Mysia_ Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ja dzisiaj miałam wolne, więc się troszkę opaliłam :cool3: Taka śliczna pogoda :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 z niedzielnego opalania nie mam zadnych fotek, jakoś nie mam zwyczaju robienia sobie zdieć jak się opalam :evil_lol: ale dzień wczesniej siostra zrobiła mi takie :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mysia na 1 fotce kogo focilas :diabloti: emdziolek super :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkoda ze ciemne :-( Quote
Bewarka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 emdziolek: Takiego rolnika każdy by chciał xD :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 DuDziaczek napisał(a):Mysia na 1 fotce kogo focilas :diabloti: psa mojego fociłam :evil_lol: niestety fotka brzydko wyszła, bo pod słońce była, a mi się nie chciało wstać :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mysia_ napisał(a):psa mojego fociłam :evil_lol: niestety fotka brzydko wyszła, bo pod słońce była, a mi się nie chciało wstać :eviltong: no widze własnie jakie rozleniwienie :diabloti: Quote
Patikujek Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ja się nie opalam jakoś specjalnie, szkoda mi na to czasu i jak co roku opalę się w schronisku przy robieniu pożytecznych rzeczy na tych czarnych chołdach to szybko słońce łapie:) Quote
Mysia_ Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 DuDziaczek napisał(a):no widze własnie jakie rozleniwienie :diabloti: wróciłam padnięta z pracy to mi wolno :eviltong: Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 emdziolek zawsze nosisz skarpetki do spódnicy w lecie? Ja tam bym wolała jakiegoś przystojnego pana bez koszuli :diabloti: który by mi orał pole :evil_lol: P.S blada jestem i chyba się jutro wywalę kołami do góry na balkonie i będę się opalać ;) Quote
NightQueen Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 mimo wszystkiego nie jestem zwolenniczką takiej mody, ewentualnie można ubrać dyskretne, niewidoczne skarpetki (krótkie) P.S spódnica do typowo sportowych nie należy ;) Quote
rose Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='smallpati']emdziolek zawsze nosisz skarpetki do spódnicy w lecie? jak spódnica jest sportowa to dlaczego skarpetki nie miały by pasować:eviltong: a to, że słoneczka troszkę widać to nie znaczy, że od razu upał musiał być:eviltong: a poza tym to jeszcze nie lato tylko wiosna:eviltong: Quote
rose Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A juwenalia w Poznaniu były nuuudne strasznie:eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 a zapowiadali takie superowe :cool1: one byly nad Malta? czy to loty redbulla tylko tam sie odbyly? Quote
Rinuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 U nas za to było bombowo :evil_lol::evil_lol: Topless pokazało co potrafi :eviltong::eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 na czele z Toba Rinus? :razz: :eviltong: Quote
Paulina87 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 W tym roku w poznaniu były na Łęgach Dębińskich. Ja byłam na czwartkowych koncertach i mi się podobało :) Quote
Rinuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='betty_labrador']na czele z Toba Rinus? :razz: :eviltong: haha no jasne :loveu: ja + alko + toples = zajebiaszcza zabawa :evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Paulina87 napisał(a):W tym roku w poznaniu były na Łęgach Dębińskich. Ja byłam na czwartkowych koncertach i mi się podobało :) Ja przypadkiem znalazłam się na piątkowym koncercie (muzyka klubowa) masakra:shake: Quote
Recommended Posts