KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Matusz napisał(a):tak jakby ;) miałem już takie długie włosy:placz: ale to było spontaniczne i nie żałuję:multi: to jeszcze wyregulowałeś brwi?że tak jakby?:evil_lol: Quote
olekg89 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 :evil_lol::evil_lol:I tak jesteś Matusz brzydki:evil_lol::evil_lol: Kara-masz coś do regulacji brwi?Mi kumpela wyrywa :lol:w szkole ku uciesze klasy:evil_lol: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 KaRa_ napisał(a):to jeszcze wyregulowałeś brwi?że tak jakby?:evil_lol: że co proszę?:cool3: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 KaRa_ napisał(a): Matusz nie wiesz? pęsetka i jechane:lol: mi to nie jest potrzebne. Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Oluś oczywiście,że nic nie mam do regulacji;) aż się ciesze,że faceci umieją o to zadbać i nie mają krzaczorów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matusz nie wiesz? pęsetka i jechane:lol: Quote
basia bonnie Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Matusz napisał(a):mi to nie jest potrzebne. stawiasz na naturalność? :cool3: też na początku nie zauważyłam różnicy, dopiero jak napisaleś,że ściąłeś włosy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 basia bonnie napisał(a):stawiasz na naturalność? :cool3: też na początku nie zauważyłam różnicy, dopiero jak napisaleś,że ściąłeś włosy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeżeli coś naturalne jest jak najbardziej ok więc nie ma potrzeby regulacji ;) Poza tym to się nazywa metroseksualizm... Widocznie jesteś mało spostrzegawcza.:razz: Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ale np. ścięcie włosów też nie jest naturalne?:lol::lol:albo zgolenie zarostu? Albo np. wyobrażasz sobie kobiety z owłosionymi nogami i pachami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tu jednak bym natury nie pozostawiała:evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 KaRa_ napisał(a):Ale np. ścięcie włosów też nie jest naturalne?:lol::lol:albo zgolenie zarostu? Albo np. wyobrażasz sobie kobiety z owłosionymi nogami i pachami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tu jednak bym natury nie pozostawiała:evil_lol::evil_lol: jest naturalne, i ścięcie włosów i golenie zarostu. Mówię cały czas o brwiach np. mi regulacja brwi zawsze będzie kojarzyć się z kobietami. a mówiąc metroseksualni mam na myśli mężczyzn... Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 KaRa_ napisał(a):Ale np. ścięcie włosów też nie jest naturalne?:lol::lol:albo zgolenie zarostu? Albo np. wyobrażasz sobie kobiety z owłosionymi nogami i pachami?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja tu jednak bym natury nie pozostawiała:evil_lol::evil_lol: :roflt: Niekótre lubią być naturalne, np. WNUSIA. :turn-l: Quote
diabelkowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 golenie wlosow pod pachami nie jest naturalne ;p gdyby mialo byc naturalne ze ich tam nie ma to po prostu by tam ich nie bylo. Kara zapuszczamy busz:evil_lol: badzmy naturalne:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Matusz napisał(a): Mówię cały czas o brwiach np. mi regulacja brwi zawsze będzie kojarzyć się z kobietami. A mi się nie kojarzy tylko z kobietami;) coraz więcej facetów umie o siebie zadbać, a nie np. mają krzaczory wchodzącą w jedną brew ;). Albo wystające włosy z nosa:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 diabelkowa napisał(a):golenie wlosow pod pachami nie jest naturalne ;p gdyby mialo byc naturalne ze ich tam nie ma to po prostu by tam ich nie bylo. Kara zapuszczamy busz:evil_lol: badzmy naturalne:evil_lol: Ok, to do przyszłego zlotu warkoczyki będziemy mogły pleć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 KaRa_ napisał(a):A mi się nie kojarzy tylko z kobietami;) coraz więcej facetów umie o siebie zadbać, a nie np. mają krzaczory wchodzącą w jedną brew ;). Albo wystające włosy z nosa:evil_lol: ja nie mówię, że tak nie jest. Bo to racja, ze coraz więcej mężczyzn umie i dba o siebie dobrze :) Quote
diabelkowa Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 KaRa_ napisał(a):A mi się nie kojarzy tylko z kobietami;) coraz więcej facetów umie o siebie zadbać, a nie np. mają krzaczory wchodzącą w jedną brew ;). Albo wystające włosy z nosa:evil_lol: fuuuj te wlosy z nosa... KaRa_ napisał(a):Ok, to do przyszłego zlotu warkoczyki będziemy mogły pleć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oo tak ;] warkocze do ziemii moze matusz pojedzie i bedziemy mu sie wtedy podobac:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 diabelkowa napisał(a): oo tak ;] warkocze do ziemii moze matusz pojedzie i bedziemy mu sie wtedy podobac:evil_lol: no zobaczysz,że będziemy toć czysta z nas natura będzie:lol: nawet małpom się spodobamy:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Nie chcę być z żadną z Was w domku na przyszłym zlocie. :-o :shake: Quote
KaRa_ Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Nie chcę być z żadną z Was w domku na przyszłym zlocie. :-o :shake: No choć z nami też:evil_lol: a Po zlocie zarobimy wieeeelką depilację :lol: Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 KaRa_ napisał(a):No choć z nami też:evil_lol: a Po zlocie zarobimy wieeeelką depilację :lol: To ja może jednak podziękuję. :shake: Nie chcę wygladać jak człowiek pierwotny. :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 :lol::lol::lol: zaraz się popłaczę ze śmiechu :evil_lol: jeśli chodzi o moje zdanie to zarówno laska jak i facet z krzaczorami wyglądają niefajnie :eviltong: Quote
NightQueen Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 z ślubu siostry, oczywiście chleje drinki (pierwszej trzeźwości nie byłam więc mina dziwna :evil_lol:) ja z dzisiaj w diabelskich barwach :evil_lol: brakuje mi tylko rogów na głowie Quote
KaRa_ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Mysia_ napisał(a)::lol::lol::lol: zaraz się popłaczę ze śmiechu :evil_lol: jeśli chodzi o moje zdanie to zarówno laska jak i facet z krzaczorami wyglądają niefajnie :eviltong: popieram:evil_lol: Quote
Zorlis Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Small, o ogonie zapomniałaś :P To tak może sprzed dwóch tygodni... Jakoś dziwnie obrobione, ale od oryginału nie odbiega xD Quote
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Small, o ogonie zapomniałaś :P i rogach :evil_lol: kogoś mi przypominasz ale nie wiem kogo :hmmmm: Quote
NightQueen Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 czemu nikt nic nie daje nowego :mad::mad: Quote
Recommended Posts