DuDziaczek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='cocker']O Dud :P , a aten ONek to twoj?? /quote] Nie moj to ten co go na rekach mam. Maly czarnulek :loveu: A Onek - to sunia Kama arrakis z DGM:razz: Quote
Bewarka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No, no. Czy mnie oczy mylą czy widzę tu takie lasencje? :D Chyba jednak mnie mylą...:diabloti: :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 z powodow osobistych zmienilam w zyciu wszystko ...rowniez nick:) wiec pora sie przypomniec:) na zdjęciu z Titem psem kolezanki z DG (Kinga pozdrawiam- i biegaj z nim !!!:)) Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ciekawe co tam masz w kubeczku że taka zadowolona jesteś :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 smallpati napisał(a):ciekawe co tam masz w kubeczku że taka zadowolona jesteś :diabloti: herrrrbate:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):herrrrbate:eviltong: Wzmocnioną nieco. :diabloti: Była Niki śliczne foty. :cool3: :loveu: :p Quote
rose Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):herrrrbate:eviltong: z rumem:evil_lol: Quote
Matusz Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Agga napisał(a):Mati fajne foteczki:diabloti: dzięki :diabloti: Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):herrrrbate:eviltong: pewnie herbatka jak nic tyle że z wkładką :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 smallpati napisał(a):pewnie herbatka jak nic tyle że z wkładką :evil_lol: a ty tylko o jednym... :roll: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Tinka:) napisał(a):a ty tylko o jednym... :roll: :evil_lol: a gdzie tam :) po prostu ja się tak nie śmieje do herbatki jak Niki :evil_lol::diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 smallpati napisał(a):a gdzie tam :) po prostu ja się tak nie śmieje do herbatki jak Niki :evil_lol::diabloti: a może herbatki tylko od święta zażywa, dlatego :cool1::diabloti: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 smallpati napisał(a):a gdzie tam :) po prostu ja się tak nie śmieje do herbatki jak Niki :evil_lol::diabloti: sacred PIRANHA, a nie Niki :eviltong: Quote
Patikujek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ale Niki było : po uno. prościej po duo. szybciej po tres. krócej po quatro. po prostu lepiej się to pisało i zapamiętywało Quote
NightQueen Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Mysia_ napisał(a):sacred PIRANHA, a nie Niki :eviltong: no wiem wiem, ale muszę się tego najpierw nauczyć, na razie jest Niki :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 smallpati napisał(a):no wiem wiem, ale muszę się tego najpierw nauczyć, na razie jest Niki :evil_lol: no tak dość to skomplikowane jest, dlatego przekopiowałam :evil_lol::diabloti: Quote
Patikujek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Córeczńko, jak miłop cię widzieć, ja nie wiem jak ty możesz to matce robić i tak żadko zdjęcia wklejać:mad: Quote
Recommended Posts