Mysia_ Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 no to teraz znów ja :eviltong: z jednym z najnowszych schroniskowych podopiecznych - zaniedbanym Walterem :roll: Quote
Patikujek Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 No to i ja:) Najpierw z Fanką od mrowa23 i z moim Baksikiem Ale teraz będe musiała jakieś nowe sobie zrobić w aktualnej fryzurce:PP Quote
betty_labrador Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Kida :multi: jest moja Kida :**************** Quote
betty_labrador Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 no pewnie :cool3: spostrzegawcza jestes :D Quote
NightQueen Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Beti słodko :loveu: tylko zdjęcie ciemne :mad: P.S nie przeszło mi :eviltong: Tinka ślicznie wyszłaś :loveu::loveu: co za wzrok ponętny :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 asiunia napisał(a):pożyteczne spędzanie czwartku:eviltong: no tak tak baaardzo pozyteczne :razz: malawaszka napisał(a): No to jak zagadałam to pokażę się i ja :evil_lol: z pyszniutkim guinnessem :loveu: Rownie pozyteczne spedzanie dnia :loveu: :razz: betty_labrador napisał(a):to ja :diabloti: z Tosca :) zdjecie z dzisiaj :) Super fotka :cool3: Ta ostatnia super :razz: Sliczny psiak! agara napisał(a):to i ja się dodam;d Slicznie wyszlas:razz: Patikujek napisał(a):No to i ja:) Najpierw z Fanką od mrowa23 Ale teraz będe musiała jakieś nowe sobie zrobić w aktualnej fryzurce:PP Nie dlaczego mi to robicie :placz: ja nawet nie mam jak poglskac mojej ulubionej rasy i mojej milosci zarazem jak tylko na wystawach a tu takie mizianki sobie urzadzacie! :razz: :diabloti::diabloti: Kida fajna fotka :razz: Quote
betty_labrador Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Martyna pieknie wyszlas złotko :loveu: smallpati napisał(a):Beti słodko :loveu: tylko zdjęcie ciemne :mad: P.S nie przeszło mi :eviltong: Tinka ślicznie wyszłaś :loveu::loveu: co za wzrok ponętny :evil_lol: jasoo o co Ci łazi z tym rysunkiem komy? :P bo nie zcaje bazy :eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='smallpati'] Tinka ślicznie wyszłaś :loveu::loveu: co za wzrok ponętny :evil_lol: wzrok chamsko rozjaśniony : Pale dzięki temu mniej widać cienie pod oczami : P Quote
NightQueen Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='betty_labrador'] jasoo o co Ci łazi z tym rysunkiem komy? :P bo nie zcaje bazy :eviltong: wyjaśnienie u mnie w wątku :diabloti::eviltong: [quote name='Tinka:)']wzrok chamsko rozjaśniony : Pale dzięki temu mniej widać cienie pod oczami : P hehe idź na solarkę to cienie mniej będzie widać ;) Quote
Unbelievable Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 smallpati napisał(a): hehe idź na solarkę to cienie mniej będzie widać ;) nie cem solarki :cool1: Quote
betty_labrador Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 po solarce sie skora marszczy szybciej :P Quote
DuDziaczek Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 betty_labrador napisał(a):po solarce sie skora marszczy szybciej :P okurcze a ja juz tu mialam takie plany ;p nie wiem wlasnie czy sie samoopalaczem wysmarowac czy solarke? :roll: A nie moge na plazy biala wyskoczyc :D ( jade nad jeziorko juz w czerwcu ;]) Quote
betty_labrador Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 samoopalacz ja bym polecala ;) powiem wam jeszcze apropo solarium- kolezanka kolezanki ze studiow w ubieglym roku jak byly takie starszne upaly w lato poszla sobie na solarium i ..... tam zostala :( poprostu serce jej nie wytrzymalo w taki upal dodatkowego upału! wiec uwazajcie lepiej... Quote
Unbelievable Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 betty_labrador napisał(a):po solarce sie skora marszczy szybciej :P właśnie : P DuDziaczek napisał(a):okurcze a ja juz tu mialam takie plany ;p nie wiem wlasnie czy sie samoopalaczem wysmarowac czy solarke? :roll: A nie moge na plazy biala wyskoczyc :D ( jade nad jeziorko juz w czerwcu ;]) :evil_lol::evil_lol: z samoopalaczem dłużej schodzi : P Quote
DuDziaczek Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Tinka:) napisał(a):właśnie : P :evil_lol::evil_lol: z samoopalaczem dłużej schodzi : P moge sie zaczac smarowac juz teraz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: betty okropne :-(:-( szkoda dziewczyny :shake: Quote
Unbelievable Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 w oszukać przeznaczenie 3 też była śmierć w solarium, ale myślałam że to tak głupie, że aż niemożliwe... chociaż tam trochę inaczej było : P Quote
DuDziaczek Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 tez ogladalam ale jak dla mnie strasznie sztuczne :evil_lol: ta deska wpadajaca miedzy 2 kabiny :cool3: Quote
betty_labrador Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 etam taka smierc z deska- gdziez tam w realu, ale serio mozna sie zabic cieplem :roll: no samoopalacz góra :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 DuDziaczek napisał(a):okurcze a ja juz tu mialam takie plany ;p nie wiem wlasnie czy sie samoopalaczem wysmarowac czy solarke? :roll: A nie moge na plazy biala wyskoczyc :D ( jade nad jeziorko juz w czerwcu ;]) A ja tam wolę iść ze 3 razy na solarkę i później słońce szybciej opala i skóra nie jest tak wrażliwa. ;) Poza tym zawsze stosuję te kremy do opalania w solarium i po 3 sesjach 10 minutowych jestem już dość fajnie opalona. A później doprawiam się na słoneczku. :p A samoopalacz? Fuj, żółta skóra, fuj! :eek: Quote
Recommended Posts