Izabela124. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Tinka:) napisał(a):ja miałam taką w pokoju w sanatorium, jak naskarżyłyśmy że od niej śmierdzi i się nie myje to nasza wychowawczyni umyła jej włosy i pilnowała żeby resztę też umyła :shake: a siostra tej dziewczyny była normalna:roll:No to nieźle Jak kiedyś wpadniesz do mnie do bursy to pokażę ci te dziewczyny:razz: Na tą maturzystkę to metalówa mówia, Karolina od Elzy ją widziała:diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 chyba zaraz się posikam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakie tematy :diabloti: A wszystko zaczeło się od nieopalonej Eweliny :eviltong: Ja w LO miałam w klasie takiego chłopaka, który sie zrobił na metala :razz: ale chyba to była za szybka przemiana :lol: bo miał tylko jedne spodnie, koszulkę i sweter w czarnym kolorze.... i jeszcze, zeby czasem się umył to może nie było by tragicznie :diabloti: o jego tłustych kłakach nie wspomnę! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jeszcze menda pieprzona sobie w ławce przedemną usiadła, bleeeeee :eviltong: Dobrze, że siedziałam w ostatniej ławce to przesuwałyśmy z kumpelą tą ławkę pod samą ścianę, jakie 1,5 metra za ławką tego śmierdziela :evil_lol: Potem przeszedł kolejną metamorfoze, tym razem na technomuła :lol: mam nadzieje, że nikogo tym okresleniem nie obraziłam :diabloti: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Mysia_ napisał(a):chyba zaraz się posikam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jakie tematy :diabloti: A wszystko zaczeło się od nieopalonej Eweliny :eviltong: Ja w LO miałam w klasie takiego chłopaka, który sie zrobił na metala :razz: ale chyba to była za szybka przemiana :lol: bo miał tylko jedne spodnie, koszulkę i sweter w czarnym kolorze.... i jeszcze, zeby czasem się umył to może nie było by tragicznie :diabloti: o jego tłustych kłakach nie wspomnę! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jeszcze menda pieprzona sobie w ławce przedemną usiadła, bleeeeee :eviltong: Dobrze, że siedziałam w ostatniej ławce to przesuwałyśmy z kumpelą tą ławkę pod samą ścianę, jakie 1,5 metra za ławką tego śmierdziela :evil_lol: Potem przeszedł kolejną metamorfoze, tym razem na technomuła :lol: mam nadzieje, że nikogo tym okresleniem nie obraziłam :diabloti:Buhaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widze, ze w każdej szkole musi się znaleźc taki odmieniec, oczywiscie nie obrażając nikogo:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Boshe jaka loża szyderców:evil_lol::evil_lol: napiękniejsi się odezwali:eviltong: Dobrze, że chodzę na solkę:evil_lol: Quote
rufusowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Rinuś']Boshe jaka loża szyderców:evil_lol::evil_lol: napiękniejsi się odezwali:eviltong: Dobrze, że chodzę na solkę:evil_lol: Bosheee Rinuś..... trudno nie zauważyc :roll: i jeszcze ten brązujący puder..jakbym widziała moją młodszą siostre :mdleje: :eviltong: Quote
NightQueen Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Dobrze, że chodzę na solkę:evil_lol: ty już przedawkowałaś z solarką :roll: P.S zmień kolor cieniu do oczu, odcienie brązu już ci nie pasują boś za ciemna do nich jest, powinnaś dać coś od zieleni bądź jasnych kolorów wanilii, krem itd. Quote
Rinuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Fotka troszke przerobiona więc nie panikujcie :evil_lol: zresztą solki nigdy za wiele :loveu: A cień zostanie taki bo ja nie lubię jak widać aż tak bardzo :eviltong: chyba, że na czarny się przeniosę :diabloti: Quote
rose Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Widać, że przyciemniane:eviltong: gdybyś dała bez przeróbek to sam flesz od aparatu, by Ci wybladził skórę;) ale ogólnie ładnie, teraz, bo za 10 lat to będziesz wyglądała jak moja siostra:evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Rinuś']Fotka troszke przerobiona więc nie panikujcie :evil_lol: zresztą solki nigdy za wiele :loveu: A cień zostanie taki bo ja nie lubię jak widać aż tak bardzo :eviltong: chyba, że na czarny się przeniosę :diabloti: co za dużo to nie zdrowo Solarium nie jest super zdrową metodą opalania więc nie warto przesadzać i latać kilka razy w tygodniu, a mówię to ja miłośniczka solarek :evil_lol: To po co ci cień skoro nie chcesz żeby było go widać? Po za tym tego właśnie widać, drobinki rzucają się w oczy, więc jak chcesz coś mniej widocznego to kup matowy cień a nie drobinki. Jak chcesz być emo to proszę bardzo :diabloti: używaj tylko czarnych cieni :evil_lol: ja osobiście lubię czarny cień ale połączony z innym kolorem np. z żółtym, zresztą ja mało kiedy mam jeden kolor cieni na oczach, minimum to dwa, a bywa że i 5 :evil_lol: Quote
rose Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To może teraz ja tak naturalnie bez przeróbek i make-up'u:diabloti: nawet nie przycinam niczego, bo mi się nie chce:evil_lol: Z Kara i jej TZ'em:evil_lol: Quote
rufusowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Paulina87 napisał(a):Ewelina żadnego solarium. Bladość też może być piękna wystarczy spojrzeć np na modelki :cool3: Szkoda sobie skórę niszczyć w młodym wieku. Ja jestem tak blada, że świece w ultrafiolecie i się tym nie przejmuję. słusznie :p nudno by było gdybyśmy wszystkie miały opalona skórę, szarne lub blond - farbowane włosy i tipsy :eviltong: Quote
Paulina87 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ewelina żadnego solarium. Bladość też może być piękna wystarczy spojrzeć np na modelki :cool3: Szkoda sobie skórę niszczyć w młodym wieku. Ja jestem tak blada, że świece w ultrafiolecie i się tym nie przejmuję. Quote
olekg89 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Solar jest wielce okej:cool3: kurna już tydzień nie byłem:-( Mam kolesia w klasie na którego mówimy spocona popielniczka:lol: Nie myje sie śmierdzi potem na 2km i w dodatku pali więc smród jest nie do zniesienia.:roll: Quote
rufusowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 olekg89 napisał(a):Solar jest wielce okej:cool3: kurna już tydzień nie byłem:-( Mam kolesia w klasie na którego mówimy spocona popielniczka:lol: Nie myje sie śmierdzi potem na 2km i w dodatku pali więc smród jest nie do zniesienia.:roll: jak facet przesadzi z solarium, to już nic mu nie pomoze :shake: Quote
ewelinabuck Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 wiecej nie wstawie swoich zdjec obiecuje:diabloti::evil_lol: a co do prostowania to ja je owszem prostuje codziennie i mam bardzo zniszczone juz wlosy od prostownicy a na zdjeciu akurat mialam od razu po myciu i wysuszeniu;) Quote
olekg89 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Rufus:cool3:A co sie dzieje z facetem jak przesadzi z solarium??:-o Quote
rufusowa Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 olekg89 napisał(a):Rufus:cool3:A co sie dzieje z facetem jak przesadzi z solarium??:-o już żadna normalna kobieta go nie zechce :shake: :evilbat: Quote
świder Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 rufusowa napisał(a):już żadna normalna kobieta go nie zechce :shake: Nie wspominając już o geyowskim wyglądzie( w oczach większości facetów ) :evil_lol: W wakacje to jeszcze ujdzie ale zimą to "Król geyów" jak się patrzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Jestem Bi więc wszystko się zgadza:loveu: Quote
NightQueen Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 wiecej nie wstawie swoich zdjec obiecuje:diabloti::evil_lol: wstawiaj :diabloti: już żadna normalna kobieta go nie zechce :shake: a niby dlaczego? mój każdy były Tz latał do solarium czy to oznacza że jestem nienormalna? Nie wspominając już o geyowskim wyglądzie( w oczach większości facetów ) :evil_lol: W wakacje to jeszcze ujdzie ale zimą to "Król geyów" jak się patrzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mdleje::mdleje: a ja myślałam że żyje w XXI wieku Quote
olekg89 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Jeszcze w cholere dużo wody w wiśle upłynie nim polskie społeczeństwo nauczy się tolerancji...:cool3: Quote
Unbelievable Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Paulina87']Ewelina żadnego solarium. Bladość też może być piękna wystarczy spojrzeć np na modelki :cool3: Szkoda sobie skórę niszczyć w młodym wieku. Ja jestem tak blada, że świece w ultrafiolecie i się tym nie przejmuję. Dokładnie ;) też jestem blada, żyję :cool3: staram się nie niszczyć sobie skóry, żeby za 20 lat nie wyglądać na 60 ;) [quote name='ewelinabuck']wiecej nie wstawie swoich zdjec obiecuje:diabloti::evil_lol: a co do prostowania to ja je owszem prostuje codziennie i mam bardzo zniszczone juz wlosy od prostownicy a na zdjeciu akurat mialam od razu po myciu i wysuszeniu;) czemu? wstawiaj, na złość :diabloti: widzisz, mówię, nie prostuj : P ja prostowałam też przez jakiś czas codziennie, da się bez tego żyć ;) teraz prostuję tylko grzywkę bo mi się idiotycznie zawija : P To i ja się wstawię, ale zdjęcie jest beznadziejne :evil_lol: http://i303.photobucket.com/albums/nn144/martyna2196/KopiajP1080442kopia.png Quote
NightQueen Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 olekg89 napisał(a):Jeszcze w cholere dużo wody w wiśle upłynie nim polskie społeczeństwo nauczy się tolerancji...:cool3: Wisła to prędzej wyschnie :evil_lol: Jak mnie dobija jak ktoś czegoś nie robi bo nie zdrowe, prostowanie/suszenie nie bo się niszczą włosy, solarium nie bo skóra się niszczy, tipsy nie bo paznokcie się niszczą... ciekawe czy też nie pijecie alkoholu, nie palicie papierosów, nie jecie słodyczy, nie jecie wielu produktów bo tam są niezdrowe konserwanty , nie słuchacie MP3 bo słuchawki nie zdrowe dla ucha, w ogóle nie słuchacie głośno muzyki, nie opalacie się w lecie bo tez nie zdrowe, nie siedzicie na długo internecie bo oczy się psują itd. ... Nie przesadzajcie, bo nie umrzecie od jednej wizyty w solarium czy od prostowania włosów, oczywiście nie chcecie nie róbcie ale gadanina że nie zdrowe mnie rozwala Quote
świder Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 smallpati napisał(a):wstawiaj :diabloti: a niby dlaczego? mój każdy były Tz latał do solarium czy to oznacza że jestem nienormalna? :mdleje::mdleje: a ja myślałam że żyje w XXI wieku Przeczytaj dokładnie posta przed moim ;) Ja pisałem o facecie , który "przesadzi" z solarką a nie o takim , który chodzi na solarium :eviltong: Wszystko jest dla wszystkich . Quote
rose Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='smallpati']Wisła to prędzej wyschnie :evil_lol: Jak mnie dobija jak ktoś czegoś nie robi bo nie zdrowe, prostowanie/suszenie nie bo się niszczą włosy, solarium nie bo skóra się niszczy, tipsy nie bo paznokcie się niszczą... ciekawe czy też nie pijecie alkoholu, nie palicie papierosów, nie jecie słodyczy, nie jecie wielu produktów bo tam są niezdrowe konserwanty , nie słuchacie MP3 bo słuchawki nie zdrowe dla ucha, w ogóle nie słuchacie głośno muzyki, nie opalacie się w lecie bo tez nie zdrowe, nie siedzicie na długo internecie bo oczy się psują itd. ... Nie przesadzajcie, bo nie umrzecie od jednej wizyty w solarium czy od prostowania włosów, oczywiście nie chcecie nie róbcie ale gadanina że nie zdrowe mnie rozwala Ja tego nie robię:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts