Mysia_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 DuDziaczek napisał(a):Wazne ze sa! :diabloti: no tak to się liczy :evil_lol: Wiecie za lat naszej młodości rodzice lubili robić zdięcia w wannie, na nocniku i na golasa w baseniku :diabloti: Justa jest jednak już starsza na tych fotkach :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :evil_lol: Wlasnie mam pleno takich w albumach :evil_lol: Nic tylko zabic rodzicow:diabloti: Quote
Justa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Gatki pierwsza klasa ! :diabloti: No na tym zdjęciu mam hmmm 9 lat :p Quote
Mysia_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Justa napisał(a):Gatki pierwsza klasa ! :diabloti: No na tym zdjęciu mam hmmm 9 lat :p a to już stara dupa byłaś :evil_lol: Quote
Justa Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Mysia_ napisał(a):a to już stara dupa byłaś :evil_lol: To zdjęcie nie przedstawia dziewczynki dłubiącej patykiem w piachu, a myślącej nad egzystencją i problemami rangi światowej i moralnej :cool1: Quote
DuDziaczek Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Justa i po co to mowisz! to widac na 1 rzut oka :cool3::cool3: Quote
Mysia_ Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 DuDziaczek napisał(a):Justa i po co to mowisz! to widac na 1 rzut oka :cool3::cool3: no własnie, ja też zauważyłam :evil_lol: inaczej by nie mogło być :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 skoro Wy tu tak z dziecmi to ja tez:) to moja Klaudusia z plemnikiem-ulubiona zabawka:D jak jej sie buzia cieszy na widok plemniczka?:D i zeby nie bylo, ze to off...wlasnie wam rosnie dogomaniaczka! nawet potarfi juz wymowic dogomaniaczka ...brzmi to mniej wiecej tak: " mmmaa nianiaaaa iiiik" Quote
sacred PIRANHA Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 betty jak bedziesz miec dziecko to nauczysz sie tworzyc zabawki...bo wszystkie swoje sa nudne najlepsze sa nowe...a sa nowe przez pol godziny:D plemnik to grzechotka (w srodku cukiereczki malutkie) dla niej najfajniejsze to ze byly oczy...to jej pierwsze slowo i uwielbia pokazywac ze widzi gdzies oczy (ja swoje stracilam juz prawie kilka razy-mala terrorystka z niej) Quote
betty_labrador Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 nie no spoko :D tylko taka szokujaca z lekka ;) ale wiadomo ze dzicko nie rozpoznaje co to :diabloti: jak narazie. Poza tym mała slodka :loveu: Quote
Patikujek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Bo te plemniczki sa fajkne, nie dziwię się dziecku, że jej się podoba:) A teraz trochę mnie Quote
Asia & Ginger Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Pati, fajne fotki, szczegółnie ta mi się podoba: http://images23.fotosik.pl/211/293fe4a9728a1457.jpg Widzę, że zmieniłaś fryzurkę, super! :cool3: :loveu: :p Quote
Patikujek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dzięki Asiu tyle ża ja fryzury za grosz nie zmieniałam, po prostu tak mi się dzisiaj ułozyły:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Patikujek napisał(a):Dzięki Asiu tyle ża ja fryzury za grosz nie zmieniałam, po prostu tak mi się dzisiaj ułozyły:evil_lol: Ale wyglądasz jakoś inaczej. :eviltong: Quote
Patikujek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Grzywka mi trochę odrosła, i jedyne co to ostatnio znajoma mi ją trochę wyrównała ale to wszystko, już dawałam po tym wyrównaniu zdjecia. Najwidoczniej jakoś inaczej mi sie dzisiaj poukładały Quote
Mysia_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ale wyglądasz jakoś inaczej. :eviltong: też myślałam, że to nowa fryzurka :oops::evil_lol: Quote
rose Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Patikujek napisał(a):Dzięki Asiu tyle ża ja fryzury za grosz nie zmieniałam, po prostu tak mi się dzisiaj ułozyły:evil_lol: Po prostu sie uczesałaś:evil_lol: pierwszy raz od niepamiętnych czasów:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 rose napisał(a):Po prostu sie uczesałaś:evil_lol: pierwszy raz od niepamiętnych czasów:evil_lol: rose strzał w 10 :razz: a ja się zastanawiałam co jest nie tak z tymi włosami :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 troche mnie nie bylo :razz: Ale nadrobilam Pati sliczne fociaki :loveu: I dziecinka cieszaca sie do plemniczka oczywiscie tez :loveu: Quote
Recommended Posts