Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 rose napisał(a):chociaż jedna tak samo myśląca jak ja:evil_lol: jeszcze 26 dni Myszko:loveu: Dobra dziewczyny, to ja biorę swój sprzęt do tipsów i będziemy robić wszystkim po kolei. Nawet Olusiowi. :cool3: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Oluś jest prawie metroseksualny to napewno się ucieszy :evil_lol::diabloti: a no już tylko 26 dni:multi: przeleciało :razz: Quote
rose Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dobra dziewczyny, to ja biorę swój sprzęt do tipsów i będziemy robić wszystkim po kolei. Nawet Olusiowi. :cool3: :evil_lol: na paznokciach u stóp :evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 25 w sumie, bo po północy już:evil_lol: ja już zaopatrzenie % zbieram:diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 rose napisał(a):25 w sumie, bo po północy już:evil_lol: ja już zaopatrzenie % zbieram:diabloti: 25 brzmi jeszcze lepiej :lol: zbieraj, zbieraj :razz::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 rose napisał(a):na paznokciach u stóp :evil_lol::evil_lol: O fuj! :eek: Zresztą takich dużych tipsów nie posiadam. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Asia & Ginger napisał(a):O fuj! :eek: Zresztą takich dużych tipsów nie posiadam. :evil_lol: no i zawaliłaś sprawę, a miało być tak pięknie :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Tipsy są fajne i podniecają niektórych facetów :eviltong: tylko trzeba wiedzieć jak ich użyć :diabloti: Quote
rufusowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 czy ja dobrze trafiłam? czy to ma być galeria? :mad: :eviltong: Quote
rose Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Rinuś']Tipsy są fajne i podniecają niektórych facetów :eviltong: tylko trzeba wiedzieć jak ich użyć :diabloti: Jak byliśmy w Toruniu mówiłaś co innego:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='rose']Jak byliśmy w Toruniu mówiłaś co innego:diabloti: Na temat tipsów?ale co ? :eviltong: bo ja nie pamiętam :roll: Quote
basia bonnie Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Dobra dziewczyny, to ja biorę swój sprzęt do tipsów i będziemy robić wszystkim po kolei. Nawet Olusiowi. :cool3: :evil_lol: o kur..de:evil_lol::evil_lol: ja chce rozowe!!! Quote
rose Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Rinuś'] Na temat tipsów?ale co ? :eviltong: bo ja nie pamiętam :roll: no, że Cie denerwują, że ich nie lubisz, masz je tylko dlatego, że byłaś na weselu i nigdy więcej nie założysz:eviltong: dokładnie pamiętam:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='rose']no, że Cie denerwują, że ich nie lubisz, masz je tylko dlatego, że byłaś na weselu i nigdy więcej nie założysz:eviltong: dokładnie pamiętam:diabloti: Nie pamiętam :evil_lol::eviltong: w każdym bądź razie jeśli tak było to zmieniłam zdanie :eviltong: sprawdźcie u swoich facetów :evil_lol: Quote
rose Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Rinuś'] Nie pamiętam :evil_lol::eviltong: w każdym bądź razie jeśli tak było to zmieniłam zdanie :eviltong: sprawdźcie u swoich facetów :evil_lol: Hehe to jutro zrobię i sprawdzę:eviltong: nie no żartuje, dziwnie bym się czuła z czymś nieswoim na paznokciach:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='smallpati']kwestia przyzwyczajenia Otóż to :diabloti: z czasem potraktujesz żele jak swoje :evil_lol::eviltong: Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 dziwnie bym się czuła z czymś nieswoim na paznokciach:evil_lol: kwestia przyzwyczajenia Quote
rose Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ale to też zależy od tego co sie robi i czy takie tipsy nie będą mi przeszkadzać:eviltong: trudno mi jest sobie wyobrazić jak miałabym rehabilitować ludzi z długimi paznokciami:evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ja z moimi jeździłam konno :evil_lol: najgorzej jest jak np w pośpiechu chcę złapać Brutusa za obrożę to zawsze zahaczę o żela i wtedy umieram z bólu :shake: No akurat do rehabilitacji to nie można mieć długich paznokci...niestety... Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 nie wiem bo takiego czegoś akurat nie robiłam ;) ja robię z nimi wszystko co jest możliwe i nie robi mi różnicy że są sztuczne i że mają 1,5 cm :diabloti: moje prawdziwe oblicze :diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 buehehe pati widzę że ty też się peesem bawisz :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 corelem :eviltong: i za dużo to zmieniać nie musiałam :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 smallpati napisał(a):corelem :eviltong: i za dużo to zmieniać nie musiałam :diabloti::evil_lol: buehehe :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 własnie mi się przypomniała pewna sytuacja dotycząca tipsów :evil_lol: Kiedyś byłam świadkiem jak jedna laska w tramwaju przez tipsy nie potrafiła nacisnąć guziczka, zeby drzwi się otwarły :evil_lol: w akcie desperacji zaczeła jeszcze namiętniej guziczeka naciskać, aż w końcu tips jej się zablokował w maciupkiej szprace przy guziczku :diabloti::evil_lol: i nie umiała się z tej szparki uwolinić :lol: Quote
Recommended Posts