Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kincia mam pytanie czy ty te buty tylko do zdjęć zakładasz i po domu czy czasem w nich wychodzisz bo są tak czyste że aż po oczach i biją i wyglądają jakbyś je tylko do zdjęć zakładała

Posted

Patikujek napisał(a):
Kincia mam pytanie czy ty te buty tylko do zdjęć zakładasz i po domu czy czasem w nich wychodzisz bo są tak czyste że aż po oczach i biją i wyglądają jakbyś je tylko do zdjęć zakładała

Wiesz no Pati, buty cenna rzecz, wyjdzie na ulice to się jeszcze pobrudzą:eviltong: to są pewnie takie domowe kapciuchy:evil_lol::evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
buty do zdjęć nówki nie śmigane : P

Mysia_ napisał(a):
http://i29.tinypic.com/1zve4bp.jpg widziałam identyko buty ostatnio w autobusie, ale nie były takie czyste :eviltong:

Patikujek napisał(a):

rose napisał(a):
Wiesz no Pati, buty cenna rzecz, wyjdzie na ulice to się jeszcze pobrudzą:eviltong: to są pewnie takie domowe kapciuchy:evil_lol::evil_lol:

Smigane xD
Tylko poprostu o nie dbam xD
A po za tym zdjecie z lampa i to dlatego takie bielutkie xD

Posted

Mysia_ napisał(a):
Tigrunia i Koma fajniutkie foty :loveu: A Ty Rybcia bierz przykład i się uśmiechaj do zdięć :mad:

Ale ona przecież się uśmiecha na pierwszym zdjęciu:evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Witam sie - ja tu pierwszy raz :oops: To ja i moja Jessi na wczorajszej wystawie w Bydgoszczy

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Tigrunia i Koma fajniutkie foty :loveu: A Ty Rybcia bierz przykład i się uśmiechaj do zdięć :mad:

rose napisał(a):
Ale ona przecież się uśmiecha na pierwszym zdjęciu:evil_lol:

No właśnie, przecież się uśmiecham .
A ja wolę być taka jaka jestem, a nie pozować ze sztucznym uśmiechem.. ;)

Posted

Rybc!a napisał(a):
No właśnie, przecież się uśmiecham .
A ja wolę być taka jaka jestem, a nie pozować ze sztucznym uśmiechem.. ;)

No bez przesady, dlaczego od razu ze sztucznym.. Tylko nie mów mi, że Ty nigdy się nie śmiejesz :eviltong: