Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Wazne ze sa! :diabloti:

no tak to się liczy :evil_lol: Wiecie za lat naszej młodości rodzice lubili robić zdięcia w wannie, na nocniku i na golasa w baseniku :diabloti: Justa jest jednak już starsza na tych fotkach :evil_lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
a to już stara dupa byłaś :evil_lol:

To zdjęcie nie przedstawia dziewczynki dłubiącej patykiem w piachu, a myślącej nad egzystencją i problemami rangi światowej i moralnej :cool1:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
Justa i po co to mowisz! to widac na 1 rzut oka :cool3::cool3:

no własnie, ja też zauważyłam :evil_lol: inaczej by nie mogło być :shake:

Posted

skoro Wy tu tak z dziecmi to ja tez:)
to moja Klaudusia z plemnikiem-ulubiona zabawka:D

jak jej sie buzia cieszy na widok plemniczka?:D

i zeby nie bylo, ze to off...wlasnie wam rosnie dogomaniaczka!
nawet potarfi juz wymowic dogomaniaczka ...brzmi to mniej wiecej tak: " mmmaa nianiaaaa iiiik"

Posted

betty jak bedziesz miec dziecko to nauczysz sie tworzyc zabawki...bo wszystkie swoje sa nudne najlepsze sa nowe...a sa nowe przez pol godziny:D
plemnik to grzechotka (w srodku cukiereczki malutkie) dla niej najfajniejsze to ze byly oczy...to jej pierwsze slowo i uwielbia pokazywac ze widzi gdzies oczy (ja swoje stracilam juz prawie kilka razy-mala terrorystka z niej)

Posted

Grzywka mi trochę odrosła, i jedyne co to ostatnio znajoma mi ją trochę wyrównała ale to wszystko, już dawałam po tym wyrównaniu zdjecia.
Najwidoczniej jakoś inaczej mi sie dzisiaj poukładały

Posted

Patikujek napisał(a):
Dzięki Asiu tyle ża ja fryzury za grosz nie zmieniałam, po prostu tak mi się dzisiaj ułozyły:evil_lol:

Po prostu sie uczesałaś:evil_lol: pierwszy raz od niepamiętnych czasów:evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Po prostu sie uczesałaś:evil_lol: pierwszy raz od niepamiętnych czasów:evil_lol:

rose strzał w 10 :razz: a ja się zastanawiałam co jest nie tak z tymi włosami :eviltong: