rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Rinuś'] Rose,a Ty co taka pewna,że Oluś nie podoła?:razz: Znam się na ludziach:evil_lol: na pierwszy rzut oka widać:evil_lol: nie no żartuje:eviltong: Oluś da rade zawsze i wszędzie z każdą i każdym:diabloti: Quote
NightQueen Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Skąd wiesz jakie rozmiary mnie zadowalają ? :diabloti: a wiem, wiem :diabloti: Wam to by się lekarz przydał a nie wibrator :lol: ooo tak, ginekolog Kasi by się też przydał :diabloti::evil_lol: Quote
Saint Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Wam to by się lekarz przydał a nie wibrator :lol: Quote
olekg89 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Rose nie z każdą i nie każdym.Trza mieć wygląd ,żeby Oleczek miał chcice:evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Saint napisał(a):Raczej myślałem o psychologu :lol: byle by miał sprawne raczki :evil_lol: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 olekg89 napisał(a):Rose nie z każdą i nie każdym.Trza mieć wygląd ,żeby Oleczek miał chcice:evil_lol: Jak to? nie masz bujnej wyobraźni?:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Rinuś'] Figa- Emo ? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:Nie. Wygłupy :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Saint']Raczej myślałem o psychologu :lol: Ja z Olusiem się udaję do psychologa :evil_lol: razem na badanie :evil_lol: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Rinuś']Ja z Olusiem się udaję do psychologa :evil_lol: razem na badanie :evil_lol: Właśnie się uczę na koło z psychologii:eviltong: mogę Wam zrobić test IQ:evil_lol: ale Wasz wynik pewnie będzie się wahał w granicach 25-39 czyli niepełnosprawność intelektualna w stopniu znacznym:evil_lol: dla pocieszenia dodam, że to wcale nie najgorzej, bo stopień znaczny to jeszcze nie głęboki:evil_lol::diabloti: Quote
KaRa_ Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 rose napisał(a):Właśnie się uczę na koło z psychologii:eviltong: mogę Wam zrobić test IQ:evil_lol: ale Wasz wynik pewnie będzie się wahał w granicach 25-39 czyli niepełnosprawność intelektualna w stopniu znacznym:evil_lol: dla pocieszenia dodam, że to wcale nie najgorzej, bo stopień znaczny to nie jeszcze nie głęboki:evil_lol::diabloti: Biedne dzieci z nich:shake: Ale takie chociaż na części się jeszcze nadają, bo mózgu raczej się nie przeszczepia:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='KaRa_']Biedne dzieci z nich:shake: Ale takie chociaż na części się jeszcze nadają, bo mózgu raczej się nie przeszczepia:evil_lol: Przydupas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 KaRa_ napisał(a):Biedne dzieci z nich:shake: Ale takie chociaż na części się jeszcze nadają, bo mózgu raczej się nie przeszczepia:evil_lol: nie wiem czy ktoś to pamięta, ale na zlocie mieliśmy takie temat, czy można przeszczepić mózg :lol::evil_lol: Biedna Agnisia bardzo intensywnie nad tym myślała :diabloti: A tak w ogóle to ja myślę, że w tych dwóch przypadka psycholog już nie pomoże, trzeba zastanowić się nad psychiatrą :cool3: Quote
rufusowa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 :WTF: ja tak sobie mysle, ze na Waszym miejscu założylabym wątek pt. "pogaduchy - dozwolone od lat osiemnastu" :grins: Quote
świder Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ojojoj ile tutaj oglądania :crazyeye: chyba dnia zabraknie żeby zobaczyć tyle stron :roll: Quote
KaRa_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Rinuś']Przydupas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Skromnie mówisz o sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
świder Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ołki dołki widziałem nawet znajomą twarz z rottki więc i ja coś wrzucę :roll: uprzedzam ze stara doopa ze mnie :eviltong: To fotka pyknięta po ślubie , jakoś w czerwcu ( mówiłem że stara doopa ze mnie :eviltong: ) A to jedna z ostatnich szczęśliwych i uśmiechniętych fotek z moim kochanym Atoskiem , który niedawno odszedł za TM :( Quote
Rinuś Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='KaRa_']Skromnie mówisz o sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niestety nie mówię o sobie,bo ja nie muszę być przydupasem żeby mieć znajomych :p Świder nie taka stara :eviltong::eviltong::eviltong: jeszcze było by z Ciebie pożytku :evil_lol::eviltong: Quote
KaRa_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Niestety nie mówię o sobie,bo ja nie muszę być przydupasem żeby mieć znajomych :p Haha kochana było to widać na zlocie :evil_lol: zacytowałabym tu słowa Olka lecz niestety regulamin dgm mi nie pozwala :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Matusz napisał(a):beti ! jesteś najlepsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja? w czym? :P dziekuje :] Quote
betty_labrador Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 świder napisał(a):Witajcie , witajcie Qrde dlaczego nie mogę pisać szybkiej odpowiedzi ?? :roll: Klikam w szybka odpowiedź i nic :shake: eee posty skacza :roll: ja tez nie moge szybkiej odpowiedzi- w tym rzecz :eviltong: no co Mati :diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 świder napisał(a):ołki dołki widziałem nawet znajomą twarz z rottki więc i ja coś wrzucę :roll: witamy :razz: Nareszcie jakaś nowa twarz :razz: no i w końcu fotki jakieś, a nie dogryzające sobie Kara i Rinuś :evil_lol::diabloti: Quote
świder Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='Rinuś'] Świder nie taka stara :eviltong::eviltong::eviltong: jeszcze było by z Ciebie pożytku :evil_lol::eviltong: Stara stara :placz: już za chwilkę za momencik 30 mi strzeli :crazyeye: Quote
Matusz Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 betty_labrador napisał(a):świder-calkiem calkiem :razz: beti ! jesteś najlepsza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts