Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 znajome zdjęcie Basia :) tylko broń boże wstawiać jakieś zdjęcie ze mną, proszę;) Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Czemu Mati? :cool3: wstydzisz sie, że sam chodziłeś z tyloma babami? :diabloti: :evil_lol: Quote
Korenia Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Tu ich nie ma, ale gdzie indziej widziałam z Twoim udziałem z Toscą :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 basia bonnie napisał(a):Czemu Mati? :cool3: wstydzisz sie, że sam chodziłeś z tyloma babami? :diabloti: :evil_lol: bo nie wyszedłem na tych zdjęciach tak coby się coś nadawało do wstawienia ;) Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hehe ja też mam jeszcze pełno Twoich fotek Mati z Toscą :) :cool3: Matusz napisał(a):bo nie wyszedłem na tych zdjęciach tak coby się coś nadawało do wstawienia ;) no co Ty! na pewno fajnie wyszles :) ale to nasze wspolne wszystkich wstawimy!! No Matiii ;) i tak z daleka bylo robione to nic nie bedzie widac :evil_lol: ;) Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 basia bonnie napisał(a):hehe ja też mam jeszcze pełno Twoich fotek Mati z Toscą :) :cool3: no co Ty! na pewno fajnie wyszles :) ale to nasze wspolne wszystkich wstawimy!! No Matiii ;) i tak z daleka bylo robione to nic nie bedzie widac :evil_lol: ;) nie:p zdjęcie jest dla nas ;) Quote
NightQueen Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Metamorfoza :evil_lol: 2005 (bez make up'a :crazyeye:) 2006 2007 2008 zdjęcia nie ma ale znów jestem w wersji blond :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 http://big.photos.nasza-klasa.pl/5360559/4/main/32e868667a.jpeg pudernica:cool1::evil_lol: http://images33.fotosik.pl/319/338dcff2f8c7d04dmed.jpg najfajniejsze;) Quote
NightQueen Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 podkład i puder to moje życie :diabloti::evil_lol: 1 fajne ale znudziła mi się zabawa z lokówką i wałkami ;) Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Mateusz co TY wymyslas!! normalnie wyszedles na wspolnym zdjeicu! jutro Ci podesle i ocenisz ok? WOW small jaka przemiana! fajnie Ci tak!! (ale jak bo nie ma aktualnego zdjecia :( :placz: ) Basiu super ta fota z nami wyszla :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Small, to dogomania Cię tak odmieniła!! :evil_lol: oh Betty co za skromność :loveu: :loveu: :loveu: Quote
NightQueen Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 aktualnego prędko nie zobaczycie :diabloti: najpierw to muszę się doprowadzić do stanu używalności, solarka, fryzjer i te sprawy :eviltong::evil_lol: eee gdzie mi tam do dogomani w 2005 roku to ja o niej istnieniu pojęcia nie miałam ;) Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 smallpati napisał(a):podkład i puder to moje życie :diabloti::evil_lol: 1 fajne ale znudziła mi się zabawa z lokówką i wałkami ;) htszhtszhtsz:diabloti: a ja mam prawie takie włosy po wysuszeniu i nicnierobiueniu HA:diabloti: Quote
NightQueen Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ja po wysuszeniu też mam falowane ale po lokówce i wałkach znacznie leiej wyglądają ;) Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 smallpati napisał(a):ja po wysuszeniu też mam falowane ale po lokówce i wałkach znacznie leiej wyglądają ;) ja się nie lubię w to bawić, bo mi się włosy niszczą:shake: Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Tinka:) napisał(a):ja się nie lubię w to bawić, bo mi się włosy niszczą:shake: każdemu się niszczą :diabloti: mnie ludzie często pytaja o recepte na włosy - nie suszyć, nie lokówkować, nie prostować, nie myć codziennie, używać odżywki i najważniejsze NIE OBCINAĆ :diabloti: Quote
NightQueen Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Tinka:) napisał(a):ja się nie lubię w to bawić, bo mi się włosy niszczą:shake: mi się nie chce już, ale co do niszczenia to mam to gdzieś :evil_lol: ja od 5 lat je farbuje, prostuje, suszę suszarką, molestuje lokówką, zawijam na wałki, rozjaśniam i nadal mają się nie źle, a jak mi wypadną to od czego w końcu są sztuczne włosy :diabloti::eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Justa napisał(a):każdemu się niszczą :diabloti: mnie ludzie często pytaja o recepte na włosy - nie suszyć, nie lokówkować, nie prostować, nie myć codziennie, używać odżywki i najważniejsze NIE OBCINAĆ :diabloti: ale ja muszę myć codziennie, chociaż zmuszam skórę głowy do przynajmniej dwóch dni- bezskutecznie walczę 4 lata:shake: smallpati napisał(a):mi się nie chce już, ale co do niszczenia to mam to gdzieś :evil_lol: ja od 5 lat je farbuje, prostuje, suszę suszarką, molestuje lokówką, zawijam na wałki, rozjaśniam i nadal mają się nie źle, a jak mi wypadną to od czego w końcu są sztuczne włosy :diabloti::eviltong: widziałam dzisiaj dziewczynę z peruką na głowie(tyle że ona brwi i rzęs nie miała- choroba/alergia) te sztuczne są okropne:shake: Quote
DuDziaczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 :evil_lol: ja wloski tez niezle a non stop a prostowniaca <3 kocham :diabloti: Quote
XXL Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Justa napisał(a):XXL - lubię portrety, ale niektórych rzeczy nie da się zrealizować inaczej jak nie na sobie ;) pffffff - a od kiedy to fotograf jeździ do modela? :diabloti: Justynko no czasem trzeba hahah a ktos powiedzial ze tak nie moze byc :):razz: Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 betty_labrador :cool3::cool3::cool3::cool3: und ich:evil_lol: by Matusz:) Quote
DuDziaczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 :evil_lol: Ah kolejne fotencje wszystkie sliczne :lol: Quote
Recommended Posts