Kincia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Foty no fajne xD Ale te trampki fuj !!!! xD:diabloti: Quote
Dzaga Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mysia, ładnie, ładnie :loveu: i ja Ciebie na oczy nie widziałam, albo widzieć nie chciałam :hmmmm: Kincia, coś się nie podoba? Tam są drzwi :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dzaga napisał(a):Mysia, ładnie, ładnie :loveu: i ja Ciebie na oczy nie widziałam, albo widzieć nie chciałam :hmmmm: Kincia, coś się nie podoba? Tam są drzwi :evil_lol: Ha ha ha:diabloti: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ejjjj :eviltong: trampków mi się tu nie czepiać :mad: Quote
Kincia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mysia_ napisał(a):ejjjj :eviltong: trampków mi się tu nie czepiać :mad: Grozisz mi !?:diabloti::mad: :evil_lol: Quote
Dzaga Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No, trampki są najpraktyczniejszym praktycznym butem :cool3: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Kincia napisał(a):Grozisz mi !?:diabloti::mad: :evil_lol: tak jakby :diabloti::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dzaga napisał(a):No, trampki są najpraktyczniejszym praktycznym butem :cool3: szczególnie srebrne... :diabloti: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tinka:) napisał(a):szczególnie srebrne... :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dzaga Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 one nie są srebrne :hmmmm: one mają takie słitaśne-srebrne cekiny :evil_lol: tak to są czarne :hmmmm: Quote
Unbelievable Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Dzaga napisał(a):one nie są srebrne :hmmmm: one mają takie słitaśne-srebrne cekiny :evil_lol: tak to są czarne :hmmmm: błeh! bezguście :cool1: Quote
Mysia_ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tinka:) napisał(a):błeh! bezguście :cool1: z całym szacunkiem do trampków, popieram Tinkę ;) Ja uwielbiam trampki, ale żeby z cekinami były? :mad: Quote
Unbelievable Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Mysia_ napisał(a):z całym szacunkiem do trampków, popieram Tinkę ;) Ja uwielbiam trampki, ale żeby z cekinami były? :mad: dokładnie... sama mam adidasy, które raczej trampki przypominają, chciałam kupić normalne ale z moim trybem łażenia gdzie popadnie rozwaliłyby się przy pierwszym deszczu :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Tinka:) napisał(a):błeh! bezguście :cool1: Dokladnie xD Buty w stylu skate (skejtowskim xD) i balerinki rzadza :loveu: Quote
Unbelievable Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Kincia napisał(a):Dokladnie xD Buty w stylu skate (skejtowskim xD) i balerinki rzadza :loveu: balerinki też błeh :cool1: mam jedne, jako alternatywa dla szpilek:diabloti: na rozpoczęcia roku itp. Quote
Mysia_ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Kincia napisał(a):Dokladnie xD Buty w stylu skate (skejtowskim xD) i balerinki rzadza :loveu: ojjj... Chyba nie :diabloti: Kincia, dawno tu Twoich fotek nie było :evil_lol: Quote
Dzaga Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Nie tak bardzo ;) Może z bliska pokażę, to zdanie zmienicie :D (zdjęcie kiepskie, ale czego oczekiwać od telefonu?) Kincia, u nas 'buty w stylu skejtowskim' noszą już nawet dzieci w przedszkolu, więc wiesz :p ja wolę chodzić albo w glanach, albo trampkach, tylko, że już się ciepło robi. A balerinki to dopiero wieś :roll: a w tych butach będę chodzić, na żywo wyglądają inaczej. I mnie się tak podoba :loveu: Kincia, właśnie może byś się Ty pokazała, a nie odstawiasz 'maniane' :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Dzaga']Nie tak bardzo ;) Może z bliska pokażę, to zdanie zmienicie :D (zdjęcie kiepskie, ale czego oczekiwać od telefonu?) Kincia, u nas 'buty w stylu skejtowskim' noszą już nawet dzieci w przedszkolu, więc wiesz :p ja wolę chodzić albo w glanach, albo trampkach, tylko, że już się ciepło robi. A balerinki to dopiero wieś :roll: a w tych butach będę chodzić, na żywo wyglądają inaczej. I mnie się tak podoba :loveu: Kincia, właśnie może byś się Ty pokazała, a nie odstawiasz 'maniane' :evil_lol: Weeeeeez xD U nas wies to sa własnie np glany xD:cool1: Trampki fuj fuj xD:diabloti: [quote name='Mysia_']ojjj... Chyba nie :diabloti: Kincia, dawno tu Twoich fotek nie było :evil_lol: Wiem xD Bo mi sie znudziło juz troche robienie fotek xD Quote
Dzaga Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Kincia napisał(a): Weeeeeez xD U nas wies to sa własnie np glany xD:cool1: Trampki fuj fuj xD:diabloti: Wiesz zastanawiam się gdzie ty mieszkasz, i czy u was nikt się nie zajmuje tępieniem kinder-panków :roll: pogratulować tylko. A słuchałaś sobie Włochatego- Prawo wyboru ?- To tak a'propos moich trampków. :roll: Kincia napisał(a): Wiem xD Bo mi sie znudziło juz troche robienie fotek xD Bardzo ciekawe. :shake: Quote
Kincia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dzaga napisał(a):Wiesz zastanawiam się gdzie ty mieszkasz, i czy u was nikt się nie zajmuje tępieniem kinder-panków :roll: pogratulować tylko. A słuchałaś sobie Włochatego- Prawo wyboru ?- To tak a'propos moich trampków. :roll: Bardzo ciekawe. :shake: Nie nikt nie zajmuje sie tempieniem kinder-pankow :p Poprostu wielu osoba nie podobaja sie glany albo trampki. No ale ci co je nosza to niech sobie nosza wkoncu kazdy ma inny gust:cool1: No bardzo. Quote
Unbelievable Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Dzaga']Nie tak bardzo ;) Może z bliska pokażę, to zdanie zmienicie :D (zdjęcie kiepskie, ale czego oczekiwać od telefonu?) Kincia, u nas 'buty w stylu skejtowskim' noszą już nawet dzieci w przedszkolu, więc wiesz :p ja wolę chodzić albo w glanach, albo trampkach, tylko, że już się ciepło robi. A balerinki to dopiero wieś :roll: a w tych butach będę chodzić, na żywo wyglądają inaczej. I mnie się tak podoba :loveu: Kincia, właśnie może byś się Ty pokazała, a nie odstawiasz 'maniane' :evil_lol: i tak mi się nie podobają :cool1: pół szkoły ma podobne, złote, srebrne, czerwone zielone... wieś tańczy i śpiewa. A ja mam swoje najki, conversy i dc i nikt nie ma takich :evil_lol: Quote
Kincia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Tinka:) napisał(a):i tak mi się nie podobają :cool1: pół szkoły ma podobne, złote, srebrne, czerwone zielone... wieś tańczy i śpiewa. A ja mam swoje najki, conversy i dc i nikt nie ma takich :evil_lol: Dc:loveu::loveu::loveu: Niedlugo sobie takie sprawie :diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Kincia napisał(a):Dc:loveu::loveu::loveu: Niedlugo sobie takie sprawie :diabloti: u mnie wszyscy mają dc, ale nie takie jak ja:diabloti: Quote
Kincia Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Tinka:) napisał(a):u mnie wszyscy mają dc, ale nie takie jak ja:diabloti: Hehe xD U mnie nie tak duzo osob xD A jakie ty masz :D? Quote
Recommended Posts