Mysia_ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Rybc!a napisał(a):No właśnie, przecież się uśmiecham . A ja wolę być taka jaka jestem, a nie pozować ze sztucznym uśmiechem.. ;) ja tu nie piszę o sztucznym uśmiechu, a o prawdziwym i szczerym :cool3: Eria :razz: Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 http://i29.tinypic.com/1zve4bp.jpg super :razz: lubię oglądać dogomaniaków bez głowy, najbardziej lubię oglądać nogi :puppydog: Tinka jak ty dziko wyglądasz :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a): Tinka jak ty dziko wyglądasz :evil_lol: bo to było tak, że ja wymachiwałam rękoma i odwróciłam sie do brata- a on cyk :evil_lol::evil_lol: jeszcze mi jakieś rude włosy wyszły, cholerstwo. Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 dobra dobra, ty się już ie tłumacz dzikusie :eviltong: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a):dobra dobra, ty się już ie tłumacz dzikusie :eviltong: nie mam zamiaru! :evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 dawaj lepiej obiecane (dawno temu :mad:) zdjęcia z formacja :loveu: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a):dawaj lepiej obiecane (dawno temu :mad:) zdjęcia z formacja :loveu: zdjęcia są beznadziejne i widać mnie na dwóch, na dodatek słabo:diabloti: : P Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 no to co ale chce zobaczyć stroje, dawaj nie gadaj :diabloti: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a):no to co ale chce zobaczyć stroje, dawaj nie gadaj :diabloti: strojów tym bardziej nie ma:diabloti: na priv ci stronę wyślę ; ) Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ijjjj dziękuje :multi::multi: ide oglądać, zaraz cię wyszukam :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a):Ijjjj dziękuje :multi::multi: ide oglądać, zaraz cię wyszukam :evil_lol: powodzenia xDDD Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Tinka:) napisał(a):powodzenia xDDD sporo was ;) i chłopaków macie :evil_lol: ale chyba cię nie znajdę :razz: masz czerwoną bluzkę Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a):sporo was ;) i chłopaków macie :evil_lol: ale chyba cię nie znajdę :razz: masz czerwoną bluzkę nieee ; p fioletową z żółtym nadrukiem i mam głupie miny :evil_lol::evil_lol: Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Tinka:) napisał(a):nieee ; p fioletową z żółtym nadrukiem i mam głupie miny :evil_lol::evil_lol: łooo znalazłam :evil_lol::evil_lol: ale jaka niepodobna jesteś. A to pierwsze zdjęcie :loveu: krok niczym Johny Travolta :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a):łooo znalazłam :evil_lol::evil_lol: ale jaka niepodobna jesteś. A to pierwsze zdjęcie :loveu: krok niczym Johny Travolta :evil_lol::evil_lol: to locking xDDD john travolta, pfff.... niepodobna- a wyglądam strasznie, przyznaj:diabloti: Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 wyglądasz niepodobnie :) na zdjęciach z Gramem jesteś taka słodka, a tu taka wredna :evil_lol: co chcesz od Johnego? fajnych chłop, nawet go widziałam przypadkiem w Londynie na premierze filmu ;) Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a):wyglądasz niepodobnie :) na zdjęciach z Gramem jesteś taka słodka, a tu taka wredna :evil_lol: co chcesz od Johnego? fajnych chłop, nawet go widziałam przypadkiem w Londynie na premierze filmu ;) ja słodka? :evil_lol: oj, jak ty mało jeszcze o mnie wiesz... :shake::cool1::diabloti: johny jest staruch : P Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 wstaw jakie zdjęcie jeszcze :diabloti: john stary no ale wysłużony, aczkolwiek dla mnie ideał to Bradzio :loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a):wstaw jakie zdjęcie jeszcze :diabloti: john stary no ale wysłużony, aczkolwiek dla mnie ideał to Bradzio :loveu::loveu: mówisz- masz:diabloti: :evil_lol: chociaż na niektórych wyglądam strasznie:cool1: Quote
NightQueen Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 a tam strasznie ;) coś ty taka powiązana :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 smallpati napisał(a):a tam strasznie ;) coś ty taka powiązana :evil_lol: smycz, a do niej przyczepiona linka, wygodniej tak ; ) Quote
requiem. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Cocker, śliczne wiosenne fotki. :cool3: :loveu: :p buahahaha jestem brzydka jak noc :eviltong: Quote
DuDziaczek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No wiec tak... nas tu jescze nie bylo, ale zawsze musi byc ten 1 raz :evil_lol: Quote
requiem. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 DuDziaczek napisał(a):No wiec tak... nas tu jescze nie bylo, ale zawsze musi byc ten 1 raz :evil_lol: O Dud :P , a aten ONek to twoj?? i taki maly ot: ak mi pisze pod spodem: Wybrano jeden post, który nie jest częćią tego tematukuk Cytuj też ten post, lub Odznacz tego posta. ??? :evil_lol: Quote
Recommended Posts