Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bałagan? :eviltong: jak dla mnie to tam jest idealny porządeczek :evil_lol:

Co do foty Rinuś, to według mnie rinusiowa nie ma odpowiedniej figury to takich ciuchów :roll: Ogólnie mi się taki ubór wcale nie podoba, ale to kwestia gustu oczywiście, z tym, że jak już się ubierać to odpowiednio do swojej figury ;)

Posted

[quote name='Mysia_']bałagan? :eviltong: jak dla mnie to tam jest idealny porządeczek :evil_lol:

Co do foty Rinuś, to według mnie rinusiowa nie ma odpowiedniej figury to takich ciuchów :roll: Ogólnie mi się taki ubór wcale nie podoba, ale to kwestia gustu oczywiście, z tym, że jak już się ubierać to odpowiednio do swojej figury ;)

heh tutaj akurat tak wyszłam bo się wypięłam :P nie jestem gruba bo wiem, że to mi zarzucasz teraz:evil_lol:

Posted

ejjj no, nie napisałam, że jesteś gruba :eviltong: :mad: poprostu jesteś no hmm :eviltong: trochę za potężna do takich ciuszków, mam nadzieje, że tym słowem nikogo nie uraziłam :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fotka robiona w pokoju w bursie, dlatego taki bałagan :diabloti:

to wy czysto macie :evil_lol: ja za czasów bursowych miałam piękny BURDEL w pokoju :loveu:

szafa koleżanek z pokoju:loveu:

A tu półeczka i co się na niej nie zmieści :evil_lol:

Takie tylko na szybko znalazłam :diabloti: Niestety nie moge znaleźć naszej artystycznej fotki stołu :( a było na nim wszystko wtedy :evil_lol: nom może oprócz ziemi i odchodów oraz żyjątek wszelkiej maści :) Ale od jedzenia przez kosmetyki aż do zeszytów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tu żeby nie odbiec od tematu ja z moim pokrakiem szwendająca się po ruinach :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']heh tutaj akurat tak wyszłam bo się wypięłam :P nie jestem gruba bo wiem, że to mi zarzucasz teraz:evil_lol:
Mysi chyba chodzi o to,że jesteś po prostu bardziej takiej masywnej budowy :eviltong: bo są takie dziewczyny, które ręce i nogi to patyki :evil_lol: jak anorektyczki i to nie wina odchudzania tylko właśnie tej budowy;) no i może racja,że takie ciuchy trochę uwypuklają brzuszek i nogi :evil_lol: ale gruba to Ty nie jestes na pewno;)

Posted

Iza, to jeszcze nic... po jenym weekendzie myślałam ze mieszkam na smetniku jak musiałam do drzwi przedzierać się przez torby, plecaki i tego typu sprawy :loveu:
Nie ma to jak mieszkanie w :loveu:bursie :evil_lol:

Posted

http://images50.fotosik.pl/87/9a6723d99dd7022bmed.jpg

Jak już dziewczyny rozpoczęły to ja skończę :diabloti:
Białe spodenki są na lato albo pod latarnie, jak już chcesz ubierać krótkie spodenki na imprezy to nie ubieraj białych tylko jakiś inny kolor, dwa białe spodnie plus czarne rajstopki odpadają, to się ze sobą kłóci. Maz dość szerokie ramiona więc odpuść sobie bluzki tego kroju, ubieraj coś z rękawkami, jak ma się mankamenty to się je tuszuje a nie pokazuje jeszcze bardziej :eviltong: i przydało by ci się coś na gołe ręce, mam na myśli jakaś bransoleta czy zegarek, tylko w tym sezonie jest zasada "co za dużo to nie zdrowo" ;) kolczyki gwiazdki (?) też mi tu nie pasują zbytnio
Co ja tu jeszcze widzę :diabloti: hmm źle wyprostowane włosy :eviltong:
I tak ogólnie ustawiaj się lepiej do zdjęć :eviltong:

kurcze jak ja kocham krytykować :loveu:

Posted

rose napisał(a):
Tam na enTrance wszystkie tak wyglądają:eviltong:
a czy źle czy dobrze, to kwestia gustu:P facetom pewnie sie podoba:evil_lol:

haha wlasnie :eviltong: jak ja czasem w lato ubiore taka bluzke ze mi troche brzucha wystaje-skrawki minimalne-to moja mama sie krzywi ze to brzydko wyglada, a moj brat-ze za malo brzucha widac dla facetow :evil_lol:

Posted

no mi się te ciuchy gryzą ze sobą, ogólnie nie podobają, ale napewno inaczej to by wyglądało na jakies filigranowej pannie :lol: Nie powiedziałabym też, zeby takie coś się facetom podobało, oczywiście niektórym napewno :evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Tam na enTrance wszystkie tak wyglądają:eviltong:
a czy źle czy dobrze, to kwestia gustu:P facetom pewnie sie podoba:evil_lol:

ja podchodzę do ubrań po względem trendów i uwierz że białe spodenki nawet na enTrance nie są hiciorem

nie wspomnę już o modnych białych rękawiczkach (dla piekarzy) na imprezach techno :evil_lol: wiocha

Posted

nie pamiętam już jakiej wielkości powinny być te zdjęcia wklejane :evil_lol:
ale coś mi świta, że 640? :cool1:

no no... w każdym razie.. :diabloti:
Rinuś moja ty ulubienico! :cool1: czemu nie spotkałyśmy się w Toruniu?! Gdzie jakiś melanż maleńka?! Czemu masz taką niewyraźną minę na zdjęciu?! Kochana moja:evil_lol: cmok:loveu:

no to tak.. macie tu dziewcze, które ostatnio (od 3 miesięcy) w ogóle w spodniach nie chodzi :D

po lewej :evil_lol: to takie w miare aktualne

a dziś szperałam sobie w starszych zdjęciach iiii
odnalazłam takie o ;p

specjalnie zrobie Wam na złość :diabloti: spokojnie... niedługo będzie lato:diabloti: