Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orpha napisał(a):
najlepiej zrobic wywiad srodowiskowy , taki z polecenia co to go juz ktos przetestowal najlepszy

dzięki za radę :loveu: Już się cieszę na samą myśl, że moje glanusie mają szanse przetrwać :loveu:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

krzychu1991 napisał(a):
śliczny ten żul :))

że niby ja? :lol::diabloti:

DuDziaczek, nie ma co się załamywać :cool3: Byle do przodu :lol:

Baffi, to trzeba się zaopatrzyć w glanusie :diabloti:

Posted

Hehe fajna praca :) i bucikiii :loveu:

Mysiu, ja raz byłam w białych butach na koncercie, bo byłam u koleżanki na noc i jechalysmy od niej i zapomniałam wziąc drugich butów, hahah bosko wygladaly po koncercie :evil_lol: chociaż po Twoich tez widać,że się dobrze bawiły :cool3:

Posted

Justa napisał(a):
a moje glany leżą w szafie :cool1:

tramposze to taki odpoczynek dla stóp :loveu:

dokładnie :cool3: ale jak człowiek chce poszaleć na koncercie i mieć stopy w całości to jednak lepiej smigac w glanach :lol: Nawet po glanach mam siniaki, a po trampkach to by była dopiero masakra :P

Posted

Mysia_ napisał(a):
dokładnie :cool3: ale jak człowiek chce poszaleć na koncercie i mieć stopy w całości to jednak lepiej smigac w glanach :lol: Nawet po glanach mam siniaki, a po trampkach to by była dopiero masakra :P

nigdy nie zaznałam obrażeń nóg w trampkach - a niejeden koncert tak przetrwałam :cool1:

Posted

Justa napisał(a):
nigdy nie zaznałam obrażeń nóg w trampkach - a niejeden koncert tak przetrwałam :cool1:

to ja nie wiem jak ja to robię :evil_lol: Na Comie byłam w trampkach, po czym miałam mnóstwo siniaków na stopach, a mały palec u nogi bolał mnie przez tydzień :lol: i stwierdziłam: nigdy więcej! :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):
eeee tam najlepiej sie poguje w trampkach :loveu:

boleśnie:evil_lol::evil_lol:
Mysia_ napisał(a):

w glanach najlepiej:loveu:

Justa napisał(a):

Hehe no to masz mocne nogi:cool3::cool3:
Mysia_ napisał(a):
to ja nie wiem jak ja to robię :evil_lol: Na Comie byłam w trampkach, po czym miałam mnóstwo siniaków na stopach, a mały palec u nogi bolał mnie przez tydzień :lol: i stwierdziłam: nigdy więcej! :diabloti:

Hahah ja tez jak byłam w białych butach do kostki to miałam takie podeptane i poobdzierane nogi że chodzić mi się nie chciało:evil_lol::evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Hehe no to masz mocne nogi:cool3::cool3:

raczej umiem pogować, żeby to po innych deptać a nie żeby inni deptali po mnie :cool3:

Posted

Justa napisał(a):
raczej umiem pogować, żeby to po innych deptać a nie żeby inni deptali po mnie :cool3:

Hahaha dobra taktyka:evil_lol::evil_lol:

Mysia_ napisał(a):
Basiu, ale się nacytowałaś :evil_lol::loveu: Może by ktoś jakąś fotkę wrzucił, żeby nie było :diabloti:

cała przyjemnosc po mojej stronie :evil_lol: :loveu: a z fotką to b.dobry pomysl! :diabloti:

Posted

Justa napisał(a):

wiesz jak jestem po dwóch winach to moje ruchy są z lekka ograniczone :diabloti::diabloti::diabloti:

Basiu, jak dobra myśl to wrzuć jakieś :evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Hahaha dobra taktyka:evil_lol::evil_lol:

lata praktyki.

Mysia_ napisał(a):
wiesz jak jestem po dwóch winach to moje ruchy są z lekka ograniczone :diabloti::diabloti::diabloti:

więc to nie wina trampów, a trunków.