Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chodze do TOP...i dla mnie to jest chore żeby kogoś nie wpuścili ba łóżko albo jeszcze im ograniczali opalanie...logiczne, że jak nie w tym to w nastepnym się opalę...tym bardziej, że u mnie solarium obok solarium jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Ja chodze do TOP...i dla mnie to jest chore żeby kogoś nie wpuścili ba łóżko albo jeszcze im ograniczali opalanie...logiczne, że jak nie w tym to w nastepnym się opalę...tym bardziej, że u mnie solarium obok solarium jest :evil_lol:

a no solariów faktycznie wszędzie pełno jest :lol: To o którym piszę to Majorka ;)

Asiu śliczna karteczka :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']Ja chodze do TOP...i dla mnie to jest chore żeby kogoś nie wpuścili ba łóżko albo jeszcze im ograniczali opalanie...logiczne, że jak nie w tym to w nastepnym się opalę...tym bardziej, że u mnie solarium obok solarium jest :evil_lol:
O TOP nie słyszałam, u nas mamy Capri;)
Asiu sama układałaś życzenia?:evil_lol::evil_lol: śliczny ten Twój nowy nos:eviltong:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Prawda, że ładny? :cool3:
Tylko, że to mój naturalny. :eviltong:

To jest jeszcze ten naturalny:crazyeye: a ten nowy mówiłaś ze 2 razy większy, tak? O Mój Boże jak Ty teraz dziecko wyglądasz:crazyeye: nie pokazuj mi się roszę na oczy:placz:

Posted

rose napisał(a):
To jest jeszcze ten naturalny:crazyeye: a ten nowy mówiłaś ze 2 razy większy, tak? O Mój Boże jak Ty teraz dziecko wyglądasz:crazyeye: nie pokazuj mi się roszę na oczy:placz:

Anka kiedyś Cię zabiję! :mad:

Miałaś nie zradzać moich tajemnic! :placz:

Posted

Saint napisał(a):
Ano niestety Rinuś :shake: niestety :shake:
zero kobiecości, tona pudru :shake:

kobiecości?
a co dla ciebie jest pojęciem kobiecości? blada skóra, zero makijażu, jak ktoś ma trądzik to też go ma nie maskować bo to nie kobiece?

Posted

[quote name='Saint']Ano niestety Rinuś :shake: niestety :shake:
zero kobiecości, tona pudru :shake:
właśnie kobiecość to jest malowanie się,ubieranie się jak kobieta...
Nie mówię tutaj o tonie pudru na twarzy...ale pomalowana kobieta wygląda dużo bardziej atrakcyjnie :loveu:

btw ja chodzę do Top Solarium :loveu:

Posted

Paulina ty masz urode elfa:loveu: więc ci to akurat pasuje:)
Saint-koleś z pryszczatą mordą i w byle jakich ciuchach też jest męski?Ja wole jak koleś jest ładnie ubrany z opaloną mordą:loveu:Laski tak samo ,chociaż wole dziewczyny ubierające się na sportowo niż elegancko,ale to już kwestia gustu:cool3:

Posted

To już chyba rzecz gustu, aczkolwiek piękna kobieta to kobieta naturalna, z delikatnym (!) makijażem, który urodę podkreśla, a nie robi z jak to Olek napisał 'pryszczatej mordy' miss world..
I czy to się komuś spodoba, czy nie - nie każda kobieta jest piękna :p
Więc nie ma co na siłę robić z siebie 'bóstwa' w chwili, gdy w efekcie robi z siebie clowna, klauna czy jak to napisać.

Jak widzę kobietę, która ma na sobie tonę pudru, po 30 minutach na solarium to nie wiem, czy śmiać się, czy płakać.
Ale niestety - taka mentalność - wszędzie tylko blichtr, blichtr i jeszcze więcej blichtru.

Niektórzy lubią kobiety z klasą, inni wymalowane nad wyraz lalki ;)
A jeszcze inni facetów (coby się Olek nie poczuł zignorowany :eviltong:) ;)

Posted

Ale makijaż a zamaskowanie pryszczy, worów pod oczami i pociągnięcie oczu tuszem to co innego ;) wyglądam tak źle? bo ja nic więcej nie robię : P nie chodzę na solarium, nie maluje paznokci na kolorowo, nie mam tipsów:loveu:

Posted

I czy to się komuś spodoba, czy nie - nie każda kobieta jest piękna :p
Więc nie ma co na siłę robić z siebie 'bóstwa' w chwili, gdy w efekcie robi z siebie clowna, klauna czy jak to napisać.

najważniejsze jest to żeby się podobać sobie, ja nie lubię i nie podoba mi się jak jestem nie pomalowana (zresztą w ogolę dla mnie całkiem nie pomalowana kobieta to porażka :diabloti:). Wolę wyglądać jak klaun niż jak wieśniara :eviltong:

Po za tym ja nie wiem co faceci mają z tą naturalnością :roll: naturalne jest posiadanie włosów na nogach u kobiet itd. dla mnie to nie smaczne. Albo naturalne jest chodzenie bez podkładu, ale czy tak pięknie wygląda dziewczyna z trądzikiem na "wierzchu"? Makijaż musi być :diabloti: a facet solarka obowiązkowo :loveu: mi się się naturalni, zwykli faceci nie podobają, wole tych dopieszczonych :loveu:
Po za tym większość facetów i tak wybiera te dziewczyny "zrobione", a nie te naturalne :eviltong:

Posted

smallpati napisał(a):

Po za tym większość facetów i tak wybiera te dziewczyny "zrobione", a nie te naturalne :eviltong:

Bo większość facetów ma iloraz inteligencji równy temperaturze pokojowej i mózg wielkości orzecha włoskiego :lol:

Posted

Saint napisał(a):
Bo większość facetów ma iloraz inteligencji równy temperaturze pokojowej i mózg wielkości orzecha włoskiego :lol:

a Doda ma wysokie IQ, więc ja bym raczej tego nie uwzgledniała :diabloti:

Posted

smallpati napisał(a):
a Doda ma wysokie IQ, więc ja bym raczej tego nie uwzgledniała :diabloti:

Doda jest doskonałym przykładem na to, że nie myli się tylko ten, kto nic nie robi.
Tym razem widać pomylił się system sprawdzający i analizujący wyniki testu IQ :lol:

Ale może nie schodźmy do poziom Dody, bo to takie myślowe mniej niż zero, zresztą nie tylko myślowe - muzyczne również, więc proponuję nie włączać jej do dyskusji :eviltong:

Posted

[quote name='Saint']Bo większość facetów ma iloraz inteligencji równy temperaturze pokojowej i mózg wielkości orzecha włoskiego :lol:
buhehehe :evil_lol: lubisz jak laska ma nieogolone nogi ? :cool3::cool3::cool3: przecież to takie naturalne :multi::multi:
i zarośnięte brwi i wystające włosy z pod pach? :cool3::loveu::loveu:

niestety ale paszczaki się łączą z paszczakami a piękności z pięknościami :evil_lol::eviltong: