Rinuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='rose']jej nie spodziewałam się, że mój post będzie przyczyną kłótni:eviltong: Po pierwsze to z Kara nie plotkuję, bo nie mam na to czasu,nawet się z nią nie widuję prawie w ogóle.. a poza tym jest wiele przyjemniejszych i pożyteczniejszych rzeczy niż plotkowanie o kimkolwiek:eviltong: A przechodząc dalej do mojego posta, który ów dyskusje wywołał pragnę przybliżyć Ci Kasiu co miałam na myśli;) Otóż, pozwól, że zacytuje Twoje słowa, żeby wszystko było jasne i klarowne:p Pisałaś iż: "Dla mnie to jest komplement,to znaczy, że człowiek się zmienia i coś robi ze sobą a nie ciągle ponura mina i zero zmiany..." Ja pisząc "i kto to mówi" miałam na myśli to, że Ty też często jesteś ponura, smutna, przygnębiona, tudzież załamana innymi słowy masz doła (wnioskuje to po opisach na gadu [chyba, że te opisy maja służyć do czegoś innego:eviltong:]). Twoje słowa potraktowałam jako aluzję do mnie, z którą oczywiście się nie zgadzam, bo nie wydaje mi się, że jestem ponurą osobą, która nigdy nie zmienia swojego podejścia do życia.. Dziewczyny popcornu nie trzeba, bo ja się nie będę z nikim kłócić, bo tu nawet nie ma o co;) A poza tym Kasia mi kiedyś mówiła, że jestem kochana i zajebista, więc nie sądzę, żebym jej czymś podpadła by zmieniła swoje zdanie:eviltong: Aczkolwiek kto wie.. Ludzie się zmieniają jak w kalejdoskopie.. Dziś jest ktoś Twoim przyjacielem jutro wrogiem..Tyle z mojej strony nie będę już zaśmiecać tego wątku offem ;)Dobranoc ;) jejku ja musze przestać pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aniu tamten mój post odnośnie zmiany nie tyczył się Ciebie :p tylko osób, które wstawiają zdjęcia i widać, że się zmieniają, robią coś ze swoim wyglądem itd... A co do moich opisów to po prostu...facet , jak zawsze zresztą ale niedługo się to zmieni :diabloti: A co do wali to chodziło o Karę a nie Ciebie :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 zamiast pierdoły pisać fotki wrzucajcie :evil_lol: Quote
rose Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 [quote name='Rinuś']jejku ja musze przestać pić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Po jednym piwie już majaczyłaś?:eviltong: [quote name='Rinuś']Aniu tamten mój post odnośnie zmiany nie tyczył się Ciebie :p tylko osób, które wstawiają zdjęcia i widać, że się zmieniają, robią coś ze swoim wyglądem itd... Można było to różnie odebrać, ale jak mówisz, że było inaczej niż ja myślałam to w takim razie przepraszam [quote name='Rinuś']A co do moich opisów to po prostu...facet , jak zawsze zresztą ale niedługo się to zmieni :diabloti: A co do wali to chodziło o Karę a nie Ciebie :evil_lol: facet..? dla nich nie warto:eviltong: żeby się zmieniło to chyba trzeba by ich z kuli ziemskiej usunąć:evil_lol: Żeby nie offować:diabloti: wstawię zdjęcia z jednej z wielu ostatnio akademickich imprez:loveu: Z krabem Armagedonem:diabloti: Z Kamilą- gospodarzem imprezy:evil_lol: i ostatnie z Krystianem:p Quote
KaRa_ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Ale fajny ten krabik w faunaboxie:loveu: smallpati napisał(a):rose twój uśmiech to jest taki wredny :evil_lol: Rose wredna? ależ skądże ;) Quote
NightQueen Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 rose twój uśmiech to jest taki wredny :evil_lol: Quote
rose Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 smallpati napisał(a):rose twój uśmiech to jest taki wredny :evil_lol: Moi znajomi mówią co innego, ale nie powtórzę, bo się wstydzę:oops::evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Rose wredna? ależ skądże ;-) nie mówię o niej tylko o jej uśmiechu :razz: Moi znajomi mówią co innego, ale nie powtórzę, bo się wstydzę:oops::evil_lol: dawaj :cool3: mi on się kojarzy tak wrednie, chytrze, tak podejrzanie :diabloti: Quote
rose Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 a bo oni mi mówią, że mam kur..skie spojrzenie i uśmiech:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 o rose slicznie wyszlas :loveu: Quote
rose Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 betty_labrador napisał(a):o rose slicznie wyszlas :loveu: Dziekuję;) Quote
Rinuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Co to za Krystian ? :eviltong::eviltong::eviltong::cool3: Dobrze, że się zrozumiałyśmy :evil_lol: A co do spojrzenia...zanim weszłam na ostatnią stronę to własnie sobie pomyślałam, że masz takie kurewskie spojrzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to dobrze,jak się postaram to też czasem takie mam, ale Ty zostałaś tak obdarowana przez matkę naturę :eviltong: Quote
rose Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Rinuś']Co to za Krystian ? :eviltong::eviltong::eviltong::cool3: Dobrze, że się zrozumiałyśmy :evil_lol: A co do spojrzenia...zanim weszłam na ostatnią stronę to własnie sobie pomyślałam, że masz takie kurewskie spojrzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale to dobrze,jak się postaram to też czasem takie mam, ale Ty zostałaś tak obdarowana przez matkę naturę :eviltong: Krystian? a taki tam przypałętał się:evil_lol: Kto wie może go poznasz na zlocie:cool3::eviltong: Quote
Rinuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='rose']Krystian? a taki tam przypałętał się:evil_lol: Kto wie może go poznasz na zlocie:cool3::eviltong: Nie bierz swojego faceta na zlot bo to się źle kończy :evil_lol: przykład ----> Diabeł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to żeby nie było offa to fotka z sobotniej imprezy :eviltong: Quote
rose Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Rinuś']Nie bierz swojego faceta na zlot bo to się źle kończy :evil_lol: przykład ----> Diabeł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie jest to regułą:evil_lol: przykład ---> Komar i ja rozpadło się dopiero 2 czy 3 miesiące po zlocie:eviltong: i to nie była wina zlotu..:p Quote
olekg89 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Anecioreczek-Zonk-one -rozpadło się zaraz po zlocie:evil_lol: Quote
rose Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 olekg89 napisał(a):Anecioreczek-Zonk-one -rozpadło się zaraz po zlocie:evil_lol: No dobra 2:1 dla Was:eviltong: no ale czy ktoś powiedział, że Krystian to mój facet:diabloti: Quote
diabelkowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 u mnie to tez nie byla wina zlotu ;) Quote
Rinuś Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='rose']No dobra 2:1 dla Was:eviltong: no ale czy ktoś powiedział, że Krystian to mój facet:diabloti: Do zlotu wszystko może się zdarzyć :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 diabelkowa napisał(a):u mnie to tez nie byla wina zlotu ;) uffff:evil_lol: bo czułam się po części winna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
diabelkowa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Rinus zmienilas orientacje ?:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts