Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basenji nas podpuszcza, to mi wygląda na jakieś stare czarno-białe zdjęcie, "pokolorowane" w jakimś programiku graficznym.
Oj to nie jest postępowanie godne właściciela baska, oj nie :nono:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basenji ja ma bardzo straszne skojarzenia z takim mega złym panem co kochał siebie i owczarki niemieckie :( zupelnie nie wiem dlaczego bez obrazy, ale jak zobaczyłam ta fote ... :evilbat: ten układ cieni i wogóle ...
bryyyy

Posted

Co za baby :roll:

Pani S nic bo pani S czasami musi puszczać na komputerek rodzinkę :x

Dzisiaj wam dam, najświeższe 8)

Basenji a to na tej fotce z zadkiem psim, ten wypięty osobnik to Ty ...?

Posted

[quote name='souris']Co za baby :roll:

Pani S nic bo pani S czasami musi puszczać na komputerek rodzinkę :x

Dzisiaj wam dam, najświeższe 8)

Basenji a to na tej fotce z zadkiem psim, ten wypięty osobnik to Ty ...?
Ładnie rymujesz Souris. To chyba u nas rodzinne!
Zdrówko

aha, to ja!

Posted

No popatrz nawet nie zauważyłam że mi się zrymowało. Masz rację to rodzinne, zresztą nie tylko to 8)

No to teraz zamiast zadka ( nie to że my nie lubimy zadków, ale w tej chwili są bardziej interesujące części ciała :lol: ) pokaż się nam od frontu bez żadnych zasłon 8)

Posted

souris napisał(a):
No popatrz nawet nie zauważyłam że mi się zrymowało. Masz rację to rodzinne, zresztą nie tylko to 8)

No to teraz zamiast zadka ( nie to że my nie lubimy zadków, ale w tej chwili są bardziej interesujące części ciała :lol: ) pokaż się nam od frontu bez żadnych zasłon 8)

Oj niewierne niewiasty, niewiasty!!!!
Wkleiłem moje najlepsze zdjęcie a wy uważacie, że to Józek Stalin.
Wstyd!
Więcej zaufania.
Zdrówko

Posted

fota przecietna to byłby juzek ale to jest przecież naj naj ....i cos mi się widzi że odzwierciedla w pewien sposób miłośc Basenjego do kotów .... :wink:
zdrówko
Panno S. czekam juz 9:42 :D :wink:

Posted

Naprawdę uważasz, że imprezy zazwyczaj się zaczynaja o 6 rano ...? :lol: :lol: :lol: Po południu wam dam ! Nie zrobię sobie przecież teraz w piżamie, rozczochrana i zaspana 8) Jak bede zrobiona na bóstwo to wtedy 8)

Posted

wspaniała Ja napisał(a):
No to teraz zamiast zadka ( nie to że my nie lubimy zadków, ale w tej chwili są bardziej interesujące części ciała ) pokaż się nam od frontu bez żadnych zasłon

A popatrzcie swoją drogą, tego nikt nie zrozumiał nie tak jak należy, a czasami sa bardziej mętne rzeczy i są rozumiane nie tak jak należy. Czyżby dogomaniacy lubili trudne wyzwania ...? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Patka']Katerinas polskie czcionki nie sa potrzebne do wklejenia foty :wink: Moje zdjęcia znajdziesz na pierwszej stronie tego topiku :wink:

[quote name='dbsst']Katerinas rany jak ja Ci gratuluje i zazdroszcze szybciorkiem prosze zrob 3 koleczka w prawo i jedno w lewo od ciotki dogomaniaCki ;) mama nadzieje ze spodoba sie najmniejszemu Dogomaniakowi :D :D

[quote name='malawaszka']Katerinas to kiedy rodzimy??? :D bo muszę etrmin zarezerwować :lol: bo jedno już rodzę w maju, drugie we wrześniu, Twoje kiedy rodzimy??? :P :angel: :lol: koniec marca :D