Unbelievable Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 :: FiGa :: napisał(a):Zastanawiam się... :hmmmm: Czym to nowe zdjęcie Olka różni się od poprzednich? :eviltong: też się zastanawiałam :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Wątpię czy komentarz "wyładniałaś" jest jakoś specjalnie "smakowity", lepiej brzmiałaby "ładnie wyszłaś":eviltong: Dla mnie to jest komplement,to znaczy, że człowiek się zmienia i coś robi ze sobą a nie ciągle ponura mina i zero zmiany... Zastanawiam się... :hmmmm: Czym to nowe zdjęcie Olka różni się od poprzednich? :eviltong: No jak to czym ? :eviltong: inna bluza :evil_lol::evil_lol: no i Oluś coraz bardziej opalony mmmhmmmm:loveu::loveu::loveu: Zreszta ładni już nie potrzebują zmiany :evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Rinuś-:loveu:oh jakie komplementy:cool3:(w czwartek ide na 15min sasa) Figa-jak sie ma wredny ryj to już nic na to nie poradze:lol: Mam taki wyraz twarzy i czasem dzieci płaczą na mój widok:evil_lol: Rybosom-no pewnie ,że komplement:cool3: Quote
Matusz Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 http://images47.fotosik.pl/38/2c670cecd7cd288b.jpg pamiętam :razz::loveu: Quote
e.v.a Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='Matusz']http://images47.fotosik.pl/38/2c670cecd7cd288b.jpg pamiętam :razz::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tez:loveu::loveu::loveu: Quote
olekg89 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Oj effcia jak ja cię dawno nie widziałem:cool3: Quote
e.v.a Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 olekg89 napisał(a):Oj effcia jak ja cię dawno nie widziałem:cool3: :loveu::loveu::loveu: ja ciebie tez:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 buheheheheheh 2 lata temu :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/191553/00000003.jpg widzę, że kawałek siebie Brutusowi oddałaś:evil_lol: dosłownie :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 olekg89 napisał(a): Figa-jak sie ma wredny ryj to już nic na to nie poradze:lol: Mam taki wyraz twarzy i czasem dzieci płaczą na mój widok:evil_lol: Ja tam się specjalnie tym dzieciom nie dziwię :shake: Dlatego też ja wychodzę z domu tylko w nocy:diabloti:, a w dzień unikam miejsc publicznych :siara: Quote
Rinuś Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Tinka:)']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/191553/00000003.jpg widzę, że kawałek siebie Brutusowi oddałaś:evil_lol: dosłownie :evil_lol: No ja schudłam A ON lekko przytył :evil_lol::eviltong: teraz nie wiem czy bym go tak podniosła :eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Rinuś'] No ja schudłam A ON lekko przytył :evil_lol::eviltong: teraz nie wiem czy bym go tak podniosła :eviltong: hehe to samo pomyślałam, że teraz go pewnie nie podniesiesz :evil_lol: Quote
rose Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Rinuś']Dla mnie to jest komplement,to znaczy, że człowiek się zmienia i coś robi ze sobą a nie ciągle ponura mina i zero zmiany... I kto to mówi:eviltong: Quote
Rinuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='rose']I kto to mówi:eviltong: Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Quote
KaRa_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Haha ja nie wiele tutaj czytając chyba wiem o co chodzi:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='KaRa_']Haha ja nie wiele tutaj czytając chyba wiem o co chodzi:evil_lol: Akurat w tym temacie niewiele się pisze,a Ty akurat wiesz bo plotkujesz z Rose.:cool1: Wielki mi wyczyn. Quote
KaRa_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Rinuś'] Akurat w tym temacie niewiele się pisze,a Ty akurat wiesz bo plotkujesz z Rose.:cool1: Wielki mi wyczyn. No tak przecież my non stop siedzimy u siebie na kawkach, co chwile na gg gadamy no i przez telefon:evil_lol: myślisz,że my nie mamy co robić tylko plotkować o wirtualnym życiu dogomanii? Troszkę inaczej widzimy świat i mamy troszkę inne tematy do rozmów a nie główny przewodzący temat dogomania:evil_lol: Toć to dziecinada myśleć, i trząść się co piszą o mnie na forum, kto mnie obgaduje i tam takie;) Akurat w tym temacie zostało tyle napisane,że wiem o co chodzi :cool3: Quote
Rinuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='KaRa_']No tak przecież my non stop siedzimy u siebie na kawkach, co chwile na gg gadamy no i przez telefon:evil_lol: myślisz,że my nie mamy co robić tylko plotkować o wirtualnym życiu dogomanii? Troszkę inaczej widzimy świat i mamy troszkę inne tematy do rozmów a nie główny przewodzący temat dogomania:evil_lol: Toć to dziecinada myśleć, i trząść się co piszą o mnie na forum, kto mnie obgaduje i tam takie;) Akurat w tym temacie zostało tyle napisane,że wiem o co chodzi :cool3: haha nie wiem na podstawie czego teraz napisałaś swój wywód...Czekam tylko na rozwinięcie myśli Rose, bo nie wiem o co jej chodziło,a Ty pojawiasz się tutaj z nieba i piszesz, że wiesz ocb.Ja akurat jestem osobą,której wyjątkowo zwisa kto co o mnie myśli,tym bardziej opinia osób których nie znam i które tak naprawdę nie znają mnie. Quote
:: FiGa :: Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Szykuje się jakiesz szarpanko? :cool3: To ja lecę po popcorn! Dziewczynki, spokojnie, wiecie, że podczas rzucania się sobie do gardeł można sobie tipsy uszkodzić? :siara: Fotki dawajcie ;) Quote
NightQueen Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Szykuje się jakiesz szarpanko? :cool3: To ja lecę po popcorn! zrób też dla mnie :evil_lol: będzie się działo, ach jak ja to lubię :diabloti::evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Tipsów nie mam jeszcze :diabloti: aaa i zawsze mówię, że ja nigdy sobie rąk nie brudzę :diabloti: mam ludzi od tego, a dokładnie jednego człowieka,a ten człowiek ma reszte ludzi :evil_lol: Ja tylko daję hasło :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='smallpati']zrób też dla mnie :evil_lol:Dobraa, a Ty załatw colę :diabloti: Rinuś ale od zaciekłego uderzania w klawiaturę też można im krzywdę wyrządzić :evil_lol: Dobrze, że mi to nie grozi, tipsy to zUoooooo :eviltong: Quote
Rinuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Rinuś ale od zaciekłego uderzania w klawiaturę też można im krzywdę wyrządzić :evil_lol: Dobrze, że mi to nie grozi, tipsy to zUoooooo :eviltong: wcale, że nie zuuuo :evil_lol: są fajne :eviltong::eviltong::eviltong: czasem tylko jak się źle uderzy w klawiaturkę to mnie przechodzi aż dreszcz przez całe ciało z bólu :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Masochiści są fajni :loveu: Już ja widzę minę mojego wfisty gdybym mu wypadła z takimi pazurami :evil_lol: Quote
rose Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jej nie spodziewałam się, że mój post będzie przyczyną kłótni:eviltong: Po pierwsze to z Kara nie plotkuję, bo nie mam na to czasu,nawet się z nią nie widuję prawie w ogóle.. a poza tym jest wiele przyjemniejszych i pożyteczniejszych rzeczy niż plotkowanie o kimkolwiek:eviltong: A przechodząc dalej do mojego posta, który ów dyskusje wywołał pragnę przybliżyć Ci Kasiu co miałam na myśli;) Otóż, pozwól, że zacytuje Twoje słowa, żeby wszystko było jasne i klarowne:p Pisałaś iż: "Dla mnie to jest komplement,to znaczy, że człowiek się zmienia i coś robi ze sobą a nie ciągle ponura mina i zero zmiany..." Ja pisząc "i kto to mówi" miałam na myśli to, że Ty też często jesteś ponura, smutna, przygnębiona, tudzież załamana innymi słowy masz doła (wnioskuje to po opisach na gadu [chyba, że te opisy maja służyć do czegoś innego:eviltong:]). Twoje słowa potraktowałam jako aluzję do mnie, z którą oczywiście się nie zgadzam, bo nie wydaje mi się, że jestem ponurą osobą, która nigdy nie zmienia swojego podejścia do życia.. Dziewczyny popcornu nie trzeba, bo ja się nie będę z nikim kłócić, bo tu nawet nie ma o co;) A poza tym Kasia mi kiedyś mówiła, że jestem kochana i zajebista, więc nie sądzę, żebym jej czymś podpadła by zmieniła swoje zdanie:eviltong: Aczkolwiek kto wie.. Ludzie się zmieniają jak w kalejdoskopie.. Dziś jest ktoś Twoim przyjacielem jutro wrogiem..Tyle z mojej strony nie będę już zaśmiecać tego wątku offem ;)Dobranoc ;) Quote
Recommended Posts