Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']Dzięki :p pierwszy raz słyszę, że komus się podobają moje włosy :eviltong:
zawsze tylko słyszę "ale dłuuuuuugie" :evil_lol:
hhi wiem co to znaczy bo mi szybko włosy rosną i jak zetne to i zaraz mam takie same :evil_lol:
a w Twoich włosach najbardziej podoba mi się kolorek :loveu:

Posted

smallpati napisał(a):
miałam to samo napisać :evil_lol:

dla mnie to średniej długości włosy, a nie długie

popieram :cool3: długie to ja miałam w podstawówce :lol: za doope :lol:

nawet ja mam teraz dłuższe niż Rinuś :diabloti::evil_lol: bo mi sie nie chce do fryzjera iść :eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
popieram :cool3: długie to ja miałam w podstawówce :lol: za doope :lol:

nawet ja mam teraz dłuższe niż Rinuś :diabloti::evil_lol: bo mi sie nie chce do fryzjera iść :eviltong:

też miałam w podst. za tyłek :evil_lol: i też mam teraz dłuższe niż Rinuś, ciągle mnie pytają czy to doczepiane są, bo na żywo są aż nienaturalnie świecące i mają taki "inny kolor", a do tego mam bardzo geste włosy :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

Betty, ślicznie wyszłaś :D Ja się zastanawiam czy wstawić takie po dyskotece czy nie :hmmmm: W sumie na nk już jest, ale te moje włosy...:roll:

Posted

Justys95 napisał(a):
Betty, ślicznie wyszłaś :D Ja się zastanawiam czy wstawić takie po dyskotece czy nie :hmmmm: W sumie na nk już jest, ale te moje włosy...:roll:

widzialam na n-k, wstawiaj ;) co Ty masz do swoich włosów? :mad::mad:

Posted

Justa spostrzegawcza jestes :cool3: ale wiesz- na zywo zaden facet nie zauważył tego faktu! no moze dopiero po tym jak sie spytalam czy widac jakas zmiane, i pokazywałam na włosy :P slepoty z nich.

dzieki Justyś . i dawaj ta fotke i nie marudź :mad: :razz::)

Posted

betty_labrador napisał(a):
Justa spostrzegawcza jestes :cool3: ale wiesz- na zywo zaden facet nie zauważył tego faktu! no moze dopiero po tym jak sie spytalam czy widac jakas zmiane, i pokazywałam na włosy :P slepoty z nich.

Jakby to ująć..
Dziewczyna podcina włosy, facet zero reakcji. Zaczyna mu sugerować. Zero reakcji. W końcu cały oświecony - pofarbowałaś? :lol: :mdleje:
Kobiety tak naprawdę odpicowują się dla siebie, a właściwie dla innych kobiet :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
Jakby to ująć..
Dziewczyna podcina włosy, facet zero reakcji. Zaczyna mu sugerować. Zero reakcji. W końcu cały oświecony - pofarbowałaś? :lol: :mdleje:
Kobiety tak naprawdę odpicowują się dla siebie, a właściwie dla innych kobiet :diabloti:

ja mam kolegę na roku,który przeczy temu stereotypowi faceta mało spostrzegawczego:eviltong: mimo tego,że jest jednym z dwóch facetów na 51 kobiet to zawsze zauważy jak któraś włosy zetnie czy kolor zmieni:eviltong:

Posted

rose napisał(a):
ja mam kolegę na roku,który przeczy temu stereotypowi faceta mało spostrzegawczego:eviltong: mimo tego,że jest jednym z dwóch facetów na 51 kobiet to zawsze zauważy jak któraś włosy zetnie czy kolor zmieni:eviltong:

zgadzam się z tym, ja też zawsze wszystko zauważam u koleżanek :diabloti::p

Posted

rose napisał(a):

Wiadomo, że mój powyższy opis jest przerysowany ;)
Ale tak czy siak to nieogarnięcie jest przeurocze :loveu:

Posted

Justys95 napisał(a):
Jednak nie wstawie, na nk jest i starczy, bo sobie wszyscy mnie tak zaczną wyobrażać a ja na co dzień wyglądam inaczej...:eviltong: :lol:

:mad::mad::mad::mad::mad: