NightQueen Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ja tam lubię Jolkę :evil_lol: Jolka wymiata :loveu: Quote
Mysia_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 smallpati napisał(a):ja tam lubię Jolkę :evil_lol: Jolka wymiata :loveu: rozumię, wspólne idee - tips, błyszczyki i te sprawy :lol::diabloti: Quote
NightQueen Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Mysia_ napisał(a):rozumię, wspólne idee - tips, błyszczyki i te sprawy :lol::diabloti: tak, dokładnie tak :loveu: plus lateks :evil_lol: chyba sobie szczelę czarne włosy Quote
rose Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 smallpati napisał(a):tak, dokładnie tak :loveu: plus lateks :evil_lol: chyba sobie szczelę czarne włosy + pustka w głowie też? czy to już nie?:evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 rose napisał(a):+ pustka w głowie też? czy to już nie?:evil_lol::evil_lol: no co, na swój sposób ona mądra jest :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 smallpati napisał(a):no co, na swój sposób ona mądra jest :evil_lol: ...a Ty na swój sposób..? :diabloti::evil_lol: tak sobie to tłumacz :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Rinuś Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Toż Jolka rządzi :evil_lol: mam kumpelę podobną do niej z zachowania tylko, że blondyna i powiem Wam , że cały czas się śmieję bo beke kręci niesamowitą :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mysia_ napisał(a):...a Ty na swój sposób..? :diabloti::evil_lol: tak sobie to tłumacz :eviltong::eviltong::eviltong: no co :evil_lol: przynajmniej z nią pogadałbym sobie o tipsach :eviltong: Quote
Mysia_ Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 smallpati napisał(a):no co :evil_lol: przynajmniej z nią pogadałbym sobie o tipsach :eviltong: przecież z nami też można :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Mysia_ napisał(a):przecież z nami też można :diabloti::diabloti::diabloti: wy się nie znacie :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 wiocha nad wiochy:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
olekg89 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Ewelina powiem jedno słowo: SOOOOOLAAAAAAARIUUUUUUUUUUMMMM:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 WIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMM:diabloti: Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 http://photos.nasza-klasa.pl/8626889/82/main/194d553388.jpeg prostuj włosy bo ci się puszą :eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='smallpati']http://photos.nasza-klasa.pl/8626889/82/main/194d553388.jpeg prostuj włosy bo ci się puszą :eviltong: nie prostuj bo zniszczysz:diabloti: nie chodź na solarium, bo zniszczysz :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Tinka:) napisał(a):nie prostuj bo zniszczysz:diabloti: nie chodź na solarium, bo zniszczysz :diabloti: dziecko ty zginiesz w XXI wieku :diabloti: Quote
olekg89 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Dokładnie:diabloti: Ostatnio idą 2laski i do siebie "Ty patrz to LEGALNY pedał ,on chodzi na solarium" o mnie:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 smallpati napisał(a):dziecko ty zginiesz w XXI wieku :diabloti:U mnie w bursie jest taka laska co nawet się nie maluje a co tu mówic o solarium albo prostowaniu włosów:grin: Ona nawet czasem się nie czesze Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='Izabela124.']U mnie w bursie jest taka laska co nawet się nie maluje a co tu mówic o solarium albo prostowaniu włosów:grin: Ona nawet czasem się nie czesze a myje się? :cool3::evil_lol: Ostatnio idą 2laski i do siebie "Ty patrz to LEGALNY pedał ,on chodzi na solarium" o mnie:evil_lol: zapewne przemilczałeś to :cool3: U mnie obecnie więcej lata chłopów niż bab na solarkę :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 smallpati napisał(a):a myje się? :cool3::evil_lol: Powiem Ci, ze rzadko, czasem jak wróci z treningu to i pójdzie pod prysznic, ale szczerze to tylko kilka razy ją widziałam:roll: Raz z koleżanką namówiłyśmy ją by wyprostowała włosy to nawet ładnie wyglądała Quote
NightQueen Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ja nie wiem, niektórzy to chyba luster w domu nei mają :razz: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 smallpati napisał(a):ja nie wiem, niektórzy to chyba luster w domu nei mają :razz:Możliwe:lol: Już milion razy mówiłyśmy z dziewczynamy tej koleżance, zeby w końcu wzieła się za siebie, ale to olewa:roll: Quote
Unbelievable Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Izabela124. napisał(a):Możliwe:lol: Już milion razy mówiłyśmy z dziewczynamy tej koleżance, zeby w końcu wzieła się za siebie, ale to olewa:roll: ja mam taką laskę w klasie :diabloti: dostała na mikołajki żel pod prysznic i szampon :mdleje: Quote
Izabela124. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Tinka:) napisał(a):ja mam taką laskę w klasie :diabloti: dostała na mikołajki żel pod prysznic i szampon :mdleje:Ta dziołcha tez z emną w klasie się uczy:razz: I jest jeszcze jedna taka w bursie, ale to maturzystka, ale ona to chyba wszystkie przebiła, ona to wogóle się nie myje, wychowawczyni z bursy zawsze co jakiś czas karze się jej umyc:diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Izabela124. napisał(a):Ta dziołcha tez z emną w klasie się uczy:razz: I jest jeszcze jedna taka w bursie, ale to maturzystka, ale ona to chyba wszystkie przebiła, ona to wogóle się nie myje, wychowawczyni z bursy zawsze co jakiś czas karze się jej umyc:diabloti: ja miałam taką w pokoju w sanatorium, jak naskarżyłyśmy że od niej śmierdzi i się nie myje to nasza wychowawczyni umyła jej włosy i pilnowała żeby resztę też umyła :shake: a siostra tej dziewczyny była normalna:roll: Quote
Recommended Posts