol: Wiesz Brutusa nie będzie to na Czarku się wyżyje i Olku :eviltong::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Karilka!!! lepiej niz w blad! super to ja teraz Quote
Karilka Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Rinuś mimo doskwierającej dysplazji zaczynamy zabawe w IPO:diabloti:. Czemu na Zlot nie jedziesz?:shake::-( Diabeł moja żono, Ty jak zawsze slicznie:loveu:. Ty też nie jedziesz. Zdrajco!:-( Bewarka... zdaje Ci sie:diabloti::cool3: Quote
olekg89 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Emdziołek-astka widze poszła w odstawkę.:mad: Quote
emdziolek Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='olekg89']Emdziołek-astka widze poszła w odstawkę.:mad: No co Ty Oluś, :crazyeye:Vega to dalej jest nasze oczko w głowie :loveu:tylko ona nie bardzo lubi do zdjeć pozować, tym bardziej ze mną:diabloti: A wollie to szczeniak wiec mu sie troszke wiecej czasu poświęca, to normalne -tak mi sie wydaje :razz: edit: Ja i vega w ostatnich dniach zimowych;) Quote
Rinuś Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Wielkanoc 2009 :eviltong: Od lewej: moja siostra,mój brat,ja no i moja miłość:evil_lol::loveu: ps.Karilka nie jadę ponieważ Łukasz miał jakieś tam zastrzeżenia zresztą nie pasuje mi z urlopem...:-( Quote
emdziolek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 byłam w wersji grzecznej to teraz wersja Devil:diabloti: Quote
Recommended Posts