Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Proszę, tylko nie uciekać z krzykiem 8) A dodatkowo daję foteczki prześlicznego jamniorka 8)

Uśmiech zawsze mam idiotyczny :lol:

Foteczki niezbyt udane, może zrobię sobie sesję dodatkową, bo na tych wyglądam jak nie powiem co...

Posted

http://img95.exs.cx/img95/2025/200502120021ou.jpg to moja ulubiona modelka i nie mowie o rudej ;)

Cola wkoncu dawaj wiecej bo jak nie hihihihi

Kingula ta fota ze schroniska swietna i powiem ze hohoh i hoho :D

Birma normalnie ehhh te dogomaniaczki tylko dogomaniaczki moga byc takie ladne :D

souris ile Ty dziewczyno masz uroku to ja nie moge jestes slodziutenka super extra az milo popatrzec na taka dobra dusze :D

Posted

tajdzi i padłabym trupem przed aparatem :lol: :lol: :lol: Nie nadaję się do tego choć bardzo bym chciała. Aktorskich talentów za grosz nie mam. Do min mam, ćwiczę, ale samo robienie min nie wystarczy. :wink:

dbsst czy Ty w ogóle obejrzałaś te zdjęcia...? :oops: :oops: :oops:

Posted

No nie mogę z Wami, noooo.... :roll:

Niby tylko o fotkach gadacie, ale tyle ? :o Toć fotek nie widać zza tego gadania :cry: Specjalnie pewnie... 8)

Ja się kiedyś zemszczę :evilbat: - już plan obmyślam 0X :lol: :wink:

Posted

souris napisał(a):
Ja i kolejne foty...? Następny odcinek serialu pt. "Ja i kolejne foty" już wkrótce, jak mi się uda zrobić ładną foteczkę 8) 8) 8)

a kiedy to bedzie to wkrotce naprzyklad dzis :roll:

Posted

Jutro po fryzjerze 8) Ścinam włosięta, wprawdzie żaden fryz ale ścinam na krótko, podobno w takich mi lepiej 8) 8)

Ano jak już przy włosach dbsst nie wiesz co zrobić żeby nie były siankowate ? Bo ja pomijając fakt że mam ich dużo, to jeszcze mam sianko, używam szamponu wygładzającego odżywki i nic z tego. :-?

Posted

[quote name='Manu']Dobra, na razie odroczone :D ...z braku czasu :lol: (bo nie wierzę, że się poprawicie :evil: :wink: )

No włąsnie Manu to sie nie uda :lol:

Posted

souris ale Ty masz pogodną buzkę i diabła w oczach (takiego pozytywnie zakreconego) super czekam na nadrobienie zaleglości fotowwych :wink:
Dbssst kochana :buzi:
Agga liryczna jestes na tej focie :D