Unbelievable Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 betty_labrador napisał(a):dlaczego KAZDY ma kogos? :roll: albo za chwile bedzie mial? wcale nie :razz: Quote
malawaszka Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 dziewczynki sliczne zapraszam Was na bazarek z malowidłami bo widzę że kilka z Was moze uzywać takich kolorków :cool3: http://www.dogomania.pl/forum/f99/cienie-nowe-oriflame-avon-zielone-fioletowo-rozowe-na-sznaucera-w-hotelu-do-12-a-128409/ Quote
betty_labrador Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 basia bonnie napisał(a):betty ma doła? :lol: a gdzie tam Basiu, ja tylko zadalam pytanie :diabloti: Quote
NightQueen Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 betty_labrador napisał(a):dlaczego KAZDY ma kogos? :roll: albo za chwile bedzie mial? ja nie mam już i nie mam zamiaru w najbliższym czasie (półwieczu :diabloti:) kogoś mieć :evil_lol: Quote
Justa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 betty_labrador napisał(a):dlaczego KAZDY ma kogos? :roll: albo za chwile bedzie mial? tak tak.. każdy, nigdy, zawsze.. :diabloti: Quote
Saint Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 betty_labrador napisał(a):dlaczego KAZDY ma kogos? :roll: albo za chwile bedzie mial? A to różnie.. niektórzy nazywają to instynktem samozachowawczym, przykładem potwierdzającym teorię ewolucji - chęć przekazania swoich genów, zachowania gatunku, a jeszcze inni miłością :eviltong: Quote
betty_labrador Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Justa napisał(a):tak tak.. każdy, nigdy, zawsze.. :diabloti: hehe, dogomaniacy zawsze przypominaja ze nie jestem sama w tym w czym jestem ;) Saint napisał(a):A to różnie.. niektórzy nazywają to instynktem samozachowawczym, przykładem potwierdzającym teorię ewolucji - chęć przekazania swoich genów, zachowania gatunku, a jeszcze inni miłością :eviltong: dokladnie w te slowa ;) milość to pojecie wzgledne, raz namietnosc, raz partnerstwo, raz spelnienie sowich obowiazkow małżeńskich :) e co tam-pesymizm tez jest wazny w zyciu, a nadszedl po chwilach wielkiej radosci z życia :lol: Quote
NightQueen Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='olekg89']Co to za dziadek na fotach?:evil_lol: nowy Tz Kaśki :diabloti: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/205286/00000005.jpg yyy... co ty masz na nogach? skarpetki do łydki, goła noga i jakieś dziurawe, obcisłe spodenki ? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 To mój były szwagier :p Yyy to są rajstopy, ale średnio pamiętam co się z nimi stało :evil_lol: Quote
olekg89 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Mysia_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='olekg89']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a Ty co? Też byś fotkę wstawił, masz tyle ładnych foteczek z Sylwka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rufusowa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Rinuś stroj bardzo mi sie podoba! :loveu: oprócz tipsow :eviltong: Quote
Unbelievable Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Mysia_ napisał(a):a Ty co? Też byś fotkę wstawił, masz tyle ładnych foteczek z Sylwka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie ma takich fajnych jak rinusiowa :diabloti: :roflt: Quote
Mysia_ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Tinka:) napisał(a):ale nie ma takich fajnych jak rinusiowa :diabloti: :roflt: Oluś ma fajniejsze przecież :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Unbelievable Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Mysia_ napisał(a):Oluś ma fajniejsze przecież :diabloti::diabloti::diabloti: z rozdartymi... majcioszkami? :razz::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Tinka:) napisał(a):z rozdartymi... majcioszkami? :razz::diabloti: Majcioszki to Oluś zostawił w szafie. :evil_lol: Quote
rose Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Majcioszki to Oluś zostawił w szafie. :evil_lol: obok szaf, obok szafy Kochana, przy moim plecaku i pomyliłam je z moimi rajstopkami bleee:placz::placz: Quote
Unbelievable Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Majcioszki to Oluś zostawił w szafie. :evil_lol: eee, to ja się tak nie bawię :diabloti: Quote
Mysia_ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 a po co w ogóle majcioszki? :diabloti: nie ma co się krępować, sami swoi :diabloti::lol: Quote
Asia & Ginger Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Mysia_ napisał(a):a po co w ogóle majcioszki? :diabloti: nie ma co się krępować, sami swoi :diabloti::lol: Coś czuję, że luty zapowiada się baaaaaaardzo ciekawie. :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
rose Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Asia & Ginger napisał(a):Coś czuję, że luty zapowiada się baaaaaaardzo ciekawie. :diabloti: :diabloti: :diabloti: hehe chciałabyś:eviltong: ale już nie będzie takiego lutego, jak Sylwester:eviltong: Quote
Recommended Posts