Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
Czemu Mati? :cool3: wstydzisz sie, że sam chodziłeś z tyloma babami? :diabloti: :evil_lol:

bo nie wyszedłem na tych zdjęciach tak coby się coś nadawało do wstawienia ;)

Posted

hehe ja też mam jeszcze pełno Twoich fotek Mati z Toscą :) :cool3:

Matusz napisał(a):
bo nie wyszedłem na tych zdjęciach tak coby się coś nadawało do wstawienia ;)

no co Ty! na pewno fajnie wyszles :) ale to nasze wspolne wszystkich wstawimy!! No Matiii ;) i tak z daleka bylo robione to nic nie bedzie widac :evil_lol: ;)

Posted

basia bonnie napisał(a):
hehe ja też mam jeszcze pełno Twoich fotek Mati z Toscą :) :cool3:

no co Ty! na pewno fajnie wyszles :) ale to nasze wspolne wszystkich wstawimy!! No Matiii ;) i tak z daleka bylo robione to nic nie bedzie widac :evil_lol: ;)

nie:p zdjęcie jest dla nas ;)

Posted

Mateusz co TY wymyslas!! normalnie wyszedles na wspolnym zdjeicu! jutro Ci podesle i ocenisz ok?

WOW small jaka przemiana! fajnie Ci tak!! (ale jak bo nie ma aktualnego zdjecia :( :placz: )

Basiu super ta fota z nami wyszla :loveu:

Posted

aktualnego prędko nie zobaczycie :diabloti: najpierw to muszę się doprowadzić do stanu używalności, solarka, fryzjer i te sprawy :eviltong::evil_lol:

eee gdzie mi tam do dogomani w 2005 roku to ja o niej istnieniu pojęcia nie miałam ;)

Posted

smallpati napisał(a):
podkład i puder to moje życie :diabloti::evil_lol:

1 fajne ale znudziła mi się zabawa z lokówką i wałkami ;)

htszhtszhtsz:diabloti:

a ja mam prawie takie włosy po wysuszeniu i nicnierobiueniu HA:diabloti:

Posted

Tinka:) napisał(a):
ja się nie lubię w to bawić, bo mi się włosy niszczą:shake:

każdemu się niszczą :diabloti:
mnie ludzie często pytaja o recepte na włosy - nie suszyć, nie lokówkować, nie prostować, nie myć codziennie, używać odżywki i najważniejsze NIE OBCINAĆ :diabloti:

Posted

Tinka:) napisał(a):
ja się nie lubię w to bawić, bo mi się włosy niszczą:shake:

mi się nie chce już, ale co do niszczenia to mam to gdzieś :evil_lol: ja od 5 lat je farbuje, prostuje, suszę suszarką, molestuje lokówką, zawijam na wałki, rozjaśniam i nadal mają się nie źle, a jak mi wypadną to od czego w końcu są sztuczne włosy :diabloti::eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
każdemu się niszczą :diabloti:
mnie ludzie często pytaja o recepte na włosy - nie suszyć, nie lokówkować, nie prostować, nie myć codziennie, używać odżywki i najważniejsze NIE OBCINAĆ :diabloti:

ale ja muszę myć codziennie, chociaż zmuszam skórę głowy do przynajmniej dwóch dni- bezskutecznie walczę 4 lata:shake:
smallpati napisał(a):
mi się nie chce już, ale co do niszczenia to mam to gdzieś :evil_lol: ja od 5 lat je farbuje, prostuje, suszę suszarką, molestuje lokówką, zawijam na wałki, rozjaśniam i nadal mają się nie źle, a jak mi wypadną to od czego w końcu są sztuczne włosy :diabloti::eviltong:

widziałam dzisiaj dziewczynę z peruką na głowie(tyle że ona brwi i rzęs nie miała- choroba/alergia) te sztuczne są okropne:shake:

Posted

Justa napisał(a):
XXL - lubię portrety, ale niektórych rzeczy nie da się zrealizować inaczej jak nie na sobie ;)

pffffff - a od kiedy to fotograf jeździ do modela? :diabloti:

Justynko no czasem trzeba hahah a ktos powiedzial ze tak nie moze byc :):razz: