basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Dobrze Mysiu,ale Ty też coś musisz wrzucić:cool3::diabloti: coś z serii "kompromitacja" :diabloti: :roflt: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Justa napisał(a):więc to nie wina trampów, a trunków. nie no trampków, bo w glanach nie mam tego problemu :evil_lol: orpha, świetny pomysł - wszystkiego trzeba w życiu spróbować :cool3::diabloti: Ja w tym roku pierwszy raz pogowałam w polu kartofli (dla niewtajemniczonych ziemniaków) :eviltong: w czasie ulewy, gdzie do okoła błyskało się i grzmiało :loveu: jak wygladałam po tym - trudno sobie wyobrazić :evil_lol: ale było bardzo ekstramalnie :diabloti: Quote
orpha Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 orpha, świetny pomysł - wszystkiego trzeba w życiu spróbować :cool3::diabloti: Ja w tym roku pierwszy raz pogowałam w polu kartofli (dla niewtajemniczonych ziemniaków) :eviltong: w czasie ulewy, gdzie do okoła błyskało się i grzmiało :loveu: jak wygladałam po tym - trudno sobie wyobrazić :evil_lol: ale było bardzo ekstramalnie :diabloti:[/quote] o ja to musialo byc piekne widowisko :multi: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 orpha napisał(a):o ja to musialo byc piekne widowisko :multi: było było :cool3: Przeżycie rewelacyjne :evil_lol: Basiu, fotek moich już wiecej nie będzie :eviltong: Przynajmniej tych, które masz na myśli :lol: Quote
basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mysia_ napisał(a): orpha, świetny pomysł - wszystkiego trzeba w życiu spróbować :cool3::diabloti: Ja w tym roku pierwszy raz pogowałam w polu kartofli (dla niewtajemniczonych ziemniaków) :eviltong: w czasie ulewy, gdzie do okoła błyskało się i grzmiało :loveu: jak wygladałam po tym - trudno sobie wyobrazić :evil_lol: ale było bardzo ekstramalnie :diabloti: Hahaha boskie to musialo byc:cool3: jestem ciekawa jak to wyglądało:evil_lol::evil_lol: dużo Was było? i muzyke chociaz mieliscie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mysia_ napisał(a):było było :cool3: Przeżycie rewelacyjne :evil_lol: Basiu, fotek moich już wiecej nie będzie :eviltong: Przynajmniej tych, które masz na myśli :lol: Nie miałam tych na myśli, o których myślisz:evil_lol:;) A moje Ci sie nie spodobaly:placz:foch:diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 basia bonnie napisał(a):Hahaha boskie to musialo byc:cool3: jestem ciekawa jak to wyglądało:evil_lol::evil_lol: dużo Was było? i muzyke chociaz mieliscie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: yyyy... ja, kumpela i kumpel :cool3::cool3::cool3::evil_lol: Muzyka była :eviltong: w tle śpiewał ten.. no... Peter Murphy :diabloti: basia bonnie napisał(a):Nie miałam tych na myśli, o których myślisz:evil_lol:;) A moje Ci sie nie spodobaly:placz:foch:diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu: podobały się, bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mysia_ napisał(a):yyyy... ja, kumpela i kumpel :cool3::cool3::cool3::evil_lol: Muzyka była :eviltong: w tle śpiewał ten.. no... Peter Murphy :diabloti: podobały się, bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: Hahah takie imprezy są najlepsze zawsze:evil_lol::evil_lol:;) normalnie jakby mnie ktoś obfocił zaraz po wyjsciu z psychiatryka:loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 betty_labrador napisał(a):http://img76.imageshack.us/img76/2225/p1060600ek9.jpg Tinka w calej swej krasie :P :diabloti: orpha napisał(a):hehe noooo piekna gra świateł ;) chcieli mi zrobić zdjęcie, to zrobili:evil_lol: patrząc na Was muszę być strasznie dziwna bo nie mam ani trampek, ani tym bardziej glanów, chociaż te pierwsze są w planach : P uwielbiam moje sneakersy:loveu: Quote
Justa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 odkąd moda na trampki wkorczyła do nas w zeszłą wiosnę, trampki mają niemal wszyscy - różowe, w kropki, kreski, serduszka i trupie czachy. wraz z tym trochę czar tych prostych bucików prysł.. ale i tak je lubię - 20zł a cały sezon w nich przechodzę :P Quote
