Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

smallpati napisał(a):
tak, dokładnie tak :loveu: plus lateks :evil_lol:
chyba sobie szczelę czarne włosy

+ pustka w głowie też? czy to już nie?:evil_lol::evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
no co, na swój sposób ona mądra jest :evil_lol:

...a Ty na swój sposób..? :diabloti::evil_lol:

tak sobie to tłumacz :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Toż Jolka rządzi :evil_lol: mam kumpelę podobną do niej z zachowania tylko, że blondyna i powiem Wam , że cały czas się śmieję bo beke kręci niesamowitą :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
dziecko ty zginiesz w XXI wieku :diabloti:
U mnie w bursie jest taka laska co nawet się nie maluje a co tu mówic o solarium albo prostowaniu włosów:grin: Ona nawet czasem się nie czesze

Posted

[quote name='Izabela124.']U mnie w bursie jest taka laska co nawet się nie maluje a co tu mówic o solarium albo prostowaniu włosów:grin: Ona nawet czasem się nie czesze
a myje się? :cool3::evil_lol:

Ostatnio idą 2laski i do siebie "Ty patrz to LEGALNY pedał ,on chodzi na solarium" o mnie:evil_lol:

zapewne przemilczałeś to :cool3:
U mnie obecnie więcej lata chłopów niż bab na solarkę :evil_lol:

Posted

smallpati napisał(a):
a myje się? :cool3::evil_lol:

Powiem Ci, ze rzadko, czasem jak wróci z treningu to i pójdzie pod prysznic, ale szczerze to tylko kilka razy ją widziałam:roll:
Raz z koleżanką namówiłyśmy ją by wyprostowała włosy to nawet ładnie wyglądała

Posted

smallpati napisał(a):
ja nie wiem, niektórzy to chyba luster w domu nei mają :razz:
Możliwe:lol:
Już milion razy mówiłyśmy z dziewczynamy tej koleżance, zeby w końcu wzieła się za siebie, ale to olewa:roll:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Możliwe:lol:
Już milion razy mówiłyśmy z dziewczynamy tej koleżance, zeby w końcu wzieła się za siebie, ale to olewa:roll:

ja mam taką laskę w klasie :diabloti: dostała na mikołajki żel pod prysznic i szampon :mdleje:

Posted

Tinka:) napisał(a):
ja mam taką laskę w klasie :diabloti: dostała na mikołajki żel pod prysznic i szampon :mdleje:
Ta dziołcha tez z emną w klasie się uczy:razz:
I jest jeszcze jedna taka w bursie, ale to maturzystka, ale ona to chyba wszystkie przebiła, ona to wogóle się nie myje, wychowawczyni z bursy zawsze co jakiś czas karze się jej umyc:diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ta dziołcha tez z emną w klasie się uczy:razz:
I jest jeszcze jedna taka w bursie, ale to maturzystka, ale ona to chyba wszystkie przebiła, ona to wogóle się nie myje, wychowawczyni z bursy zawsze co jakiś czas karze się jej umyc:diabloti:

ja miałam taką w pokoju w sanatorium, jak naskarżyłyśmy że od niej śmierdzi i się nie myje to nasza wychowawczyni umyła jej włosy i pilnowała żeby resztę też umyła :shake: a siostra tej dziewczyny była normalna:roll: