Mysia_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Patikujek napisał(a):Agguś więcej twoich fotek proszę:loveu:!!!!!!! Pati co byś zaraz...... Sory, bo jeszcze bana dostanę :diabloti: Quote
Agga Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mysia_ napisał(a):Pati co byś zaraz...... Sory, bo jeszcze bana dostanę :diabloti: A co co bana bys chciala dostac:eviltong: Pati mowisz i masz Quote
sacred PIRANHA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 hehe jak sie rozgadaly...:D jherbatka byla bez wkladki:) a ja sie nie do herbaty tylko do Tita usmiecham...zeby mnie nie zjadl:) a tak powaznie to wlazl na lozko zeby go poglasiac a biorac pod uwage jego charakterek to bardzo nietypowe zachowanie w stowunku do obcych...wiec sie usmiechalam zeby mi reki nie odgryzl...poza tym caly czas czatowal co by mi herbaty lyknac:D a Niki bedzie dla wtajemniczonych...tych ktorzy mnie poznali "przed" zmiana:) Quote
Mysia_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Agga napisał(a):A co co bana bys chciala dostac:eviltong: bo już coś chciałam napisac, ale się powstrzymałam :cool1::eviltong: Quote
Patikujek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A masz je takie mocno ciemniejsze fajna odżywka:loveu: I fotka też śliczna:loveu: Quote
Rybc!a Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 rose napisał(a):No bez przesady, dlaczego od razu ze sztucznym.. Tylko nie mów mi, że Ty nigdy się nie śmiejesz :eviltong: Spokojnie, śmieję się, chociaż ostatnio.. :roll: No dobra, mniejsza z tym. Jak chcecie zobaczyć moje fotki to proszę zajrzeć tutaj: www.XxXRybciaaXxX.fotka.pl Bo mi się nie chce dwa razy dodawać tych samych zdjęć :lol: Quote
Rybc!a Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Acha: i wysyłać zaproszonka, tylko pisać , że jest się z Dogo :) Dzięki wielkie z góry. Quote
Patikujek Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 śliczne fotki a szczególnie ta druga mi się podoba:loveu: Quote
Agga Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Mysia_']bo już coś chciałam napisac, ale się powstrzymałam :cool1::eviltong: Trzeba było napisac, ja sie nie obrażam tak szybko:eviltong: Cieszę się, że foty się podobają Paula do twarzy ci z piórkiem:loveu: DuDziaczek piekne foty:loveu: Quote
Mysia_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 [quote name='Agga']Trzeba było napisac, ja sie nie obrażam tak szybko:eviltong: Ty byś nie miała za co :eviltong: Gorzej z Pati :diabloti: Quote
DuDziaczek Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 majteczki lepsiejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 http://img369.imageshack.us/img369/363/dsc0345bz1.jpg mooorze:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 DuDziaczek napisał(a):majteczki lepsiejsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: może i tak, ale jakoś kiepsko je widać :evil_lol: Quote
DuDziaczek Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Mysia_ napisał(a):może i tak, ale jakoś kiepsko je widać :evil_lol: Wazne ze sa! :diabloti: Quote
Recommended Posts