Moniskaa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 http://i36.tinypic.com/259ddu0.jpg Super :loveu::loveu::loveu: Quote
betty_labrador Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 sliczne Basiu!!!!!! myslalam na pierwszy rzut oka ze masz szczeniaczka flata na rekach :) Quote
Rybc!a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [quote name='olekg18']No betty ja nawet na spacer staram się ubierać ładnie ,modnie :)A niech wiewióry w lesie wiedzą ,że Aleksander to takie ciacho:P[/quote] Buhahaha xD . :evil_lol: Tiaaa.. Mój Sexy Boy . :evil_lol: [IMG]http://zdjecia.fotka.pl.s3.amazonaws.com/75/69/25/75692587.jpg[/IMG] [IMG]http://zdjecia.fotka.pl.s3.amazonaws.com/73/09/42/73094229.jpg[/IMG] [IMG]http://zdjecia.fotka.pl.s3.amazonaws.com/75/35/79/75357916.jpg[/IMG] [IMG]http://zdjecia.fotka.pl.s3.amazonaws.com/75/69/10/75691043.jpg[/IMG] [IMG]http://zdjecia.fotka.pl.s3.amazonaws.com/76/65/75/76657502.jpg[/IMG] Quote
XXL Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 betty_labrador napisał(a):Rybcia Pipcia? :lol: tez to zauwarzylem ;) ale foto kapitalne:) Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Rybcia - Pipcia :evil_lol: ale hasło :eviltong: To teraz macie Mysie żula na ławce w Jarocinie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Mysia jak moglas sie do takiego stanu doprowadzic :evil_lol: i masz swietne glany! :cool2: hehe pozazdroscic :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ja: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 basia bonnie napisał(a):Mysia jak moglas sie do takiego stanu doprowadzic :evil_lol: i masz swietne glany! :cool2: hehe pozazdroscic :loveu: chciałaś chyba napisać "miałaś świetne glany" :evil_lol: Przeżyły ze mną trzy wspaniałe lata, Woodstock.. Jarocin... ale nie wiem czy dożyją tegorocznego Woodstocku :oops: Chyba, że je skleje jakimś klejem :evil_lol: Zna ktoś jakiś dobry? :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Mysia_ napisał(a):chciałaś chyba napisać "miałaś świetne glany" :evil_lol: Przeżyły ze mną trzy wspaniałe lata, Woodstock.. Jarocin... ale nie wiem czy dożyją tegorocznego Woodstocku :oops: Chyba, że je skleje jakimś klejem :evil_lol: Zna ktoś jakiś dobry? :diabloti: Heheh a gdzie je kupilas? bo ja tez musze kupic,ale nie wiem gdzie ani co i jak :P No to sie nazwiedzały haha:evil_lol: Hmmm kropelka!!:evil_lol::evil_lol: nie no, nie wiem jaki klej :evil_lol: Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Mysia_ napisał(a):chciałaś chyba napisać "miałaś świetne glany" :evil_lol: Przeżyły ze mną trzy wspaniałe lata, Woodstock.. Jarocin... ale nie wiem czy dożyją tegorocznego Woodstocku :oops: Chyba, że je skleje jakimś klejem :evil_lol: Zna ktoś jakiś dobry? :diabloti: polecam budapren , swoje szescioletnie glany dwa miesiace temu nim swoje ukochane glaniorki skleiłam i moge w nich dalej smigac :lol: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 a gdzie Ci się rozwaliły? Bo mi poszły te szwy tam gdzie są sznurówki :eviltong: i własciwie są już prawie osobno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Glany to zawsze mam ze steela z targu :lol: aż cud, ze te trzy lata mi służą :diabloti: Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Mysia_ napisał(a):a gdzie Ci się rozwaliły? Bo mi poszły te szwy tam gdzie są sznurówki :eviltong: i własciwie są już prawie osobno :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Glany to zawsze mam ze steela z targu :lol: aż cud, ze te trzy lata mi służą :diabloti: a to nie sklejaj tylko daj do szewca :) , mi sie wyrwala jedna dziurka i poszly szwy i pan mi to ladnie zszył i załatał hehe a podeszwa to mi kiedys na ulicy odpadła ;p , ja mialam z firmy dr jakis tam nie martens , to jakas polska firma ktora juz nie istnieje , ale glany robili wypas solidne Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 a na woodstock sie moja cora wybiera ,mi byc moze tez sie ida na Kreatora tam dotrzec :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Kreator jest pierwszego dnia, co nie? :cool3: Boje się oddac do szewca, bo kiedyś jedne oddałam i mi się potem rozwaliły jeszcze bardziej :evil_lol: No może spróbuje, chyba dużo mnie to nie bedzie kosztować :eviltong: Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 dokładnie - pierwszego dnia :) na szczescie ja mam kolo siebie solidnego szewca , zawsze nam ukochane buty ratuje i przedłuza ich zywot , za swoje zaplacilam cale 20 zeta , poza tym szycieciem robil mi jeszcze łatki na dziury , wiec cena raczej nie zabijajaca Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 a jak juz sie wszyscy pokazuja w calej swej krasie no to i ja tez to uczynie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 orpha, wow to 1sze zdjęcie super!! :) i glany heheh :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 orpha napisał(a):glanusie moje ukochane :) Ukradnę Ci :loveu::loveu: ja jeszcze nie mam, bo stwierdziłam,że teraz mi się nie opłaca tak na lato kupować hehe, a kase musze wydać na zlot no i na nowe trampki..:eviltong: jesienią sobie kupie jakieś piękne:loveu: Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 mam 37 numer steele do sprzedania , w porywie nie wiem czego kupilam sobie nowe poczym stwierdzilam ze to nie sa takie galany jakie chce i wlasnie wtedy dalam do polatania te stare ;p Quote
Mysia_ Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 qrde, nakręciłas mnie, żeby wybrać się do szewca, ale musze iśc do jakiegoś innego niż ostatnio :evil_lol: Quote
orpha Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 najlepiej zrobic wywiad srodowiskowy , taki z polecenia co to go juz ktos przetestowal najlepszy Quote
Recommended Posts