Asia & Ginger Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 http://img382.imageshack.us/img382/6026/kopiap1050523os4.jpg No no no :cool3:, to jest bardzo fajne. :cool3: :loveu: :p Quote
DuDziaczek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Kurcze kiedy ja tu bylam... przypadkiem musiaalm subskrycje wywalic... A to ja w czapeczce kolegi :evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 DuDziaczek widze, że w czapce z nike się bujasz, szpan jak nic :evil_lol::diabloti: Ładna foteczka ;) Czy to jakaś wycieczka? :razz: Quote
DuDziaczek Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Mysia_ napisał(a):DuDziaczek widze, że w czapce z nike się bujasz, szpan jak nic Ładna foteczka Czy to jakaś wycieczka? mhm... :razz: A to nie moja kolegi ktry focil :evil_lol: ipotem sie cieszy ze ladna fotka bo on robil :evil_lol::evil_lol: Tak tak z wycieczki :razz: jutro dodam jeszcze pare :cool3: Bodzisaj przez ta własnei oto wycieczke nie bylo mnie 12 hw domu ikot ipies wariuja :evil_lol::evil_lol: A czapeczka nie wrciła do Kielc... w autokarze ktoś zaje.... cholerny świat :angryy::angryy: Quote
Mysia_ Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ile foteczek :loveu: Rose, ale klimatycznie :cool3: Korenia, super razem wyglądacie :razz: Quote
DuDziaczek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Rose piekna fotka... bardzo nastrojowa :razz: korenia lae slicznie wyszliscie :lol: Quote
rose Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Dzięki:) DuDziaczek kogoś mi przypominasz, szczególnie na tym zdjęciu w czapce.. ale nie wiem kogo..:hmmmm: Quote
DuDziaczek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 rose napisał(a):Dzięki:) DuDziaczek kogoś mi przypominasz, szczególnie na tym zdjęciu w czapce.. ale nie wiem kogo..:hmmmm: hm... moze sobie przypomnisz a ciekawa jestem :razz::razz: Mysia_ napisał(a):Justys95 pierwsza foteczka suuuper :cool3: 2 tez :cool3: Ale 1 swietne! :loveu: Quote
Madzik93 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='rose']Dzięki:) DuDziaczek kogoś mi przypominasz, szczególnie na tym zdjęciu w czapce.. ale nie wiem kogo..:hmmmm: A ja wiem, a ja wiem :sweetCyb: Tą piosenkarkę Quote
rose Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Madzik93']A ja wiem, a ja wiem :sweetCyb: Tą piosenkarkę O tak jest podobna, ale mi chyba jeszcze kogoś przypomina..:hmmmm: Quote
Mysia_ Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 rose napisał(a):O tak jest podobna, ale mi chyba jeszcze kogoś przypomina..:hmmmm: ciekawe co Rose wymyśli :evil_lol: Quote
rose Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 DuDziaczek napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Mysl mysl Rose :lol: Mysia_ napisał(a):ciekawe co Rose wymyśli :evil_lol: Chyba mieszka w mojej miejscowości dziewczyna podobna do Ciebie..;) Quote
Mysia_ Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 rose napisał(a):Chyba mieszka w mojej miejscowości dziewczyna podobna do Ciebie..;) ehhh... to nic ciekawego :evil_lol::diabloti: Quote
rose Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Mysia_ napisał(a):ehhh... to nic ciekawego :evil_lol::diabloti: A co lepiej by było jakbym powiedziała, ze przypomina mi Frankensteina?:evil_lol::evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 rose napisał(a):A co lepiej by było jakbym powiedziała, ze przypomina mi Frankensteina?:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiesz :diabloti: Rb jej fotke i mi dawaj :eviltong: Może mam klona! :multi: Quote
Mysia_ Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 rose napisał(a):A co lepiej by było jakbym powiedziała, ze przypomina mi Frankensteina?:evil_lol::evil_lol: no ba :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts