Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeglądam tak sobie ten wątek i kwiczę :evil_lol: Więcej, więcej fotek proszę :cool3:

Paulina87
, dziewczyno, skąd Ty masz TE oczy? :mdleje: Przyznaj, że to soczewki :eviltong:

Kasiu, a Ty nic nie zmieniłaś się odkąd ostatnio Cię widziałam [na zdjęciu :diabloti:], dalej masz ten szelmowski, sympatyczny usmieszek:diabloti:. Nieźle Ci w czarnych kudełkach :cool3:

Posted

[quote name='olekg89']Hmmm uśmiechać się raczej nie uśmiecham.Ale za to jak się śmieje to mam prawie padaczke:lol:
niektórzy mieli okazję to zobaczyć na zlocie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Oluś Ty mój przystojniaku :loveu:

Posted

olekg89 napisał(a):
No właśnie nie jest do końca w moim i pauli typie:evil_lol:Już to obgadaliśmy na gg hehe:) mógłby być bardziej ZUY:diabloti: Ale ujdzie:cool3:

całkiem, całkiem jest :evil_lol:

Nieprawda, że Aleksander się nie uśmiecha :eviltong: Na kilku fotkach ze zlotu zostało udowodnione, że potrafi się usmiechnąć do zdięcia :lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Nieprawda, że Aleksander się nie uśmiecha :eviltong: Na kilku fotkach ze zlotu zostało udowodnione, że potrafi się usmiechnąć do zdięcia :lol:

A jak ładnie przed kamerką występuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Oluś coś mi zmarniałeś :eviltong:
w Sylwestra będę się musiała za Ciebie wziąć:diabloti: pamiętaj, że śpimy razem:evil_lol:

Aniu, rączki przy sobie! :mad: :angryy:

Już ja się Olusiem zaopiekuję, przytulę, pogłaskam po łebku. :loveu: