Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rose napisał(a):
hehe chciałabyś:eviltong: ale już nie będzie takiego lutego, jak Sylwester:eviltong:

A to na pewno. :evil_lol:
Ale Mysia już teraz zapowiedziała, że będzie biegać bez majcioszek, ciekawe czy reszta weźmie z niej przykład. :evil_lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Ale Mysia już teraz zapowiedziała, że będzie biegać bez majcioszek, ciekawe czy reszta weźmie z niej przykład. :evil_lol:

w lutym już będzie wiosna, będziemy biegać nago :lol::lol::lol: Skoro przy 11 stopniowym mrozie np. Michał biegał bez koszulki po dworze :cool3:

rose nie marudź, będzie jeszcze lepiej :diabloti::evil_lol:

w ogóle może by tak ktoś jakies foty wrzucił :razz:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):

:shock::grab: Mysza zrób to dla naszego dobra.. nie jedź:shake:
:diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):
:shock::grab: Mysza zrób to dla naszego dobra.. nie jedź:shake:
:diabloti:

o Ty :eviltong:
Nie bój się :lol: po tym jaka teraz jestem chora teraz będę się ubierała w jakieś barchanowe majty, dwie pary rajastop, bawełniane (czy jakieś tam)galoty :lol: i nie wiem co jeszcze :eviltong:
Chora jestem od Sylwestra, a teraz to już mnie totalnie wzieło... Jutro chyba pójdę do lekarza - pierwszy raz od dwóch lat - wtedy musiałam mieć bilans przed zakończeniem szkoły :lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
o Ty :eviltong:
Nie bój się :lol: po tym jaka teraz jestem chora teraz będę się ubierała w jakieś barchanowe majty, dwie pary rajastop, bawełniane (czy jakieś tam)galoty :lol: i nie wiem co jeszcze :eviltong:
Chora jestem od Sylwestra, a teraz to już mnie totalnie wzieło... Jutro chyba pójdę do lekarza - pierwszy raz od dwóch lat - wtedy musiałam mieć bilans przed zakończeniem szkoły :lol:

ja od 3 lat nie byłam u lekarza i nie zamierzam do niego iść nawet jak będę konać:evil_lol: lekarz mnie odwiedzi chyba dopiero wtedy jak będzie zgon stwierdzał:evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
ja od 3 lat nie byłam u lekarza i nie zamierzam do niego iść nawet jak będę konać:evil_lol: lekarz mnie odwiedzi chyba dopiero wtedy jak będzie zgon stwierdzał:evil_lol::evil_lol:

a bilans na koniec liceum? :lol: Na mnie szkolna pielegniarka się darła, że świadectwa nie dostane :evil_lol:
Też sie zarzekałam, że do lekarza nie pójdę, może jakbym nie pracowała to bym to olała, ale naprawdę tak mnie teraz rozłożyło, że masakra :shake:

Posted

Mysia_ napisał(a):
a bilans na koniec liceum? :lol: Na mnie szkolna pielegniarka się darła, że świadectwa nie dostane :evil_lol:
Też sie zarzekałam, że do lekarza nie pójdę, może jakbym nie pracowała to bym to olała, ale naprawdę tak mnie teraz rozłożyło, że masakra :shake:

ale to tam była tylko zwykła pielęgniarka, chociaż nawet pielęgniarka to dużo powiedzine:evil_lol: zarzuciła na siebie biały kitel i udawała ze coś tam wie:evil_lol: Kara wcisnela jej ze ma nadcisnienie a po zmierzeniu ciśnienia miala o wiele za niskie a ta się nie skapnęła:eviltong:

Posted

rose napisał(a):
ale to tam była tylko zwykła pielęgniarka, chociaż nawet pielęgniarka to dużo powiedzine:evil_lol: zarzuciła na siebie biały kitel i udawała ze coś tam wie:evil_lol: Kara wcisnela jej ze ma nadcisnienie a po zmierzeniu ciśnienia miala o wiele za niskie a ta się nie skapnęła:eviltong:

hehe :lol: fajna :lol:

Posted

rose napisał(a):
Kara wcisnela jej ze ma nadcisnienie a po zmierzeniu ciśnienia miala o wiele za niskie a ta się nie skapnęła:eviltong:

na widok białego fartuszka troszkę mi ciśnienie spadło :evil_lol:

Posted

[quote name='moniska']Rinuś podobają mi się Twoje włosy :loveu:
Dzięki :p pierwszy raz słyszę, że komus się podobają moje włosy :eviltong:
zawsze tylko słyszę "ale dłuuuuuugie" :evil_lol:

Ha a Oluś się ścina na łyso bo dowiedział się w szkole, że jak ma się wszy to gdy się zgolisz to one uciekają :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: i potem dzieci mają wszy łonowe :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']Dzięki :p pierwszy raz słyszę, że komus się podobają moje włosy :eviltong:
zawsze tylko słyszę "ale dłuuuuuugie" :evil_lol:

Ha a Oluś się ścina na łyso bo dowiedział się w szkole, że jak ma się wszy to gdy się zgolisz to one uciekają :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: i potem dzieci mają wszy łonowe :diabloti:

Oluś nie jest łysy, ma teraz takie fajne "dłuższe" włoski:loveu: