Rinuś Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Mi kocham Cie:loveu: Na resztę odpiszę jutro bo teraz nie mam czasu :eviltong: Quote
rose Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 smallpati napisał(a):ja podchodzę do ubrań po względem trendów i uwierz że białe spodenki nawet na enTrance nie są hiciorem chodziło mi bardziej o to, że tam wszystkie sa skąpo ubrane:p a co jest trendy to ja tam nie wiem i mnie w sumie to mało obchodzi, noszę to co mi się podoba a nie to co polecają kolorowe pisma czy wystawy sklepowe:eviltong: lubię się czasem wyróżniać:evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 rose napisał(a):chodziło mi bardziej o to, że tam wszystkie sa skąpo ubrane:p a co jest trendy to ja tam nie wiem i mnie w sumie to mało obchodzi, noszę to co mi się podoba a nie to co polecają kolorowe pisma czy wystawy sklepowe:eviltong: lubię się czasem wyróżniać:evil_lol: no i widać że się tym nie interesujesz :diabloti: jest tylu projektantów, tyle różnych stylów, każdy prezentuje coś innego czyli każdy się wyróżnia czym innym, ale jest zawsze coś co je łączy ;) rodzaj tkaniny, kolory, formy, ale to nie oznacza że wszystko wygląda jednakowo. Można być skąpo ubranym ale z gustem ;) a to chyba najważniejsze. Mi jest ubrana skąpo (wiem że w całkiem innym temacie) ale z klasą :loveu: pokazuje tylko te części ciała które są godne pokazania i to mi się podoba ;) Nosisz to co ci się podoba tak? i nigdy nie pytasz kogoś jak wyglądasz :cool3: upodoba ci się ohydny, wstrętny sweterek który eksploatuje wszystkie twoje niedoskonałości ale go nosisz bo tak ci się podoba i nie interesuje cie co myślą inni? pytam z ciekawości? :diabloti: Quote
asiunia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 a moim zdaniem Kasia wygląda super;)bardzo kobieco,figure ma świetną i absolutnie nie ma sie czego wstydzic:shake: Mi.masz bardzo ładny brzuszek:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 smallpati napisał(a): Nosisz to co ci się podoba tak? i nigdy nie pytasz kogoś jak wyglądasz :cool3: upodoba ci się ohydny, wstrętny sweterek który eksploatuje wszystkie twoje niedoskonałości ale go nosisz bo tak ci się podoba i nie interesuje cie co myślą inni? pytam z ciekawości? :diabloti: A na zakupach to sie chodzi parę godzin, aż mi sie nie chce dreptać bo szuka tego CZEGOSC , i pyta ale czy dobrze wygląda i obraca sie w lustrze milion razy:evil_lol: a ja oczywiscie, ze pięknie byle skończyć te zakupy no chyba,ze coś jest obrzydliwego to wtedy prawdę mowie :lol: Quote
NightQueen Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 KaRa_ napisał(a):A na zakupach to sie chodzi parę godzin, aż mi sie nie chce dreptać bo szuka tego CZEGOSC , i pyta ale czy dobrze wygląda i obraca sie w lustrze milion razy:evil_lol: a ja oczywiscie, ze pięknie byle skończyć te zakupy no chyba,ze coś jest obrzydliwego to wtedy prawdę mowie :lol: :evil_lol::evil_lol: i wszystko jasne :evil_lol::evil_lol: ja mam tak samo, z tym że na zakupy chodzę już sama bo raz że jestem zakupoholiczką i wszyscy wymiękają po 3h biegania po sklepach :diabloti: a dwa to nikt (oprócz jednej przyjaciółki :loveu:) się nie interesuje modą i nie wiedzą jak się trzeba ubierać, czyli mi doradzają źle :evil_lol: za to ja włóczę się ze wszystkimi znajomymi (nie bez przyjemności :loveu:) i doradzam wszystkim :evil_lol: Quote
Mi. Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Mi kocham Cie:loveu: ja Ciebie też świrusie:loveu: Mi jest ubrana skąpo (wiem że w całkiem innym temacie) ale z klasą :loveu: pokazuje tylko te części ciała które są godne pokazania i to mi się podoba ;-) skąpo? może czasem. Ostatnio wyzywająco troche. Kocham mode:) I lubie się nią bawić. a właśnie. Oglądajcie gazetki In Style :evil_lol: będzie tam pare moich zdjęć niedługo ;) Mi.masz bardzo ładny brzuszek:evil_lol: Dziękuje Ci bardzo. Ja go nie lubie ;) Quote
NightQueen Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 skąpo? może czasem. Ostatnio wyzywająco troche. Kocham mode:smile: I lubie się nią bawić. a właśnie. Oglądajcie gazetki In Style :evil_lol: będzie tam pare moich zdjęć niedługo ;-) na tych zdjęciach dość skąpo ;) ale mi się podoba bo nie przesadziłaś. Powiedz when żebym wiedziała kiedy mam się w gazetkę zaopatrzyć :evil_lol: Quote
Paulina87 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 A to i ja się wypowiem bo dawno mnie tu nie było ;): Fotka Mateusza jak najbardziej OK, a że mało męska, no cuż w fotomodelingu bardzo mało jest męskości. Fotka Rinuś hmm... ja bym się na imprezę tak w życiu nie ubrała. A to, że tak jest większość to i tak to pewnie jakieś napalone 16-17 latki (tak tak takie też chodzą na imprezy od 18 lat). Ja kiedyś (jakieś 5 lat temu) chodziłam na imprezy techno i tak się nie ubierałam ;). Rinuś nie jest gruba a jedynie masywna, a taki strój dodatkowo to uwydatnia. A to, że facetom się podoba no to wiadomo, ale pierwsze co myślą "łatwa panienka". Ale oczywiście to kwestia gustu, każdy ubiera się jak chce. A żeby nie było to jakaś fotka: Quote
Mi. Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 na tych zdjęciach dość skąpo ;-) ale mi się podoba bo nie przesadziłaś. Powiedz when żebym wiedziała kiedy mam się w gazetkę zaopatrzyć :evil_lol: hehe dziękuje :wink: a wiesz... nie wiem kiedy.. albo w tym numerze co będzie, albo w jeszcze następnym. Sesja miała być jutro ale chora jestem i przełożona jest na czwartek ;p Mi. :loveu::loveu::loveu: :buzi: hahaha rozszalała Mi. :cool3: a jeszcze mam jedno takie o :) przed jakimś wyjściem ktoś mi zrobił:lol: ostatnie już :) Quote
rose Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 smallpati napisał(a): Nosisz to co ci się podoba tak? i nigdy nie pytasz kogoś jak wyglądasz :cool3: upodoba ci się ohydny, wstrętny sweterek który eksploatuje wszystkie twoje niedoskonałości ale go nosisz bo tak ci się podoba i nie interesuje cie co myślą inni? pytam z ciekawości? :diabloti: napisałam, ze nie patrze na to co proponują kolorowe gazety czy wystawy sklepowe, a pytanie sie kogoś o to jak się w czymś wygląda to inna sprawa:eviltong: a poza tym może ja nie mam niedoskonałości?:evil_lol: A na zakupach to sie chodzi parę godzin, aż mi sie nie chce dreptać bo szuka tego CZEGOSC , i pyta ale czy dobrze wygląda i obraca sie w lustrze milion razy:evil_lol: a ja oczywiscie, ze pięknie byle skończyć te zakupy no chyba,ze coś jest obrzydliwego to wtedy prawdę mowie :lol: chyba muszę się obejrzeć w lustrze żeby zobaczyć czy coś mi sie podoba, prawda? a poza tym kiedy my ostatni raz byliśmy razem na zakupach? i 100 razy bardziej wolalam chodzic sama niz z toba Quote
Matusz Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Paulina, jak zawsze piękne, wyraziste oczy... :) Quote
NightQueen Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Fotka Mateusza jak najbardziej OK, a że mało męska, no cuż w fotomodelingu bardzo mało jest męskości. mało męskości? to ty chyba mało zdjęć z mężczyznami widziałaś :roll: albo po prostu masz inne pojęcie męskości niż ja a wiesz... nie wiem kiedy.. albo w tym numerze co będzie, albo w jeszcze następnym. Sesja miała być jutro ale chora jestem i przełożona jest na czwartek ;p no popatrz :evil_lol: z twojego względu całą sesję przenieśli :evil_lol: P.S widziałam te zdjecia już na ftb ;) napisałam, ze nie patrze na to co proponują kolorowe gazety czy wystawy sklepowe, a pytanie sie kogoś o to jak się w czymś wygląda to inna sprawa:eviltong: a poza tym może ja nie mam niedoskonałości?:evil_lol: wbrew pozorom to sugerujesz się tym co proponują gazety, bo większość sklepów kształtuje się na właśnie tych gazetach, jak idziesz do sklepu i coś kupujesz to i tak kiedyś było w kolorowych pismach, bądź było w nich coś podobnego co odrobinę przerobiono :evil_lol: siłą rzeczy idziesz za modą (może opóźniasz się o 4 lata czy ileś tam :eviltong: ale nie jest tak że cie ona nie dotyczy) Każdy ma coś co mu się w sobie nie podoba, nie ma ludzi idealnych :eviltong: chyba muszę się obejrzeć w lustrze żeby zobaczyć czy coś mi sie podoba, prawda? a poza tym kiedy my ostatni raz byliśmy razem na zakupach? i 100 razy bardziej wolalam chodzic sama niz z toba ołłł to bolało :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Grunt to kochające się byłe przyjaciółki:evil_lol: Quote
rose Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 smallpati napisał(a): wbrew pozorom to sugerujesz się tym co proponują gazety, bo większość sklepów kształtuje się na właśnie tych gazetach, jak idziesz do sklepu i coś kupujesz to i tak kiedyś było w kolorowych pismach, bądź było w nich coś podobnego co odrobinę przerobiono :evil_lol: siłą rzeczy idziesz za modą (może opóźniasz się o 4 lata czy ileś tam :eviltong: ale nie jest tak że cie ona nie dotyczy) Każdy ma coś co mu się w sobie nie podoba, nie ma ludzi idealnych :eviltong: aaa to czyli staromodna jestem:evil_lol: mojemu facetowi się wszystko podoba czyli nie może być źle:D Quote
akodirka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 http://b62.grono.net/203/209/gallery-50775240-500x500.jpg Wy chyba naprawdę bałaganu w pokoju nie widziałyście :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 aaa to czyli staromodna jestem:evil_lol: mojemu facetowi się wszystko podoba czyli nie może być źle:-D tego nie powiedziałam tylko założyłam że tak może być ;) O jakim facecie ty gadasz? przecież mówisz że nosisz to co się tobie podoba to co za różnica jakie on ma o tym zdanie? :diabloti: Quote
KaRa_ Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Patikujek napisał(a):Grunt to kochające się byłe przyjaciółki:evil_lol: ktoś jest źle doinformowany :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ostatnio jak czytam wasze rozmowy to spokojnie idzie to wywnioskować Quote
rose Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 smallpati napisał(a):tego nie powiedziałam tylko założyłam że tak może być ;) O jakim facecie ty gadasz? przecież mówisz że nosisz to co się tobie podoba to co za różnica jakie on ma o tym zdanie? :diabloti: chodziło mi o te niedoskonałości, o których pisałaś. Ja mówiłam, że ich nie mam, Ty, że każdy ma, więc napisałam, że mojemu facetowi sie podoba wiec chyba nie jest źle:eviltong: o ubiorze nie wspomniałam:p ja czytam ze zrozumieniem i z rozumem odpisuje:p http://img148.imageshack.us/img148/4403/img1192.jpg yyy trudno sie oczu dopatrzeć:evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 chodziło mi o te niedoskonałości, o których pisałaś. Ja mówiłam, że ich nie mam, Ty, że każdy ma, więc napisałam, że mojemu facetowi sie podoba wiec chyba nie jest źle:eviltong: o ubiorze nie wspomniałam:p ja czytam ze zrozumieniem i z rozumem odpisuje:p wiem o co ci chodziło, ale niestety nie ma na świecie takiej osoby która jet w 100% zadowolona ze swojego ciała, więc dlatego napisałam że jakieś doskonałości masz, niekoniecznie te co ja wymieniłam ale jakieś jednak masz :evil_lol: A chłopy to są takie jak się zakochają, że jak ich kobiety ubiorą cokolwiek nawet worek na śmieci to dla nich jest to atrakcyjne :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 http://i40.tinypic.com/2d7zug.jpg świetna fotka :cool3: i nie chce mi się pisać o modzie, sklepach i guście, bo za dużo było by do pisania :lol: smallpati napisał(a):A chłopy to są takie jak się zakochają, że jak ich kobiety ubiorą cokolwiek nawet worek na śmieci to dla nich jest to atrakcyjne :evil_lol: musze to sprawdzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asiunia Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 wczorajszy wypad do Krakowa;) Smallpati-i co w tym złego,że faceci tak mają?:evil_lol:Mnie to daje taką ponurą satysfakcje jak wstaje rano rozczochrana,niepomalowana i w jego za dużej koszulce,a słysze że jestem śliczna:loveu: Quote
Recommended Posts