Justa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Rinuś'] zawsze tylko słyszę "ale dłuuuuuugie" :evil_lol: długie? :crazyeye: Quote
Mysia_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 moze ktoś poprostu długich włosów nie widział? :evil_lol: Quote
Justa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mysia_ napisał(a):moze ktoś poprostu długich włosów nie widział? :evil_lol: najwyraźniej :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Justa napisał(a):długie? :crazyeye: miałam to samo napisać :evil_lol: dla mnie to średniej długości włosy, a nie długie Quote
Moniskaa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Rinuś']Dzięki :p pierwszy raz słyszę, że komus się podobają moje włosy :eviltong: zawsze tylko słyszę "ale dłuuuuuugie" :evil_lol: hhi wiem co to znaczy bo mi szybko włosy rosną i jak zetne to i zaraz mam takie same :evil_lol: a w Twoich włosach najbardziej podoba mi się kolorek :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 smallpati napisał(a):miałam to samo napisać :evil_lol: dla mnie to średniej długości włosy, a nie długie popieram :cool3: długie to ja miałam w podstawówce :lol: za doope :lol: nawet ja mam teraz dłuższe niż Rinuś :diabloti::evil_lol: bo mi sie nie chce do fryzjera iść :eviltong: Quote
NightQueen Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Mysia_ napisał(a):popieram :cool3: długie to ja miałam w podstawówce :lol: za doope :lol: nawet ja mam teraz dłuższe niż Rinuś :diabloti::evil_lol: bo mi sie nie chce do fryzjera iść :eviltong: też miałam w podst. za tyłek :evil_lol: i też mam teraz dłuższe niż Rinuś, ciągle mnie pytają czy to doczepiane są, bo na żywo są aż nienaturalnie świecące i mają taki "inny kolor", a do tego mam bardzo geste włosy :eviltong: Quote
Bewarka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Betty, ślicznie wyszłaś :D Ja się zastanawiam czy wstawić takie po dyskotece czy nie :hmmmm: W sumie na nk już jest, ale te moje włosy...:roll: Quote
Moniskaa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Justys95 napisał(a):Betty, ślicznie wyszłaś :D Ja się zastanawiam czy wstawić takie po dyskotece czy nie :hmmmm: W sumie na nk już jest, ale te moje włosy...:roll: widzialam na n-k, wstawiaj ;) co Ty masz do swoich włosów? :mad::mad: Quote
betty_labrador Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Justa spostrzegawcza jestes :cool3: ale wiesz- na zywo zaden facet nie zauważył tego faktu! no moze dopiero po tym jak sie spytalam czy widac jakas zmiane, i pokazywałam na włosy :P slepoty z nich. dzieki Justyś . i dawaj ta fotke i nie marudź :mad: :razz::) Quote
Justa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 betty_labrador napisał(a):Justa spostrzegawcza jestes :cool3: ale wiesz- na zywo zaden facet nie zauważył tego faktu! no moze dopiero po tym jak sie spytalam czy widac jakas zmiane, i pokazywałam na włosy :P slepoty z nich. Jakby to ująć.. Dziewczyna podcina włosy, facet zero reakcji. Zaczyna mu sugerować. Zero reakcji. W końcu cały oświecony - pofarbowałaś? :lol: :mdleje: Kobiety tak naprawdę odpicowują się dla siebie, a właściwie dla innych kobiet :diabloti: Quote
rose Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Justa napisał(a):Jakby to ująć.. Dziewczyna podcina włosy, facet zero reakcji. Zaczyna mu sugerować. Zero reakcji. W końcu cały oświecony - pofarbowałaś? :lol: :mdleje: Kobiety tak naprawdę odpicowują się dla siebie, a właściwie dla innych kobiet :diabloti: ja mam kolegę na roku,który przeczy temu stereotypowi faceta mało spostrzegawczego:eviltong: mimo tego,że jest jednym z dwóch facetów na 51 kobiet to zawsze zauważy jak któraś włosy zetnie czy kolor zmieni:eviltong: Quote
Matusz Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 rose napisał(a):ja mam kolegę na roku,który przeczy temu stereotypowi faceta mało spostrzegawczego:eviltong: mimo tego,że jest jednym z dwóch facetów na 51 kobiet to zawsze zauważy jak któraś włosy zetnie czy kolor zmieni:eviltong: zgadzam się z tym, ja też zawsze wszystko zauważam u koleżanek :diabloti::p Quote
Justa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 rose napisał(a):ja mam kolegę na roku,który przeczy temu stereotypowi faceta mało spostrzegawczego:eviltong: mimo tego,że jest jednym z dwóch facetów na 51 kobiet to zawsze zauważy jak któraś włosy zetnie czy kolor zmieni:eviltong: Wiadomo, że mój powyższy opis jest przerysowany ;) Ale tak czy siak to nieogarnięcie jest przeurocze :loveu: Quote
betty_labrador Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 no wyjątki sie zdarzają-tego zaprzeczyc tez nie mozna :] chyba ze faceci widza a nie mowia-poprostu jakas tam zmiana zaszła :P ale nie no-najczesciej to spotykam sie z brakiem reakcji :) Quote
Bewarka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jednak nie wstawie, na nk jest i starczy, bo sobie wszyscy mnie tak zaczną wyobrażać a ja na co dzień wyglądam inaczej...:eviltong: :lol: Quote
Kamila Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Moje swiezutkie zdjecie z dzisiaj :lol: http://img26.imageshack.us/img26/4780/dsc0043dq9.jpg Quote
Moniskaa Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Justys95 napisał(a):Jednak nie wstawie, na nk jest i starczy, bo sobie wszyscy mnie tak zaczną wyobrażać a ja na co dzień wyglądam inaczej...:eviltong: :lol: :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Bewarka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Moniska, a ja Cie mam na n-k, bo nie wiem? :hmmmm: :lol: Kamila ślicznie wyszło :D A te oczy, noo zaczynam sie bać... Quote
Moniskaa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Justys95']Moniska, a ja Cie mam na n-k, bo nie wiem? :hmmmm: :lol: masz :eviltong: Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
Bewarka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='moniska']masz :eviltong: Logowanie do nasza-klasa.pl Aaaa...:splat: Quote
Mysia_ Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 a ja prawie nikogo z Was na nk nie mam, więc prosze wstawiac foty :mad: Natychmiast :mad: Quote
Recommended Posts