dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 moge Ci poleciec odzywki Vax henna sa super i na rozne wlosy sa dostepne w sklepach zielarskich i w aptekach 8) a jakisch szmponow i odzywek uzywasz 8) Quote
Patka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Z tymi wlosami to fakt problem :D UJa polecam szampon Vihy czerowny na osłabione włosy ale wtedy trzeba dobe odrzywki polecam maskę 3 min z avonu - ale wiadomo każdy włos inny i co innego służy :D Dbbs masz bardzo ładne włosy ja dopiero od kilku lat opanowuje moje super druty ale to zasluga super fryzjera :D ale nam się temat rozjechał żeby nie bylo to ... wersja cięta :wink: Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 ahhaah dziewczyny zaraz wam chyba załoze na offie temat o szamponach bo was manu normalnie zje ....ahahahahahahah Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 ihhhhhhh Patka :eggface: :angel: ja polecam schwarzkopf gliss kur na rozdwojone koncowki szampon i odzywke+vax odzywka idzie zawsze tylko na koncowki a vax na nasade ;) teraz uzywam szamponu jedwabiste wlosy ale czy ja wiem czy maja taki polysk :roll: Patka dziekuje ciesze sie ze wlosy sie podobaja to dzieki mojej nowej fryzurze ;) Quote
Patka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Dbsst mo w wawie sytlistów ci dostatek :wink: ja miałam z tym problem ale już ma swojego Dawidka fryzjer cud miód :wink: Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 hihi ja chodze do takiej taniej rudery ale wlasnie ja odkrylam i ostatni fryz baaaaaaaardzo mi sie spodobal i pewnie niedlugo na podcinke pojde ;) moj kolega z Torunia ma kolege jakiegos super styliste 8) Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Dziewczyny specjalnie dla was...tam se pogadajcie..: szamopny , odzywki i inne takie Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 no pieknie teraz cala dgm wie ze nie mam takich naturalnych wlosow tylko wysztukowane sa milionem preparatow hihihihi 8) :lol: Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 dbsst napisał(a):no pieknie teraz cala dgm wie ze nie mam takich naturalnych wlosow tylko wysztukowane sa milionem preparatow hihihihi 8) :lol: lepiej dawaj fote :lol: Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 haha ja przez najblizszy rok juz nie pokazuje sie na dgm fot moich jest teraz multum normalnie zaloze swoj fan club i sama bede w nim do siebie pisac hahahahaha Quote
mrowka Posted February 14, 2005 Author Posted February 14, 2005 Debest to daj mi jeszcze jakiegos super styliste z Tychow :evilbat: :wink: A wracajac do tematu Ile tu nowych zdjec :o :o Wklejajcie, wklejajcie! :D Patka Twoje zdjecia mnei zgarszaja :evilbat: :lol: Sliczne :iloveyou: Quote
Patka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 No czasami i ja napisze :wink: :D twoja fanka :D Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 w Tychach nie znam nikogo :( Manu soooooooooooooooooory :buzi: Quote
Patka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Mrówka czy Ci e kochana gorsze zoofilia myslałamże Wszyscy na DGM sa uniewrazliwieni :wink: :lol: to mam juz się nie pokazywac ?? Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 bron boshe PAtka nie masz sie pokazywac jak naj naj Quote
ajka Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Kurczę, nie wiadomo,która ładniejsza, Patka, czy Lilith hihi :niewiem: Souris, najlepszym sposobem na polubienie siebie na zdjęciach jest zrobienie sobie 5-10 klisz fotek, kilka takich,na których się sobie spodobasz na pewno się znajdzie. Zatem do dzieła, rób fotki, a my będzimy Cię podziwiać! :P Agga, ja już Twoich kilka fotek widziałam, Ty prawie zawsze tak nostalgicznie uśmiechasz. :D Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 ajka napisał(a):Agga, ja już Twoich kilka fotek widziałam, Ty prawie zawsze tak nostalgicznie uśmiechasz. :D jakos tak wychodzi.... :roll: Mrowka a ja mam twoje zdjecie.... :evilbat: Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 A tu kilku dogomaniaków, to były zawody w Kocubach w zeszłym roku: ZH, Waldek od Manu, Maja, Leszek,Ja, Agnieszka_,CObra, Pay,Manu,rav.To dziecko to chyba od ZH Quote
dbsst Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 mrowa no nie badz taka daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj :D Quote
Agga Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Zapomniałam dopisac, ze na tym zdjeciu z dogomaniakami jeszcze jest ktos...taki mały kroliczek który sie schował w kieszeni... :lol: Hmmmm ciekawe skad pay go ma??? :lol: 8) Quote
Recommended Posts