Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kincia napisał(a):
No fajne :D
U nas w sql chyba 1 osoba ma takie :diabloti:

u mnie w mieście jeszcze takich nie widziałam : P

do tego różowe sznurowadła:loveu::loveu: (to są czarne bo to w końcu wystawa, pies ma być widoczny a nie nogi :razz:)

Posted

Ja uwielbiam trampki :multi: Sa wygodne i do tego jest taki wybor ze masakra :lol: A do glanow mam sentyment bo chodzilam w nich dlugo swojego czasu ;) taki maly off :oops:

Posted

Tinka:) napisał(a):
u mnie w mieście jeszcze takich nie widziałam : P

do tego różowe sznurowadła:loveu::loveu: (to są czarne bo to w końcu wystawa, pies ma być widoczny a nie nogi :razz:)

Nooo:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

O. A u mnie wszystkie dzieffcynki uważające się za niewiadomo-jak-mocno-zajebiaszcze (w skrócie kinderpanki :loveu:) takie buty mają, :p a trampków nawet jedna osoba :cool3: (z wyjątkiem mnie) nie nosi. I ja też jestem oryginalna, :evil_lol: a to, że się u was szerzy kinderpanctwo (dzieci w wieku młodym, ubierające się trendi, łał, kuul, i słuchają plastikowych piosenek, uważają się za przynależnych do subkultury 'EMOWCÓW' już nie Imoo. :shake: ) bardzo mnie martwi, ba ja sama w moim mieście wyśmiewam i tępię takie osoby :diabloti: . A ja jedna, jedyna słucham muzyki, jakiej słucham i wiem, że Anarchizm znaczy co znaczy, :cool1: a nie różowe hasło reklamowe, dla jakiegoś badziewnego serialu. -Boże, widzisz i nie grzmisz!- :angryy: [SIZE=2]aha, i ja też mam adidasy 'skejtowskie' i Conversy, miałam też jedne z Croppa, ale tak je zajechałam, że żal pokazywać :p. ale, żeby nie było, to coś tam dodam;

[SIZE=1](telefonem=niewyraźne!)

Posted

dodam że to pewne wariactwo z mojej strony, żeby nie wyglądać jak wszyscy, ja zawsze muszę być oryginalna :evil_lol:

Nooo dokładnie :loveu::evil_lol:

Posted

ja glanów bym nie zamieniła na żadne inne buty na świecie :loveu: Są cudne, wspaniał i je uwielbiam, już tyle lat nosze glany i szybko z tego nie zrezygnuję ;) Są idelane na koncerty (Woodstock m.in.) :loveu:

A trampeczki też są super :loveu: ale nie takie jak ma Dzaga :eviltong: Bo te są kiczowate :shake:

Posted

jeso, nawet u mnie w Łomży takie kupić można:diabloti:

A u mnie nie :diabloti:
Nawet chyba bede 1 osoba posiadajaca te buty xD haha xD
Niech tylko ktos kupi sobie takie same :mad::mad:

Dobra moze ktos wklei foty:eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
asiunia, ale ta Twoja malizna już jest duża :loveu: (chyba trochę sama sobie zaprzeczam :evil_lol:)
Bardzo fajna fotka :cool3:

Hej!
13,5 kg waży;)i siakoś mi się już jedną ręką stwora nie udaje podnieść nie wiedzieć czemu:eviltong:
Iza,nie mamy(już)foto-bloga;)

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!
13,5 kg waży;)i siakoś mi się już jedną ręką stwora nie udaje podnieść nie wiedzieć czemu:eviltong:
Iza,nie mamy(już)foto-bloga;)

;] ooo bzidal :* buziaki dla psiakow ;] a z miski im wjadac to tak ladnie? hyhy