Rybc!a Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Nie wiem, czy już dawałam,czy nie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/603092d9fa21a45a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0988bc1b848099e7.html PS Ja lubię przerabiać zdjęcia.. :) Quote
Ulaa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 [quote name='Patikujek'] http://images32.fotosik.pl/235/24e01d2df300a8ec.jpg czy to nie jest zalew Chechło? :crazyeye: Quote
Patikujek Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Tak, tak to tam właśnie:)(a skąd wiedziałaś??) Fajna przeróbka Orzeszku:evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Beti fajnie wyglądasz w czapce :loveu::loveu: dostajesz uprawnienia do bycia hip-hopowcem :evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 smallpati napisał(a):Beti fajnie wyglądasz w czapce :loveu::loveu: dostajesz uprawnienia do bycia hip-hopowcem :evil_lol::evil_lol: :D dziekuje :D musze jeszcze nauczyc sie tanczyc :cool3::evil_lol: pomożesz small? :multi: Quote
betty_labrador Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 smallpati napisał(a):ja specjalistą hip hopu nie jestem :evil_lol: co najwyżej o latynie możemy pogadać ;) o hh to z Tinka;) :evil_lol::diabloti: no to juz mam dwoch nauczycieli dwoch roznych tancow :multi: kiedy zaczynamy? :cool3: Quote
NightQueen Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ja specjalistą hip hopu nie jestem :evil_lol: co najwyżej o latynie możemy pogadać ;) o hh to z Tinka;) :evil_lol::diabloti: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Betty, a potem nam będziesz wrzucać fotki z butami na pierwszym planie? :evil_lol::diabloti: Quote
NightQueen Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 betty_labrador napisał(a):no to juz mam dwoch nauczycieli dwoch roznych tancow :multi: kiedy zaczynamy? :cool3: jak to kiedy, od zaraz! :evil_lol: zrobimy YCD :eviltong: Mysia_ napisał(a):Betty, a potem nam będziesz wrzucać fotki z butami na pierwszym planie? :evil_lol::diabloti: z tym że buty Beti nie będą takie czyste :diabloti::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 smallpati napisał(a):jak to kiedy, od zaraz! :evil_lol: zrobimy YCD :eviltong: z tym że buty Beti nie będą takie czyste :diabloti::evil_lol: ojjjj :eviltong: Zawsze mozna zainwestować w jakies butki specjalne do zdięć :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mysia_ napisał(a):ojjjj :eviltong: Zawsze mozna zainwestować w jakies butki specjalne do zdięć :diabloti: no fakt :oops: ale wiesz ja to ta ze starych roczników gdzie buty służyły do chodzenia na zewnątrz :diabloti::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 smallpati napisał(a):no fakt :oops: ale wiesz ja to ta ze starych roczników gdzie buty służyły do chodzenia na zewnątrz :diabloti::evil_lol: no co Ty? :eviltong: To faktycznie starej daty jesteś :shake::diabloti: Quote
NightQueen Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mysia_ napisał(a):no co Ty? :eviltong: To faktycznie starej daty jesteś :shake::diabloti: no bo to przez to że do małych miasteczek rzadko cywilizacja zagląda, już częściej lustracja wpada :evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 smallpati napisał(a):no bo to przez to że do małych miasteczek rzadko cywilizacja zagląda, już częściej lustracja wpada :evil_lol::evil_lol: no tak... i wszystko jasne :lol: Quote
Unbelievable Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 ja i nauka tańca :evil_lol::evil_lol: na zajęciach jak ktoś mnie prosi żebym go tańczyć nauczyła to kończy się na tym że umie to co miał się nauczyć i umiera ze śmiechu :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 smallpati napisał(a):jak to kiedy, od zaraz! :evil_lol: zrobimy YCD :eviltong: z tym że buty Beti nie będą takie czyste :diabloti::evil_lol: YCB :D :evil_lol: cos masz do moich butow? :cool1::angryy: Tinka Ty sie juz tak nie wymiguj ze niby sie wszyscy smiali :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 betty_labrador napisał(a): Tinka Ty sie juz tak nie wymiguj ze niby sie wszyscy smiali :diabloti::evil_lol::eviltong: bo się śmiali :evil_lol: ze sposobu mojego tłumaczenia :cool1: Quote
betty_labrador Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Tinka:) napisał(a):bo się śmiali :evil_lol: ze sposobu mojego tłumaczenia :cool1: e to wystarczy popracowac nad strona merytoryczna i wszystko gra :D i bedzie YCT :eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 betty_labrador napisał(a):e to wystarczy popracowac nad strona merytoryczna i wszystko gra :D i bedzie YCT :eviltong: nie sądzę :evil_lol::evil_lol: poza tym mam w poniedziałek pokaz w szkole z ponad 1000 uczniów i wszyscy, którzy tego dnia w szkole będą mnie zobaczą :placz: bojem siem. Quote
betty_labrador Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Tinka:) napisał(a):nie sądzę :evil_lol::evil_lol: poza tym mam w poniedziałek pokaz w szkole z ponad 1000 uczniów i wszyscy, którzy tego dnia w szkole będą mnie zobaczą :placz: bojem siem. a to Cie jeszcze nie widzieli? jaki to pokaz? tanca :cool1: Quote
Mysia_ Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tinka:) napisał(a):nie sądzę :evil_lol::evil_lol: poza tym mam w poniedziałek pokaz w szkole z ponad 1000 uczniów i wszyscy, którzy tego dnia w szkole będą mnie zobaczą :placz: bojem siem. dasz radę :loveu: A nie da sie załatwic jakiś foteczek z tego pokazu? :cool3: Quote
NightQueen Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Tinka:) napisał(a):nie sądzę :evil_lol::evil_lol: poza tym mam w poniedziałek pokaz w szkole z ponad 1000 uczniów i wszyscy, którzy tego dnia w szkole będą mnie zobaczą :placz: bojem siem. będzie dobrze ;) wiem co mówię bo też miałam pokaz przed całą szkołą, ale było fajnie nawet :) nie rzucali we mnie pomidorami :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 betty_labrador napisał(a):a to Cie jeszcze nie widzieli? jaki to pokaz? tanca :cool1: no tańca no... i widzieli już tyle, że nie oni:diabloti: :evil_lol::evil_lol: Mysia_ napisał(a):dasz radę :loveu: A nie da sie załatwic jakiś foteczek z tego pokazu? :cool3: a może i się da :cool3: smallpati napisał(a):będzie dobrze ;) wiem co mówię bo też miałam pokaz przed całą szkołą, ale było fajnie nawet :) nie rzucali we mnie pomidorami :evil_lol::evil_lol: ja już miałam przed 2-ma szkołami:cool1: ale nigdy przed tak dużą :placz: w czerwcu będzie z 7 pokazów i turniej jakiś :placz: Quote
Recommended Posts