Asia & Ginger Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 http://images46.fotosik.pl/37/df2e952a2011ac5f.jpg Small, Ty wiedźmo! :-o Jeszcze tylko czarnych 5 cm tipsów Ci brakuje. :cool3: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ha teraz już wiem kto dodał fotę na nk bo wcześniej się zastanawiałam kim jest Patrycja Sanak :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ahahahah small, ja tez widzialam miniaturke tego zdjecia na n-k ale mysle sobie -jakis "wariat" ja dodal, i nie chcialo mi sie zagladac :P poza tym nie spojzralam kto ja dodal :eviltong: dobre dobre :D Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 http://images46.fotosik.pl/37/df2e952a2011ac5f.jpg Small, Ty wiedźmo! :-o Jeszcze tylko czarnych 5 cm tipsów Ci brakuje. :cool3: :evil_lol: :diabloti: a skąd wiesz, może tipsy mam ale nie widać ich :eviltong: chciałam sobie jeszcze dorobić zęby wampira ale głupio wyglądałam :evil_lol: Ha teraz już wiem kto dodał fotę na nk bo wcześniej się zastanawiałam kim jest Patrycja Sanak :evil_lol: no wiesz :mad::mad: mnie nie znać :mad: ahahahah small, ja tez widzialam miniaturke tego zdjecia na n-k ale mysle sobie -jakis "wariat" ja dodal, i dużo się nie pomyliłaś :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ha, a ja jak spojrzałam na n-k to od razu wiedziałam, że to Small :p Bo wcześniej oglądnęłam foty z Moli i poznałam ;) Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 dzięki :evil_lol: wiedźma, nie wiedźma a ludzie i tak mnie poznają :eviltong: Quote
betty_labrador Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 to juz jak jedna osoba Cie poznaje z daleka, to chyba dobrze :P a ja mam nowe swoje zdjecia :cool3: ale to dopiero jutro lub sobote bedzie niespodziewanka :p :D Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 O Rinus pieknie wyszlas :razz: ja niestety czasu nie mialam dotychczas. Dzis pracowalam, teraz na lapie taty jestem :] i usypiam na jawie :roll: Quote
Bewarka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 http://img214.imageshack.us/img214/5317/kopiadscf5501fw6.jpg To najlepsze :loveu: Quote
Rybc!a Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 To jeszcze ja tak śniegowo - fotka z tego roku ! :) Quote
olekg89 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Z Rybci się Disco dupeczka zrobiła:loveu::evil_lol: Ale dobrze jest młoda:razz: A rinuś nie trzeba komentować bo wiadomo jaka jest:loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Betty powiem Ci, że wyładniałaś :p Oluś dziękuję :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Rinuś']Betty powiem Ci, że wyładniałaś :p Oluś dziękuję :loveu: :> cóż za komplement z Twych ust :cool3: dzieki :diabloti: Quote
rose Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 betty_labrador napisał(a)::> cóż za komplement z Twych ust :cool3: dzieki :diabloti: no uważaj, bo pewnie nieczęsto się jej to zdarza:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 rose napisał(a):no uważaj, bo pewnie nieczęsto się jej to zdarza:evil_lol: haha, no nie watpie :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='betty_labrador']:> cóż za komplement z Twych ust :cool3: dzieki :diabloti: Zawsze pisze prawdę i co mi ślina na język przyniesie :eviltong: [quote name='rose']no uważaj, bo pewnie nieczęsto się jej to zdarza:evil_lol: Jak ktoś zasłuży to usłyszy, bądź tez przeczyta, a jak nie zasłuży to musi obejść się smakiem :diabloti: Quote
e.v.a Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 a czy ktos mnie jeszcze pamięta ??:diabloti: :loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
rose Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Rinuś']Zawsze pisze prawdę i co mi ślina na język przyniesie :eviltong: Jak ktoś zasłuży to usłyszy, bądź tez przeczyta, a jak nie zasłuży to musi obejść się smakiem :diabloti: Wątpię czy komentarz "wyładniałaś" jest jakoś specjalnie "smakowity", lepiej brzmiałaby "ładnie wyszłaś":eviltong: Quote
olekg89 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 jeszcze cieplutkie.5minutek temu robione:loveu: Quote
Rybc!a Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 olekg89 napisał(a):Z Rybci się Disco dupeczka zrobiła:loveu::evil_lol: Ale dobrze jest młoda:razz: Jeśli to komplement :evil_lol: to dziękuję Oluuuuś ; ** :loveu: . No i ahh ehh ohh . Śliczneee te nowe ; ) ; ** . :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Zastanawiam się... :hmmmm: Czym to nowe zdjęcie Olka różni się od poprzednich? :eviltong: Quote
Recommended Posts