KaRa_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Mysia fotki po niedzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
świder Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Witajcie , witajcie Qrde dlaczego nie mogę pisać szybkiej odpowiedzi ?? :roll: Klikam w szybka odpowiedź i nic :shake: Quote
betty_labrador Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 no wlasnie skacza i nie wiadomo kto ostatni odpisal :roll: Quote
Mysia_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 KaRa_ napisał(a):Mysia fotki po niedzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: czemu już się nie kłócicie? :evil_lol::diabloti: Quote
Rinuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='KaRa_']Haha kochana było to widać na zlocie :evil_lol: zacytowałabym tu słowa Olka lecz niestety regulamin dgm mi nie pozwala :evil_lol: W dupie mam co było na zlocie...ważne jest to co jest teraz...całe szczęście,że Ania nie uwierzyła w Twoje opowieści o tym że Komar kręci z Esterą... Idę spać...Świder dla mnie ogólnie bomba,masz 30 lat a fajny facet z Ciebie:p Quote
świder Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Rinuś'] Świder dla mnie ogólnie bomba,masz 30 lat a fajny facet z Ciebie:p Nie mam jeszcze 30 lat :mad: jeszcze kilka dni więc wypraszam sobie :eviltong: Quote
olekg89 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Świder -mi szybka odp. też nie działa:angryy:I bannerów nie widze:angryy: Quote
Mysia_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 olekg89 napisał(a):Świder -mi szybka odp. też nie działa:angryy:I bannerów nie widze:angryy: szybka odpowiedź to już od dawna mi nie działa, a ja banera to tylko u Ciebie nie widze :eviltong: Quote
świder Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 hmmmm Raz mi zadziałała :roll: coś chyba forum się za małe robi dla tylu ludzi :roll: Quote
betty_labrador Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 świder napisał(a):hmmmm Raz mi zadziałała :roll: coś chyba forum się za małe robi dla tylu ludzi :roll: nie, poprostu za duzo adminow nic nie robiacych :evil_lol: Quote
świder Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 betty_labrador napisał(a):nie, poprostu za duzo adminow nic nie robiacych :evil_lol: aha :lol: rozumiem :p Quote
betty_labrador Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 świder napisał(a):aha :lol: rozumiem :p zapraszamy częściej do naszej galerii w celu zrozumienia istotnych faktów dogomanii :eviltong: Quote
asiunia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='świder']ołki dołki widziałem nawet znajomą twarz z rottki więc i ja coś wrzucę :roll: uprzedzam ze stara doopa ze mnie :eviltong: To fotka pyknięta po ślubie , jakoś w czerwcu ( mówiłem że stara doopa ze mnie :eviltong: ) A to jedna z ostatnich szczęśliwych i uśmiechniętych fotek z moim kochanym Atoskiem , który niedawno odszedł za TM :( Jacek:loveu: i Atosiek:loveu: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='asiunia']Jacek:loveu: i Atosiek:loveu: Hej Asiunia :loveu::loveu::eviltong: Quote
rufusowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 nooo świder dzieki Twojej focie dyskusja zeszła na inny tor :p foty suuper a po trzydziestce, to nic tylko do trumny sie kładz i czekaj na śmierc :eviltong: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 rufusowa napisał(a): a po trzydziestce, to nic tylko do trumny sie kładz i czekaj na śmierc :eviltong: :mad::mad::mad: osz Ty :eviltong: Witaj witaj ;) Quote
rufusowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 świder napisał(a)::mad::mad::mad: osz Ty :eviltong: mnie też niewiele brakuje :roll: a przecież dopiero miałam 19 lat :placz: :evil_lol: Rinuś i banda dawajcie foty :eviltong: Quote
świder Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 rufusowa napisał(a):mnie też niewiele brakuje :roll: a przecież dopiero miałam 19 lat :placz: :eviltong: Ja mam 19 lat tylko PESEL jakiś pomylony :p - to jakaś pomyłka ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='świder']hmmmm Raz mi zadziałała :roll: coś chyba forum się za małe robi dla tylu ludzi :roll:Szybka odpowiedź działa tylko pod pierwszym postem na stronie ;) świder, wyglądasz młodziej niż 30 :cool3: Super fotki ;) Quote
KaRa_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]W dupie mam co było na zlocie...ważne jest to co jest teraz...całe szczęście,że Ania nie uwierzyła w Twoje opowieści o tym że Komar kręci z Esterą... Haha tylko czy ktoś takiego mówił? Co niby jeszcze Tobie mówiłam?może np, mówiłam Ci,że Ania śpi z maskotką?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widocznie inni nie mają w dupie tego co było na zlocie :evil_lol: mi wystarczyło tylko ten zlot by zdanie wyrobić, ale wiem,że nie tylko mi tylko nie wszyscy są tak bezpośredni :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 KaRa_ napisał(a):Haha tylko czy ktoś takiego mówił? Co niby jeszcze Tobie mówiłam?może np, mówiłam Ci,że Ania śpi z maskotką?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widocznie inni nie mają w dupie tego co było na zlocie :evil_lol: mi wystarczyło tylko ten zlot by zdanie wyrobić, ale wiem,że nie tylko mi tylko nie wszyscy są tak bezpośredni :evil_lol: tylko to zdanie nie zawsze jest sluszne Quote
KaRa_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 diabelkowa napisał(a):tylko to zdanie nie zawsze jest sluszne Zależy dla kogo :diabloti: Quote
rose Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 KaRa_ napisał(a):Haha tylko czy ktoś takiego mówił? Co niby jeszcze Tobie mówiłam?może np, mówiłam Ci,że Ania śpi z maskotką?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widocznie inni nie mają w dupie tego co było na zlocie :evil_lol: mi wystarczyło tylko ten zlot by zdanie wyrobić, ale wiem,że nie tylko mi tylko nie wszyscy są tak bezpośredni :evil_lol: Ale o co chodzi?:confused: o co w ogóle się kłócicie? Wy sie chyba nawzajem nie rozumiecie:roll: Quote
KaRa_ Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 rose napisał(a):Ale o co chodzi?:confused: o co w ogóle się kłócicie? Wy sie chyba nawzajem nie rozumiecie:roll: A ja wiem o co jej chodzi, gdzie się pojawię tam ma jakieś ale:lol: Quote
Recommended Posts