Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']

Rose,a Ty co taka pewna,że Oluś nie podoła?:razz:

Znam się na ludziach:evil_lol: na pierwszy rzut oka widać:evil_lol: nie no żartuje:eviltong: Oluś da rade zawsze i wszędzie z każdą i każdym:diabloti:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg89 napisał(a):
Rose nie z każdą i nie każdym.Trza mieć wygląd ,żeby Oleczek miał chcice:evil_lol:

Jak to? nie masz bujnej wyobraźni?:evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Ja z Olusiem się udaję do psychologa :evil_lol: razem na badanie :evil_lol:

Właśnie się uczę na koło z psychologii:eviltong: mogę Wam zrobić test IQ:evil_lol: ale Wasz wynik pewnie będzie się wahał w granicach 25-39 czyli niepełnosprawność intelektualna w stopniu znacznym:evil_lol: dla pocieszenia dodam, że to wcale nie najgorzej, bo stopień znaczny to jeszcze nie głęboki:evil_lol::diabloti:

Posted

rose napisał(a):
Właśnie się uczę na koło z psychologii:eviltong: mogę Wam zrobić test IQ:evil_lol: ale Wasz wynik pewnie będzie się wahał w granicach 25-39 czyli niepełnosprawność intelektualna w stopniu znacznym:evil_lol: dla pocieszenia dodam, że to wcale nie najgorzej, bo stopień znaczny to nie jeszcze nie głęboki:evil_lol::diabloti:

Biedne dzieci z nich:shake: Ale takie chociaż na części się jeszcze nadają, bo mózgu raczej się nie przeszczepia:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Biedne dzieci z nich:shake: Ale takie chociaż na części się jeszcze nadają, bo mózgu raczej się nie przeszczepia:evil_lol:
Przydupas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Biedne dzieci z nich:shake: Ale takie chociaż na części się jeszcze nadają, bo mózgu raczej się nie przeszczepia:evil_lol:

nie wiem czy ktoś to pamięta, ale na zlocie mieliśmy takie temat, czy można przeszczepić mózg :lol::evil_lol: Biedna Agnisia bardzo intensywnie nad tym myślała :diabloti:

A tak w ogóle to ja myślę, że w tych dwóch przypadka psycholog już nie pomoże, trzeba zastanowić się nad psychiatrą :cool3:

Posted

ołki dołki widziałem nawet znajomą twarz z rottki więc i ja coś wrzucę :roll:

uprzedzam ze stara doopa ze mnie :eviltong:

To fotka pyknięta po ślubie , jakoś w czerwcu ( mówiłem że stara doopa ze mnie :eviltong: )

A to jedna z ostatnich szczęśliwych i uśmiechniętych fotek z moim kochanym Atoskiem , który niedawno odszedł za TM :(

Posted

[quote name='KaRa_']Skromnie mówisz o sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Niestety nie mówię o sobie,bo ja nie muszę być przydupasem żeby mieć znajomych :p

Świder nie taka stara :eviltong::eviltong::eviltong: jeszcze było by z Ciebie pożytku :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Niestety nie mówię o sobie,bo ja nie muszę być przydupasem żeby mieć znajomych :p
Haha kochana było to widać na zlocie :evil_lol: zacytowałabym tu słowa Olka lecz niestety regulamin dgm mi nie pozwala :evil_lol:

Posted

świder napisał(a):
Witajcie , witajcie

Qrde dlaczego nie mogę pisać szybkiej odpowiedzi ?? :roll:

Klikam w szybka odpowiedź i nic :shake:

eee posty skacza :roll:

ja tez nie moge szybkiej odpowiedzi- w tym rzecz :eviltong:

no co Mati :diabloti:

Posted

świder napisał(a):
ołki dołki widziałem nawet znajomą twarz z rottki więc i ja coś wrzucę :roll:

witamy :razz: Nareszcie jakaś nowa twarz :razz: no i w końcu fotki jakieś, a nie dogryzające sobie Kara i Rinuś :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']

Świder nie taka stara :eviltong::eviltong::eviltong: jeszcze było by z Ciebie pożytku :evil_lol::eviltong:

Stara stara :placz: już za chwilkę za momencik 30 mi strzeli :crazyeye: