Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
ja podchodzę do ubrań po względem trendów i uwierz że białe spodenki nawet na enTrance nie są hiciorem

chodziło mi bardziej o to, że tam wszystkie sa skąpo ubrane:p
a co jest trendy to ja tam nie wiem i mnie w sumie to mało obchodzi, noszę to co mi się podoba a nie to co polecają kolorowe pisma czy wystawy sklepowe:eviltong: lubię się czasem wyróżniać:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
chodziło mi bardziej o to, że tam wszystkie sa skąpo ubrane:p
a co jest trendy to ja tam nie wiem i mnie w sumie to mało obchodzi, noszę to co mi się podoba a nie to co polecają kolorowe pisma czy wystawy sklepowe:eviltong: lubię się czasem wyróżniać:evil_lol:

no i widać że się tym nie interesujesz :diabloti: jest tylu projektantów, tyle różnych stylów, każdy prezentuje coś innego czyli każdy się wyróżnia czym innym, ale jest zawsze coś co je łączy ;) rodzaj tkaniny, kolory, formy, ale to nie oznacza że wszystko wygląda jednakowo.
Można być skąpo ubranym ale z gustem ;) a to chyba najważniejsze.

Mi jest ubrana skąpo (wiem że w całkiem innym temacie) ale z klasą :loveu: pokazuje tylko te części ciała które są godne pokazania i to mi się podoba ;)

Nosisz to co ci się podoba tak? i nigdy nie pytasz kogoś jak wyglądasz :cool3: upodoba ci się ohydny, wstrętny sweterek który eksploatuje wszystkie twoje niedoskonałości ale go nosisz bo tak ci się podoba i nie interesuje cie co myślą inni? pytam z ciekawości? :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):

Nosisz to co ci się podoba tak? i nigdy nie pytasz kogoś jak wyglądasz :cool3: upodoba ci się ohydny, wstrętny sweterek który eksploatuje wszystkie twoje niedoskonałości ale go nosisz bo tak ci się podoba i nie interesuje cie co myślą inni? pytam z ciekawości? :diabloti:

A na zakupach to sie chodzi parę godzin, aż mi sie nie chce dreptać bo szuka tego CZEGOSC , i pyta ale czy dobrze wygląda i obraca sie w lustrze milion razy:evil_lol: a ja oczywiscie, ze pięknie byle skończyć te zakupy no chyba,ze coś jest obrzydliwego to wtedy prawdę mowie :lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
A na zakupach to sie chodzi parę godzin, aż mi sie nie chce dreptać bo szuka tego CZEGOSC , i pyta ale czy dobrze wygląda i obraca sie w lustrze milion razy:evil_lol: a ja oczywiscie, ze pięknie byle skończyć te zakupy no chyba,ze coś jest obrzydliwego to wtedy prawdę mowie :lol:

:evil_lol::evil_lol: i wszystko jasne :evil_lol::evil_lol:
ja mam tak samo, z tym że na zakupy chodzę już sama bo raz że jestem zakupoholiczką i wszyscy wymiękają po 3h biegania po sklepach :diabloti: a dwa to nikt (oprócz jednej przyjaciółki :loveu:) się nie interesuje modą i nie wiedzą jak się trzeba ubierać, czyli mi doradzają źle :evil_lol: za to ja włóczę się ze wszystkimi znajomymi (nie bez przyjemności :loveu:) i doradzam wszystkim :evil_lol:

Posted

Mi kocham Cie:loveu:

ja Ciebie też świrusie:loveu:

Mi jest ubrana skąpo (wiem że w całkiem innym temacie) ale z klasą :loveu: pokazuje tylko te części ciała które są godne pokazania i to mi się podoba ;-)

skąpo? może czasem. Ostatnio wyzywająco troche. Kocham mode:)
I lubie się nią bawić.
a właśnie. Oglądajcie gazetki In Style :evil_lol: będzie tam pare moich zdjęć niedługo ;)

Mi.masz bardzo ładny brzuszek:evil_lol:

Dziękuje Ci bardzo. Ja go nie lubie ;)

Posted

skąpo? może czasem. Ostatnio wyzywająco troche. Kocham mode:smile:
I lubie się nią bawić.
a właśnie. Oglądajcie gazetki In Style :evil_lol: będzie tam pare moich zdjęć niedługo ;-)

na tych zdjęciach dość skąpo ;) ale mi się podoba bo nie przesadziłaś.

Powiedz when żebym wiedziała kiedy mam się w gazetkę zaopatrzyć :evil_lol:

Posted

A to i ja się wypowiem bo dawno mnie tu nie było ;):

Fotka Mateusza jak najbardziej OK, a że mało męska, no cuż w fotomodelingu bardzo mało jest męskości.

Fotka Rinuś hmm... ja bym się na imprezę tak w życiu nie ubrała. A to, że tak jest większość to i tak to pewnie jakieś napalone 16-17 latki (tak tak takie też chodzą na imprezy od 18 lat). Ja kiedyś (jakieś 5 lat temu) chodziłam na imprezy techno i tak się nie ubierałam ;). Rinuś nie jest gruba a jedynie masywna, a taki strój dodatkowo to uwydatnia.
A to, że facetom się podoba no to wiadomo, ale pierwsze co myślą "łatwa panienka".
Ale oczywiście to kwestia gustu, każdy ubiera się jak chce.

A żeby nie było to jakaś fotka:

Posted

na tych zdjęciach dość skąpo ;-) ale mi się podoba bo nie przesadziłaś.

Powiedz when żebym wiedziała kiedy mam się w gazetkę zaopatrzyć :evil_lol:

hehe dziękuje :wink:

a wiesz... nie wiem kiedy.. albo w tym numerze co będzie, albo w jeszcze następnym. Sesja miała być jutro ale chora jestem i przełożona jest na czwartek ;p

Mi. :loveu::loveu::loveu:

:buzi:

hahaha rozszalała Mi. :cool3:

a jeszcze mam jedno takie o :)
przed jakimś wyjściem ktoś mi zrobił:lol: ostatnie już :)

Posted

smallpati napisał(a):

napisałam, ze nie patrze na to co proponują kolorowe gazety czy wystawy sklepowe, a pytanie sie kogoś o to jak się w czymś wygląda to inna sprawa:eviltong:
a poza tym może ja nie mam niedoskonałości?:evil_lol:

chyba muszę się obejrzeć w lustrze żeby zobaczyć czy coś mi sie podoba, prawda? a poza tym kiedy my ostatni raz byliśmy razem na zakupach? i 100 razy bardziej wolalam chodzic sama niz z toba

Posted

Fotka Mateusza jak najbardziej OK, a że mało męska, no cuż w fotomodelingu bardzo mało jest męskości.

mało męskości? to ty chyba mało zdjęć z mężczyznami widziałaś :roll:
albo po prostu masz inne pojęcie męskości niż ja

a wiesz... nie wiem kiedy.. albo w tym numerze co będzie, albo w jeszcze następnym. Sesja miała być jutro ale chora jestem i przełożona jest na czwartek ;p

no popatrz :evil_lol: z twojego względu całą sesję przenieśli :evil_lol:

