Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moge Ci poleciec odzywki Vax henna sa super i na rozne wlosy sa dostepne w sklepach zielarskich i w aptekach 8)

a jakisch szmponow i odzywek uzywasz 8)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tymi wlosami to fakt problem :D UJa polecam szampon Vihy czerowny na osłabione włosy ale wtedy trzeba dobe odrzywki polecam maskę 3 min z avonu - ale wiadomo każdy włos inny i co innego służy :D
Dbbs masz bardzo ładne włosy ja dopiero od kilku lat opanowuje moje super druty ale to zasluga super fryzjera :D
ale nam się temat rozjechał żeby nie bylo to ...
wersja cięta :wink:

Posted

ihhhhhhh Patka :eggface: :angel:

ja polecam schwarzkopf gliss kur na rozdwojone koncowki szampon i odzywke+vax odzywka idzie zawsze tylko na koncowki a vax na nasade ;)

teraz uzywam szamponu jedwabiste wlosy ale czy ja wiem czy maja taki polysk :roll:

Patka dziekuje ciesze sie ze wlosy sie podobaja to dzieki mojej nowej fryzurze ;)

Posted

hihi ja chodze do takiej taniej rudery ale wlasnie ja odkrylam i ostatni fryz baaaaaaaardzo mi sie spodobal i pewnie niedlugo na podcinke pojde ;)

moj kolega z Torunia ma kolege jakiegos super styliste 8)

Posted

dbsst napisał(a):
no pieknie teraz cala dgm wie ze nie mam takich naturalnych wlosow tylko wysztukowane sa milionem preparatow hihihihi 8) :lol:

lepiej dawaj fote :lol:

Posted

haha ja przez najblizszy rok juz nie pokazuje sie na dgm
fot moich jest teraz multum normalnie zaloze swoj fan club i sama bede w nim do siebie pisac hahahahaha

Posted

Debest to daj mi jeszcze jakiegos super styliste z Tychow :evilbat: :wink:

A wracajac do tematu
Ile tu nowych zdjec :o :o Wklejajcie, wklejajcie! :D
Patka Twoje zdjecia mnei zgarszaja :evilbat: :lol: Sliczne :iloveyou:

Posted

Kurczę, nie wiadomo,która ładniejsza, Patka, czy Lilith hihi :niewiem:
Souris, najlepszym sposobem na polubienie siebie na zdjęciach jest zrobienie sobie 5-10 klisz fotek, kilka takich,na których się sobie spodobasz na pewno się znajdzie. Zatem do dzieła, rób fotki, a my będzimy Cię podziwiać! :P
Agga, ja już Twoich kilka fotek widziałam, Ty prawie zawsze tak nostalgicznie uśmiechasz. :D

Posted

ajka napisał(a):
Agga, ja już Twoich kilka fotek widziałam, Ty prawie zawsze tak nostalgicznie uśmiechasz. :D

jakos tak wychodzi.... :roll:

Mrowka a ja mam twoje zdjecie.... :evilbat:

Posted

A tu kilku dogomaniaków, to były zawody w Kocubach w zeszłym roku:
ZH, Waldek od Manu, Maja, Leszek,Ja, Agnieszka_,CObra, Pay,Manu,rav.To dziecko to chyba od ZH

Posted

Zapomniałam dopisac, ze na tym zdjeciu z dogomaniakami jeszcze jest ktos...taki mały kroliczek który sie schował w kieszeni... :lol: Hmmmm ciekawe skad pay go ma??? :lol: 8)