Patikujek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No, no, no....:loveu: A, że mały ruch tu coś ostatnio to wklejam i siebie, jakieś tam spacerkowe Quote
Medorowa Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Wow:crazyeye::loveu::loveu::loveu: http://img3.imageshack.us/img3/169/mat3.jpg Quote
basia bonnie Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 olekg89 napisał(a):Żal....:diabloti: jaki żal, jaki żal?!... to jest najprawdziwsza s z t u k a :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
betty_labrador Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Żal ..to komus d.. ściska :eviltong: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 betty_labrador napisał(a):Żal ..to komus d.. ściska :eviltong: :evil_lol: Betty, jeśli cytujesz kogoś słowa, to musisz dać je w cudzysłów :diabloti: Quote
Aga&Ganja Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 No i jeszcze ja się tu znajdę. :eviltong: Moje piękno :loveu:: No i moja aktualna fotka. Zrobiona w szkole w ubikacji. :roll:: A co do fotki Matusz, to tak według mnie jest taka trrooooszeczkę niemęska...:roll: Quote
betty_labrador Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA'] A co do fotki Matusz, to tak według mnie jest taka trrooooszeczkę niemęska...:roll: tzn? :evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
JIM Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 A co do fotki Matusz, to tak według mnie jest taka trrooooszeczkę niemęska...:roll: Za to Twoja w WC jest bardzo zmysłowa :roll: Moim zdaniem ta "niemęska" fotka bardzo fajna ;) Fajnie zrobiona. Quote
betty_labrador Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 JIM napisał(a):Za to Twoja w WC jest bardzo zmysłowa :roll: Moim zdaniem ta "niemęska" fotka bardzo fajna ;) Fajnie zrobiona. bardzo kobieca WCówka :evil_lol: ja nie rozumiem..czy facet musi wyglądac na zdjeciu jak paker, jakis nastroszony zeby zostal uznany za męskiego? :P :hmmmm: Quote
NightQueen Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 ja nie rozumiem..czy facet musi wyglądac na zdjeciu jak paker, jakis nastroszony zeby zostal uznany za męskiego? :P :hmmmm: prawdziwy facet zawsze wygląda męsko, cokolwiek by miał na sobie lub nie miał :diabloti: i na jakimkolwiek zdjęciu ;) (to nie jest aluzja ani nic takiego) Quote
Mysia_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 facet wcale nie musi wyglądąć jak paker, żeby był męski, ale lepiej, żeby nie wyglądał jak Matusz na tej fotce, bo ja już jestem bardziej męska od niego :evil_lol::diabloti: Quote
rose Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Mysia_ napisał(a):facet wcale nie musi wyglądąć jak paker, żeby był męski, ale lepiej, żeby nie wyglądał jak Matusz na tej fotce, bo ja już jestem bardziej męska od niego :evil_lol::diabloti: ale dałaś:evil_lol: ale może to nie chodziło o to, żeby męsko wyglądać tylko zrobić sobie fajna, artystyczną, niecodzienną fotę:eviltong::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 rose napisał(a):ale dałaś:evil_lol: ale może to nie chodziło o to, żeby męsko wyglądać tylko zrobić sobie fajna, artystyczną, niecodzienną fotę:eviltong::evil_lol: niecodzienną to napewno :diabloti::evil_lol: no chyba, że tak na codzień wygląda :crazyeye: Quote
Matusz Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='malawaszka']b. przyjemna fotka :klacz: [quote name='rufusowa']wow :crazyeye: no no...fajna fota :p [quote name='Medorowa']Wow:crazyeye::loveu::loveu::loveu: http://img3.imageshack.us/img3/169/mat3.jpg dzięki ;) [quote name='betty_labrador']Matusz powala wzrokiem :eviltong: :diabloti: Quote
Recommended Posts