Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 orpha napisał(a):najlepiej zrobic wywiad srodowiskowy , taki z polecenia co to go juz ktos przetestowal najlepszy dzięki za radę :loveu: Już się cieszę na samą myśl, że moje glanusie mają szanse przetrwać :loveu: Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 o doskonale Cie rozumiem , jak swoje przyniosłam ładnie odnowione od szewca to malo brakowalo a bym w nich spac poszła :D Quote
baffi2 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 aż mi się wstyd zrobiło że ja glanów nie mam :oops: Quote
betty_labrador Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 http://img76.imageshack.us/img76/2225/p1060600ek9.jpg Tinka w calej swej krasie :P Quote
DuDziaczek Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nie no jak poprzeglądałam to az sie załamałam :loveu: Cudwone fotencje :lol: Quote
Weronikaa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116764 <----------- zapraszam do galerii Tofcia :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 krzychu1991 napisał(a):śliczny ten żul :)) że niby ja? :lol::diabloti: DuDziaczek, nie ma co się załamywać :cool3: Byle do przodu :lol: Baffi, to trzeba się zaopatrzyć w glanusie :diabloti: Quote
orpha Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 no dobra jak my tu tak o butach no to macie na dzień dobry ;) , to są moje buty na moich nogach w mojej pracy na moim biurku :D Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Nie no, fajna robota :eviltong::eviltong::eviltong: Moje glanusie z bliska, po koncercie :diabloti::evil_lol: Quote
Justa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 a moje glany leżą w szafie :cool1: tramposze to taki odpoczynek dla stóp :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Hehe fajna praca :) i bucikiii :loveu: Mysiu, ja raz byłam w białych butach na koncercie, bo byłam u koleżanki na noc i jechalysmy od niej i zapomniałam wziąc drugich butów, hahah bosko wygladaly po koncercie :evil_lol: chociaż po Twoich tez widać,że się dobrze bawiły :cool3: Quote
Justa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 eeee tam najlepiej sie poguje w trampkach :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Justa napisał(a):a moje glany leżą w szafie :cool1: tramposze to taki odpoczynek dla stóp :loveu: dokładnie :cool3: ale jak człowiek chce poszaleć na koncercie i mieć stopy w całości to jednak lepiej smigac w glanach :lol: Nawet po glanach mam siniaki, a po trampkach to by była dopiero masakra :P Quote
Justa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mysia_ napisał(a):dokładnie :cool3: ale jak człowiek chce poszaleć na koncercie i mieć stopy w całości to jednak lepiej smigac w glanach :lol: Nawet po glanach mam siniaki, a po trampkach to by była dopiero masakra :P nigdy nie zaznałam obrażeń nóg w trampkach - a niejeden koncert tak przetrwałam :cool1: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Justa napisał(a):nigdy nie zaznałam obrażeń nóg w trampkach - a niejeden koncert tak przetrwałam :cool1: to ja nie wiem jak ja to robię :evil_lol: Na Comie byłam w trampkach, po czym miałam mnóstwo siniaków na stopach, a mały palec u nogi bolał mnie przez tydzień :lol: i stwierdziłam: nigdy więcej! :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Justa napisał(a):eeee tam najlepiej sie poguje w trampkach :loveu: boleśnie:evil_lol::evil_lol: Mysia_ napisał(a):dokładnie :cool3: ale jak człowiek chce poszaleć na koncercie i mieć stopy w całości to jednak lepiej smigac w glanach :lol: Nawet po glanach mam siniaki, a po trampkach to by była dopiero masakra :P w glanach najlepiej:loveu: Justa napisał(a):nigdy nie zaznałam obrażeń nóg w trampkach - a niejeden koncert tak przetrwałam :cool1: Hehe no to masz mocne nogi:cool3::cool3: Mysia_ napisał(a):to ja nie wiem jak ja to robię :evil_lol: Na Comie byłam w trampkach, po czym miałam mnóstwo siniaków na stopach, a mały palec u nogi bolał mnie przez tydzień :lol: i stwierdziłam: nigdy więcej! :diabloti: Hahah ja tez jak byłam w białych butach do kostki to miałam takie podeptane i poobdzierane nogi że chodzić mi się nie chciało:evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 basia bonnie napisał(a):Hehe no to masz mocne nogi:cool3::cool3: raczej umiem pogować, żeby to po innych deptać a nie żeby inni deptali po mnie :cool3: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Basiu, ale się nacytowałaś :evil_lol::loveu: Może by ktoś jakąś fotkę wrzucił, żeby nie było :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Justa napisał(a):raczej umiem pogować, żeby to po innych deptać a nie żeby inni deptali po mnie :cool3: Hahaha dobra taktyka:evil_lol::evil_lol: Mysia_ napisał(a):Basiu, ale się nacytowałaś :evil_lol::loveu: Może by ktoś jakąś fotkę wrzucił, żeby nie było :diabloti: cała przyjemnosc po mojej stronie :evil_lol: :loveu: a z fotką to b.dobry pomysl! :diabloti: Quote
Mysia_ Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Justa napisał(a):raczej umiem pogować, żeby to po innych deptać a nie żeby inni deptali po mnie :cool3: wiesz jak jestem po dwóch winach to moje ruchy są z lekka ograniczone :diabloti::diabloti::diabloti: Basiu, jak dobra myśl to wrzuć jakieś :evil_lol: Quote
Justa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 basia bonnie napisał(a):Hahaha dobra taktyka:evil_lol::evil_lol: lata praktyki. Mysia_ napisał(a):wiesz jak jestem po dwóch winach to moje ruchy są z lekka ograniczone :diabloti::diabloti::diabloti: więc to nie wina trampów, a trunków. Quote
orpha Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 heheh zawsze mozna popogowac na bosaka jak extrema to extrema po calosci :D Quote
Recommended Posts