Unbelievable Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Justa napisał(a):odkąd moda na trampki wkorczyła do nas w zeszłą wiosnę, trampki mają niemal wszyscy - różowe, w kropki, kreski, serduszka i trupie czachy. wraz z tym trochę czar tych prostych bucików prysł.. ale i tak je lubię - 20zł a cały sezon w nich przechodzę :P chcę kupić właśnie takie białe i coś z nimi zrobić, żeby były moje:razz: ale to tylko dlatego, że lubię się wyróżniać:diabloti: żadnych czaszeczek i kropeczek, mam swoje pomysły:razz: jak byłam mała latałam w tramposzkach:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 moje trampeczki są z reguły za 12 zeta z targu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mysia_ napisał(a):moje trampeczki są z reguły za 12 zeta z targu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mój kolega opowiadał jak znalazł okazję na rynku: 3zł za parę trampek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Justa napisał(a):odkąd moda na trampki wkorczyła do nas w zeszłą wiosnę, trampki mają niemal wszyscy - różowe, w kropki, kreski, serduszka i trupie czachy. wraz z tym trochę czar tych prostych bucików prysł.. ale i tak je lubię - 20zł a cały sezon w nich przechodzę :P a ja nie mam trampek :eviltong: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Tinka:) napisał(a):mój kolega opowiadał jak znalazł okazję na rynku: 3zł za parę trampek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o qrde, gdzie? :crazyeye: Już tam jadę! Kupie sobie 5 par :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mysia_ napisał(a):o qrde, gdzie? :crazyeye: Już tam jadę! Kupie sobie 5 par :evil_lol: gdzieś w górach z rok temu:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Tinka:) napisał(a):gdzieś w górach z rok temu:evil_lol: cholera, taka okazja mnie omineła :placz::placz::placz: Quote
Unbelievable Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mysia_ napisał(a):cholera, taka okazja mnie omineła :placz::placz::placz: się gra się ma:diabloti: Quote
Rybc!a Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 betty_labrador napisał(a):Rybcia Pipcia? :lol: XXL napisał(a):tez to zauwarzylem ;) ale foto kapitalne:) Mysia_ napisał(a):Rybcia - Pipcia :evil_lol: ale hasło :eviltong: Co wy chcecie, ludzie.. :siara: Rybcia Pipcia to najpiękniejszy na świecie rym . :evil_lol: Więc musiałam go jakoś i gdzieś wykorzystać. No nie ? To takie najnowsze zdjęcie. Rybci Pipci . :evil_lol: Jak mi ręka grubo wyszła xD . :crazyeye: I w ogóle co ta minka takiego speeda dostała? Kiedyś jej się wolniej gały otwierały . :evil_lol: Trochę starsze: Tu wyszłam jak baba w ciąży, ale dobra.. Koniec tego dobrego. Więcej fotek nie będzie. Chyba że pstryknę coś w weekend, bo jadęę nad morzęęę . :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 no fakt, Rybcia - Pipcia suuuper się rymuje :loveu: Do Mysi nie ma żadnego fajnego rymu :placz::diabloti: Rybcia foteczki jak zwykle świetne :razz: Oczęta to masz poprostu boskie :loveu: Quote
Paulina87 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ja za to zawsze byłam Pinia Świnia, Pinia Minia :evil_lol: Quote
orpha Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 no kurde same młode , ładne laski :) Rybiu oczeta masz urzekające Paulina jaaaaa alez masz piekne włosy , ten miedziany kolor !!!! cudo :evil_lol: i co ja stare próchno tu robie :eviltong: Quote
Rybc!a Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 orpha napisał(a):no kurde same młode , ładne laski :) Rybiu oczeta masz urzekające Paulina jaaaaa alez masz piekne włosy , ten miedziany kolor !!!! cudo :evil_lol: i co ja stare próchno tu robie :eviltong: Mysia_ napisał(a):no fakt, Rybcia - Pipcia suuuper się rymuje :loveu: Do Mysi nie ma żadnego fajnego rymu :placz::diabloti: Rybcia foteczki jak zwykle świetne :razz: Oczęta to masz poprostu boskie :loveu: Dziękuuję :loveu: Quote
Kincia Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Basia to 2 super :evil_lol: A to nowa ja xD:diabloti: http://i37.tinypic.com/beveyb.jpg A to Bercia:loveu: http://i34.tinypic.com/2ahcfgk.jpg Quote
DuDziaczek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Mysia_ napisał(a):o qrde, gdzie? :crazyeye: Już tam jadę! Kupie sobie 5 par :evil_lol: ja tez kce!!!! 2 pary!!!! :loveu::loveu::loveu: Ej Rybcia sexi :cool3: Kincia hm... coś na 2 fotce się chlopak nie załapal :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts