Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

musze to sprawdzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja sprawdziłam, tyle że nie z workiem na śmieci :evil_lol:

Smallpati-i co w tym złego,że faceci tak mają?:evil_lol:Mnie to daje taką ponurą satysfakcje jak wstaje rano rozczochrana,niepomalowana i w jego za dużej koszulce,a słysze że jestem śliczna:loveu:

Przecież nigdzie nie napisałam że to źle :evil_lol:
Faceci to w ogóle są dziwni, wstajesz rano, wyglądasz jak 7 nieszczęść, a on ci słodzi jakaś ty piękna :eviltong:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
wiem o co ci chodziło, ale niestety nie ma na świecie takiej osoby która jet w 100% zadowolona ze swojego ciała, więc dlatego napisałam że jakieś doskonałości masz, niekoniecznie te co ja wymieniłam ale jakieś jednak masz :evil_lol:
A chłopy to są takie jak się zakochają, że jak ich kobiety ubiorą cokolwiek nawet worek na śmieci to dla nich jest to atrakcyjne :evil_lol:

mam mam:evil_lol:

na ładnej wszystko ładnie wygląda:diabloti: hehe ale ze mnie narcyz:evil_lol: a wiecie, że gram Królewnę w przedstawieniu Kot w butach?:D

Posted

olekg89 napisał(a):
Asiu słoneczko a któż śmie ,aż tak cię okłamywać mówiąc ,że jesteś śliczna??:diabloti:;)

a znalazł się jeden taki niewidomy:loveu:

Posted

Witam na wątku :) Jestem na dogo od niedawna, bo dopiero od lutego, więc z pewnością niewiele osób mnie zna, ale zaryzykuję i także się pokaże :)

Ja to ta z ciemnymi włosami ;)

Posted

dobry wieczór :diabloti::evil_lol:

Lilmo witamy a wątku :razz:

a teraz ja ze wczoraj :eviltong:

a tu już po trzech, albo czterech browarkach, nie pamietam dokładnie momentu robienia tej foty :evil_lol:

Posted

[quote name='betty_labrador']o emdziolkowa, masz nowego piesa? :cool3: :loveu: fajnie wyszłas z malutkim(malutką?)
A no mam, buldożka francuskiego który się zowi Wolle:loveu:

malutki:razz: