Asia & Ginger Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 rose napisał(a):hehe chciałabyś:eviltong: ale już nie będzie takiego lutego, jak Sylwester:eviltong: A to na pewno. :evil_lol: Ale Mysia już teraz zapowiedziała, że będzie biegać bez majcioszek, ciekawe czy reszta weźmie z niej przykład. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Asia & Ginger napisał(a):A to na pewno. :evil_lol: Ale Mysia już teraz zapowiedziała, że będzie biegać bez majcioszek, ciekawe czy reszta weźmie z niej przykład. :evil_lol: w lutym już będzie wiosna, będziemy biegać nago :lol::lol::lol: Skoro przy 11 stopniowym mrozie np. Michał biegał bez koszulki po dworze :cool3: rose nie marudź, będzie jeszcze lepiej :diabloti::evil_lol: w ogóle może by tak ktoś jakies foty wrzucił :razz: Quote
basia bonnie Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Asia & Ginger napisał(a):A to na pewno. :evil_lol: Ale Mysia już teraz zapowiedziała, że będzie biegać bez majcioszek, ciekawe czy reszta weźmie z niej przykład. :evil_lol: :shock::grab: Mysza zrób to dla naszego dobra.. nie jedź:shake: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 basia bonnie napisał(a)::shock::grab: Mysza zrób to dla naszego dobra.. nie jedź:shake: :diabloti: o Ty :eviltong: Nie bój się :lol: po tym jaka teraz jestem chora teraz będę się ubierała w jakieś barchanowe majty, dwie pary rajastop, bawełniane (czy jakieś tam)galoty :lol: i nie wiem co jeszcze :eviltong: Chora jestem od Sylwestra, a teraz to już mnie totalnie wzieło... Jutro chyba pójdę do lekarza - pierwszy raz od dwóch lat - wtedy musiałam mieć bilans przed zakończeniem szkoły :lol: Quote
rose Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mysia_ napisał(a):o Ty :eviltong: Nie bój się :lol: po tym jaka teraz jestem chora teraz będę się ubierała w jakieś barchanowe majty, dwie pary rajastop, bawełniane (czy jakieś tam)galoty :lol: i nie wiem co jeszcze :eviltong: Chora jestem od Sylwestra, a teraz to już mnie totalnie wzieło... Jutro chyba pójdę do lekarza - pierwszy raz od dwóch lat - wtedy musiałam mieć bilans przed zakończeniem szkoły :lol: ja od 3 lat nie byłam u lekarza i nie zamierzam do niego iść nawet jak będę konać:evil_lol: lekarz mnie odwiedzi chyba dopiero wtedy jak będzie zgon stwierdzał:evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 rose napisał(a):ja od 3 lat nie byłam u lekarza i nie zamierzam do niego iść nawet jak będę konać:evil_lol: lekarz mnie odwiedzi chyba dopiero wtedy jak będzie zgon stwierdzał:evil_lol::evil_lol: a bilans na koniec liceum? :lol: Na mnie szkolna pielegniarka się darła, że świadectwa nie dostane :evil_lol: Też sie zarzekałam, że do lekarza nie pójdę, może jakbym nie pracowała to bym to olała, ale naprawdę tak mnie teraz rozłożyło, że masakra :shake: Quote
rose Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Mysia_ napisał(a):a bilans na koniec liceum? :lol: Na mnie szkolna pielegniarka się darła, że świadectwa nie dostane :evil_lol: Też sie zarzekałam, że do lekarza nie pójdę, może jakbym nie pracowała to bym to olała, ale naprawdę tak mnie teraz rozłożyło, że masakra :shake: ale to tam była tylko zwykła pielęgniarka, chociaż nawet pielęgniarka to dużo powiedzine:evil_lol: zarzuciła na siebie biały kitel i udawała ze coś tam wie:evil_lol: Kara wcisnela jej ze ma nadcisnienie a po zmierzeniu ciśnienia miala o wiele za niskie a ta się nie skapnęła:eviltong: Quote
Weronia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 O matko, jaki wątek :crazyeye: Nieźle :) Quote
Mysia_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 rose napisał(a):ale to tam była tylko zwykła pielęgniarka, chociaż nawet pielęgniarka to dużo powiedzine:evil_lol: zarzuciła na siebie biały kitel i udawała ze coś tam wie:evil_lol: Kara wcisnela jej ze ma nadcisnienie a po zmierzeniu ciśnienia miala o wiele za niskie a ta się nie skapnęła:eviltong: hehe :lol: fajna :lol: Quote
KaRa_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 rose napisał(a): Kara wcisnela jej ze ma nadcisnienie a po zmierzeniu ciśnienia miala o wiele za niskie a ta się nie skapnęła:eviltong: na widok białego fartuszka troszkę mi ciśnienie spadło :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 to ja wstawie fotke z piatku:evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dobra nikt nic nie wrzuca to ja wstawię fotkę z soboty :p Quote
Mysia_ Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 http://photos.nasza-klasa.pl/3930554/42/main/4c1a60eaff.jpeg diabeł choćby nie diabeł :crazyeye: studniówka? :loveu: Quote
rose Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Rinuś-widzę podbija Toruń:eviltong: diabełkowa-strasznie poważnie :p Quote
diabelkowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 rose no nie ? diabel powaznie ;) troche nie pasuje ;P Quote
Moniskaa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Rinuś podobają mi się Twoje włosy :loveu: Quote
rose Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 olekg89 napisał(a):Rinuś ma wszy:evil_lol::lol::lol: i farbuje włosy na czarno, żeby ich nie było widać:eviltong: Quote
Unbelievable Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 rose napisał(a):i farbuje włosy na czarno, żeby ich nie było widać:eviltong: i tak by było widać- włosy są w ciągłym ruchu, nawet bez wiatru :loveu::evil_lol: Quote
Patikujek Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Jeeee diabełkowa:loveu: to na prawde ty:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, chyba cię podmienili:crazyeye: Quote
Rinuś Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='moniska']Rinuś podobają mi się Twoje włosy :loveu: Dzięki :p pierwszy raz słyszę, że komus się podobają moje włosy :eviltong: zawsze tylko słyszę "ale dłuuuuuugie" :evil_lol: Ha a Oluś się ścina na łyso bo dowiedział się w szkole, że jak ma się wszy to gdy się zgolisz to one uciekają :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: i potem dzieci mają wszy łonowe :diabloti: Quote
rose Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='Rinuś']Dzięki :p pierwszy raz słyszę, że komus się podobają moje włosy :eviltong: zawsze tylko słyszę "ale dłuuuuuugie" :evil_lol: Ha a Oluś się ścina na łyso bo dowiedział się w szkole, że jak ma się wszy to gdy się zgolisz to one uciekają :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: i potem dzieci mają wszy łonowe :diabloti: Oluś nie jest łysy, ma teraz takie fajne "dłuższe" włoski:loveu: Quote
Recommended Posts