P.S widziałam te zdjecia już na ftb ;)

napisałam, ze nie patrze na to co proponują kolorowe gazety czy wystawy sklepowe, a pytanie sie kogoś o to jak się w czymś wygląda to inna sprawa:eviltong:
a poza tym może ja nie mam niedoskonałości?:evil_lol:

wbrew pozorom to sugerujesz się tym co proponują gazety, bo większość sklepów kształtuje się na właśnie tych gazetach, jak idziesz do sklepu i coś kupujesz to i tak kiedyś było w kolorowych pismach, bądź było w nich coś podobnego co odrobinę przerobiono :evil_lol: siłą rzeczy idziesz za modą (może opóźniasz się o 4 lata czy ileś tam :eviltong: ale nie jest tak że cie ona nie dotyczy)
Każdy ma coś co mu się w sobie nie podoba, nie ma ludzi idealnych :eviltong:

chyba muszę się obejrzeć w lustrze żeby zobaczyć czy coś mi sie podoba, prawda? a poza tym kiedy my ostatni raz byliśmy razem na zakupach? i 100 razy bardziej wolalam chodzic sama niz z toba

ołłł to bolało :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):

wbrew pozorom to sugerujesz się tym co proponują gazety, bo większość sklepów kształtuje się na właśnie tych gazetach, jak idziesz do sklepu i coś kupujesz to i tak kiedyś było w kolorowych pismach, bądź było w nich coś podobnego co odrobinę przerobiono :evil_lol: siłą rzeczy idziesz za modą (może opóźniasz się o 4 lata czy ileś tam :eviltong: ale nie jest tak że cie ona nie dotyczy)
Każdy ma coś co mu się w sobie nie podoba, nie ma ludzi idealnych :eviltong:

aaa to czyli staromodna jestem:evil_lol: mojemu facetowi się wszystko podoba czyli nie może być źle:D

Posted

aaa to czyli staromodna jestem:evil_lol: mojemu facetowi się wszystko podoba czyli nie może być źle:-D

tego nie powiedziałam tylko założyłam że tak może być ;)
O jakim facecie ty gadasz? przecież mówisz że nosisz to co się tobie podoba to co za różnica jakie on ma o tym zdanie? :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
tego nie powiedziałam tylko założyłam że tak może być ;)
O jakim facecie ty gadasz? przecież mówisz że nosisz to co się tobie podoba to co za różnica jakie on ma o tym zdanie? :diabloti:

chodziło mi o te niedoskonałości, o których pisałaś. Ja mówiłam, że ich nie mam, Ty, że każdy ma, więc napisałam, że mojemu facetowi sie podoba wiec chyba nie jest źle:eviltong: o ubiorze nie wspomniałam:p ja czytam ze zrozumieniem i z rozumem odpisuje:p

http://img148.imageshack.us/img148/4403/img1192.jpg
yyy trudno sie oczu dopatrzeć:evil_lol:

Posted

chodziło mi o te niedoskonałości, o których pisałaś. Ja mówiłam, że ich nie mam, Ty, że każdy ma, więc napisałam, że mojemu facetowi sie podoba wiec chyba nie jest źle:eviltong: o ubiorze nie wspomniałam:p ja czytam ze zrozumieniem i z rozumem odpisuje:p

wiem o co ci chodziło, ale niestety nie ma na świecie takiej osoby która jet w 100% zadowolona ze swojego ciała, więc dlatego napisałam że jakieś doskonałości masz, niekoniecznie te co ja wymieniłam ale jakieś jednak masz :evil_lol:
A chłopy to są takie jak się zakochają, że jak ich kobiety ubiorą cokolwiek nawet worek na śmieci to dla nich jest to atrakcyjne :evil_lol:

Posted

http://i40.tinypic.com/2d7zug.jpg świetna fotka :cool3:

i nie chce mi się pisać o modzie, sklepach i guście, bo za dużo było by do pisania :lol:

smallpati napisał(a):
A chłopy to są takie jak się zakochają, że jak ich kobiety ubiorą cokolwiek nawet worek na śmieci to dla nich jest to atrakcyjne :evil_lol:

musze to sprawdzić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wczorajszy wypad do Krakowa;)
Smallpati-i co w tym złego,że faceci tak mają?:evil_lol:Mnie to daje taką ponurą satysfakcje jak wstaje rano rozczochrana,niepomalowana i w jego za dużej koszulce,a słysze że jestem śliczna:loveu: