Mysia_ Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Justa napisał(a):kiedyś - 2005/2006r ? Diana14 robiła właśnie takie chusty.. yhy.... :razz: Basiu, pikna fotka w trawie :diabloti: Strasznie się ciesze, że glany naprawione :cool3::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Justa napisał(a):kiedyś - 2005/2006r ? Diana14 robiła właśnie takie chusty.. Tu jest odpowiedź na Wasze pytanie :) Ja tą bandamkę kupowałam jeszcze wcześniej, jakoś na przełomie 2004/2005r. :) I nam została taka :) Na Gizmo za duża, ale zawsze ją na spacerach mamy... tak na wszelki wypadek :evil_lol: Choć Basiu zabiję Cię za akurat to zdjęcie, pozostawię je bez komentarza :evil_lol: Quote
Justa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tu jest odpowiedź na Wasze pytanie :) Ja tą bandamkę kupowałam jeszcze wcześniej, jakoś na przełomie 2004/2005r. :) Tak dawno to było, że nawet ciężko mi umiejscowić tą akcję w czasie. Quote
Mysia_ Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Choć Basiu zabiję Cię za akurat to zdjęcie, pozostawię je bez komentarza :evil_lol: dajcie resztę fotek, chętnie sobie zobacze :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Mysia_'] Basiu, pikna fotka w trawie :diabloti: Strasznie się ciesze, że glany naprawione :cool3::multi: Śląska trawa najlepsza!!!:diabloti: Aaah :) a ja się musze pochwalić,że we czwartek jadę po nowe trampki:multi: a jesienią po glanyyy:evil_lol:;) aha i żeby nie było, my nie offujemy:evil_lol: :diabloti: Choć Basiu zabiję Cię za akurat to zdjęcie, pozostawię je bez komentarza :evil_lol: Ono jest najbardziej udane:evil_lol: boskie po prostu:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Justa napisał(a):Tak dawno to było, że nawet ciężko mi umiejscowić tą akcję w czasie. Oj tak... Stara dobra Dogomania... ;) Pamiętam, że wtedy na dogo panowała era picia fioleciku :evil_lol: Za tamte czasy :drinking: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 A ja mam trampki... w świnki :loveu: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Mysia_']dajcie resztę fotek, chętnie sobie zobacze :eviltong: ee wspólne tylko chyba takie jeszcze mamy:evil_lol::evil_lol: :diabloti: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A ja mam trampki... w świnki :loveu: :evil_lol: W świnki?:loveu: pokaż!!!:loveu: Quote
Mysia_ Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 basia bonnie napisał(a):Śląska trawa najlepsza!!!:diabloti: Aaah :) a ja się musze pochwalić,że we czwartek jadę po nowe trampki:multi: a jesienią po glanyyy:evil_lol:;) aha i żeby nie było, my nie offujemy:evil_lol: przecież nikt nie offuje :eviltong: Przepiękna fotka pleców i włosów :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja jestem na dogo krócej niż Wy, ale faktycznie kiedyś częściej spotykałam się z tą emotikonką - picia fioleciku :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mysia, coś nie pasuje? Ja robiłam to zdjęcie Basi :diabloti: :diabloti: :diabloti: O takie: :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jakie świetne!!!!!!!! gdzie je można kupić? :loveu: :loveu: :loveu: Powiedz,że w Bielsku?! aaa genialne :loveu: :loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 jakie cuuuuudne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 basia bonnie napisał(a):Jakie świetne!!!!!!!! gdzie je można kupić? :loveu: :loveu: :loveu: Powiedz,że w Bielsku?! aaa genialne :loveu: :loveu::loveu: Allegro :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Allegro :diabloti: No i po co robisz człowiekowi nadzieję:placz: W tym bielsku nic nie ma nooo!:placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Mamo... tak się zastanawiam, czy te zdjęcia z pierwszej strony można uaktualnić... masakra... bo jakieś takie dziwne coś jest tam pod moim nickiem :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Mamo... tak się zastanawiam, czy te zdjęcia z pierwszej strony można uaktualnić... masakra... bo jakieś takie dziwne coś jest tam pod moim nickiem :evil_lol: masz baardzo ladna fotke :cool3::cool3::cool3: :evil_lol: Quote
Justa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Oj tak... Stara dobra Dogomania... ;) Pamiętam, że wtedy na dogo panowała era picia fioleciku :evil_lol: Za tamte czasy :drinking: :diabloti: :drinking: posiadówy w barze.. i ludzie zupełnie inni. wykruszyło się towarzystwo, cóż było minęło. 6 lat już tu jestem :-o Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Justa napisał(a)::drinking: posiadówy w barze.. i ludzie zupełnie inni. wykruszyło się towarzystwo, cóż było minęło. 6 lat już tu jestem :-o starucha:diabloti: Quote
Justa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Tinka:) napisał(a):starucha:diabloti: taaaakim szczylem byłam jak tu trafiłam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Justa napisał(a):taaaakim szczylem byłam jak tu trafiłam :evil_lol: tak jak ja :evil_lol: Quote
orpha Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 rany wam to dobrze ,pamietac chociaz jak szczylami byliscie , ja to juz dawno zapomnialam , to pewnie przez galopujacy uwiad starczy :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 orpha napisał(a):rany wam to dobrze ,pamietac chociaz jak szczylami byliscie , ja to juz dawno zapomnialam , to pewnie przez galopujacy uwiad starczy :diabloti: no nie przesadzaj:mad: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 orpha napisał(a):no dobra ...... galopująca skleroza ??? :razz: młodzieńcza :diabloti: Quote
Recommended Posts