Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rose napisał(a):
chociaż jedna tak samo myśląca jak ja:evil_lol: jeszcze 26 dni Myszko:loveu:

Dobra dziewczyny, to ja biorę swój sprzęt do tipsów i będziemy robić wszystkim po kolei. Nawet Olusiowi. :cool3: :evil_lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Dobra dziewczyny, to ja biorę swój sprzęt do tipsów i będziemy robić wszystkim po kolei. Nawet Olusiowi. :cool3: :evil_lol:

na paznokciach u stóp :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Tipsy są fajne i podniecają niektórych facetów :eviltong: tylko trzeba wiedzieć jak ich użyć :diabloti:

Jak byliśmy w Toruniu mówiłaś co innego:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'] Na temat tipsów?ale co ? :eviltong: bo ja nie pamiętam :roll:

no, że Cie denerwują, że ich nie lubisz, masz je tylko dlatego, że byłaś na weselu i nigdy więcej nie założysz:eviltong: dokładnie pamiętam:diabloti:

Posted

[quote name='rose']no, że Cie denerwują, że ich nie lubisz, masz je tylko dlatego, że byłaś na weselu i nigdy więcej nie założysz:eviltong: dokładnie pamiętam:diabloti:
Nie pamiętam :evil_lol::eviltong: w każdym bądź razie jeśli tak było to zmieniłam zdanie :eviltong: sprawdźcie u swoich facetów :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'] Nie pamiętam :evil_lol::eviltong: w każdym bądź razie jeśli tak było to zmieniłam zdanie :eviltong: sprawdźcie u swoich facetów :evil_lol:

Hehe to jutro zrobię i sprawdzę:eviltong:
nie no żartuje, dziwnie bym się czuła z czymś nieswoim na paznokciach:evil_lol:

Posted

ale to też zależy od tego co sie robi i czy takie tipsy nie będą mi przeszkadzać:eviltong: trudno mi jest sobie wyobrazić jak miałabym rehabilitować ludzi z długimi paznokciami:evil_lol:

Posted

Ja z moimi jeździłam konno :evil_lol: najgorzej jest jak np w pośpiechu chcę złapać Brutusa za obrożę to zawsze zahaczę o żela i wtedy umieram z bólu :shake:
No akurat do rehabilitacji to nie można mieć długich paznokci...niestety...

Posted

nie wiem bo takiego czegoś akurat nie robiłam ;)
ja robię z nimi wszystko co jest możliwe i nie robi mi różnicy że są sztuczne i że mają 1,5 cm :diabloti:

moje prawdziwe oblicze :diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

własnie mi się przypomniała pewna sytuacja dotycząca tipsów :evil_lol: Kiedyś byłam świadkiem jak jedna laska w tramwaju przez tipsy nie potrafiła nacisnąć guziczka, zeby drzwi się otwarły :evil_lol: w akcie desperacji zaczeła jeszcze namiętniej guziczeka naciskać, aż w końcu tips jej się zablokował w maciupkiej szprace przy guziczku :diabloti::evil_lol: i nie umiała się z tej szparki uwolinić :lol: