KaRa_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 świder napisał(a):Kobiety :roll: Teraz będzie 10 stron ciekawych rozmów ??? :multi::multi::multi: :eviltong: nie będzie:evil_lol: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Kobiety :roll: Teraz będzie 10 stron ciekawych rozmów ??? :multi::multi::multi: :eviltong: Quote
KaRa_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 świder napisał(a):Czytasz w myślach i odpowiadasz zanim zadam pytanie :mad: Wróżka czy czarownica?? Czarownice na stos idą :angryy: :evil_lol: wróżka :sweetCyb: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 KaRa_ napisał(a):nie będzie:evil_lol: Czytasz w myślach i odpowiadasz zanim zadam pytanie :mad: Wróżka czy czarownica?? Czarownice na stos idą :angryy: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 rufusowa napisał(a):ciotki macie swoj wątek zlotowy, wiec tam sie wygadajcie albo jeszcze lepiej na pw jak sie Wam owija w bawełne, to nie rozumiecie :roll: Niech się wygata ta która ma co chwile jakiś problem:evil_lol: Ja przychodzę tutaj podziwiać ludzi tylko coś mało zdjęć wstawiają:mad: Quote
rufusowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ciotki macie swoj wątek zlotowy, wiec tam sie wygadajcie albo jeszcze lepiej na pw jak sie Wam owija w bawełne, to nie rozumiecie :roll: Quote
KaRa_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 świder napisał(a):Ja dałem jako ostatni więc teraz na kogoś innego kolej :eviltong: ja mam wolne na pół roku :multi: Haha jaki spryciarz :lol: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 KaRa_ napisał(a):Ja przychodzę tutaj podziwiać ludzi tylko coś mało zdjęć wstawiają:mad: Ja dałem jako ostatni więc teraz na kogoś innego kolej :eviltong: ja mam wolne na pół roku :multi: Quote
diabelkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 KaRa_ napisał(a):Zależy dla kogo :diabloti: dla wszystkich ktorzy zostali zle osadzenie na podstawie jednego tygodnia znajomosci ja nie daje zdjec :P moj aparat nie obsluguje diablow:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 świder napisał(a):Po dokładniejszym przeczytaniu 200 stron poddaję się :roflt: Dalej nie czytam Nie poddawaj się! Jeszcze tylko 786 stron! Dasz radę!!! Potrafisz!!! :diabloti: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Po dokładniejszym przeczytaniu 200 stron poddaję się :roflt: Dalej nie czytam Quote
Asia & Ginger Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='świder']Kolejna wróżka ;) Myślałem że jest 8.. stron a tu 9.. , czyli przeczytałem 300 dzisiaj odpuszczam sobie :eviltong: Może być wróżka. Tylko różdżki mi brak. :placz: Ale może Jola R. mi pożyczy? :hmmmm: :cool3: :evil_lol: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Nie poddawaj się! Jeszcze tylko 786 stron! Dasz radę!!! Potrafisz!!! :diabloti: Kolejna wróżka ;) Myślałem że jest 8.. stron a tu 9.. , czyli przeczytałem 300 dzisiaj odpuszczam sobie :eviltong: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Może być wróżka. Tylko różdżki mi brak. :placz: Ale może Jola R. mi pożyczy? :hmmmm: :cool3: :evil_lol: Jaka Jola R. ??? Nie rozumiem :P Quote
Mysia_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 diabelkowa napisał(a):ja nie daje zdjec :P moj aparat nie obsluguje diablow:evil_lol: nie ściemniaj, na nk jakoś wstawiłaś fotkę! :eviltong: Niech ktoś daje jakieś zdięcia :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 świder napisał(a):Jaka Jola R. ??? Nie rozumiem :P Jola Rutowicz. :evil_lol: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Jola Rutowicz. :evil_lol: :crazyeye::crazyeye: ło matko i córko - nie przypominaj mi o tym mieszańcu pokemona z teletubisiem :angryy: Quote
Mysia_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 świder napisał(a)::crazyeye::crazyeye: ło matko i córko - nie przypominaj mi o tym mieszańcu pokemona z teletubisiem :angryy: hehe :lol: Ciekawe określenie :diabloti: Czyżby Jola czymś Ci podpadła? :lol: Quote
diabelkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Mysia :P cholera... no dobra to zdjecie z naszej ;P nowszych brak Quote
Asia & Ginger Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 świder napisał(a)::crazyeye::crazyeye: ło matko i córko - nie przypominaj mi o tym mieszańcu pokemona z teletubisiem :angryy: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Mysia_ napisał(a):hehe :lol: Ciekawe określenie :diabloti: Czyżby Jola czymś Ci podpadła? :lol: Wszystkim - niech jedzie robić "karierę" za ocean . Niech jej się wiedzie i niech nie wraca . Koniec. :eviltong: Quote
olekg89 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Może jak robiła świdrowi ...... to ryła kłami:evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Hahha rozumiem złe wspomnienia:evil_lol: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 olekg89 napisał(a):Może jak robiła świdrowi ...... to ryła kłami:evil_lol: bez takich :crazyeye: ona to .... ale to nie temat o pseudo gwiazdach więc siedzę cicho ;) Quote
Mysia_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Aleksander zachowuj się, tu są ludzie :mad::diabloti: Nie ma to jak temat o Joli R. :eviltong: Przez tą Jolę nikt nie zauważył fotki diabła :evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts