NightQueen Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 musze to sprawdzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja sprawdziłam, tyle że nie z workiem na śmieci :evil_lol: Smallpati-i co w tym złego,że faceci tak mają?:evil_lol:Mnie to daje taką ponurą satysfakcje jak wstaje rano rozczochrana,niepomalowana i w jego za dużej koszulce,a słysze że jestem śliczna:loveu: Przecież nigdzie nie napisałam że to źle :evil_lol: Faceci to w ogóle są dziwni, wstajesz rano, wyglądasz jak 7 nieszczęść, a on ci słodzi jakaś ty piękna :eviltong: Quote
NightQueen Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 doskonałości ale te o drugim znaczeniu :evil_lol: Quote
rose Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 smallpati napisał(a):wiem o co ci chodziło, ale niestety nie ma na świecie takiej osoby która jet w 100% zadowolona ze swojego ciała, więc dlatego napisałam że jakieś doskonałości masz, niekoniecznie te co ja wymieniłam ale jakieś jednak masz :evil_lol: A chłopy to są takie jak się zakochają, że jak ich kobiety ubiorą cokolwiek nawet worek na śmieci to dla nich jest to atrakcyjne :evil_lol: mam mam:evil_lol: na ładnej wszystko ładnie wygląda:diabloti: hehe ale ze mnie narcyz:evil_lol: a wiecie, że gram Królewnę w przedstawieniu Kot w butach?:D Quote
olekg89 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Asiu słoneczko a któż śmie ,aż tak cię okłamywać mówiąc ,że jesteś śliczna??:diabloti:;) Quote
asiunia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 olekg89 napisał(a):Asiu słoneczko a któż śmie ,aż tak cię okłamywać mówiąc ,że jesteś śliczna??:diabloti:;) a znalazł się jeden taki niewidomy:loveu: Quote
asiunia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 olekg89 napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::lol: wiem,wiem..ale i tak go nikomu nie oddam:loveu: Quote
Rinuś Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Asia masz ładniutką twarz :p a to ja z moją miłością:loveu: Quote
asiunia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Dziękowac;) Kasia,prosze ładnie wkleic ta fotke ktora masz na nk jako głowna-bo jest zajebista:eviltong: Quote
Basia&Safi Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 no a cooo mało kto nas zna ale niech bedzie Quote
Aga&Ganja Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dobra, to i ja odświeżę wam pamięć. :eviltong: u mnie jak zwykle przerobione jakoś... :roll: Quote
betty_labrador Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 czesc Lilmo :loveu: super fotka, bardzo ładnie wyglądasz :) pozdrowka :) Quote
Lilmo Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Witam na wątku :) Jestem na dogo od niedawna, bo dopiero od lutego, więc z pewnością niewiele osób mnie zna, ale zaryzykuję i także się pokaże :) Ja to ta z ciemnymi włosami ;) Quote
Mysia_ Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dobry wieczór :diabloti::evil_lol: Lilmo witamy a wątku :razz: a teraz ja ze wczoraj :eviltong: a tu już po trzech, albo czterech browarkach, nie pamietam dokładnie momentu robienia tej foty :evil_lol: Quote
emdziolek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 to i ja dam jakieś swoje :) i swoje z moim gremlinem: Quote
betty_labrador Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 o emdziolkowa, masz nowego piesa? :cool3: :loveu: fajnie wyszłas z malutkim(malutką?) Quote
emdziolek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='betty_labrador']o emdziolkowa, masz nowego piesa? :cool3: :loveu: fajnie wyszłas z malutkim(malutką?) A no mam, buldożka francuskiego który się zowi Wolle:loveu: malutki:razz: Quote
Rinuś Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Z dzisiaj...byłam wściekła jak robiłam to zdjęcie :eviltong: Quote
Mysia_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 http://images50.fotosik.pl/100/d320e7f0a2879b1a.jpg a na co się tak wściekałaś? :cool3: ja jak jestem wściekła to sobie nie robie fotek :lol: Korenia, zazdroszczę studniówki! Też bym sobie jeszcze na jakąś poszła :lol: Muszę sobie znaleźć młodszego TZ :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Patikujek Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Betty_labrador, ona malutki to nie był nawet kiedy ja go jeszcze na żywo oglądałam a to było na sylwestra:evil_lol: Quote
Recommended Posts