ajka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Basenji nas podpuszcza, to mi wygląda na jakieś stare czarno-białe zdjęcie, "pokolorowane" w jakimś programiku graficznym. Oj to nie jest postępowanie godne właściciela baska, oj nie :nono: Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Basenji ja ma bardzo straszne skojarzenia z takim mega złym panem co kochał siebie i owczarki niemieckie :( zupelnie nie wiem dlaczego bez obrazy, ale jak zobaczyłam ta fote ... :evilbat: ten układ cieni i wogóle ... bryyyy Quote
Miga Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Patka, mnie się to samo skojarzyło :roll: Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Miga uff ale mi ulzyło :wink: :D ale jakoś tak dziwnie co ... :evilbat: Quote
Miga Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Dziwnie, dziwinie :roll: Niemiecka uroda w każdym bądź razie. Basenji czy to naprawdę Ty?? Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Basenji piekny masz wasik a teraz konic z tymi zartami i pikna foteCke dla nas :D a Pani S... nic a tu juz niedziela (prawie) Quote
souris Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Co za baby :roll: Pani S nic bo pani S czasami musi puszczać na komputerek rodzinkę :x Dzisiaj wam dam, najświeższe 8) Basenji a to na tej fotce z zadkiem psim, ten wypięty osobnik to Ty ...? Quote
Basenji Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='souris']Co za baby :roll: Pani S nic bo pani S czasami musi puszczać na komputerek rodzinkę :x Dzisiaj wam dam, najświeższe 8) Basenji a to na tej fotce z zadkiem psim, ten wypięty osobnik to Ty ...? Ładnie rymujesz Souris. To chyba u nas rodzinne! Zdrówko aha, to ja! Quote
souris Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No popatrz nawet nie zauważyłam że mi się zrymowało. Masz rację to rodzinne, zresztą nie tylko to 8) No to teraz zamiast zadka ( nie to że my nie lubimy zadków, ale w tej chwili są bardziej interesujące części ciała :lol: ) pokaż się nam od frontu bez żadnych zasłon 8) Quote
Basenji Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 souris napisał(a):No popatrz nawet nie zauważyłam że mi się zrymowało. Masz rację to rodzinne, zresztą nie tylko to 8) No to teraz zamiast zadka ( nie to że my nie lubimy zadków, ale w tej chwili są bardziej interesujące części ciała :lol: ) pokaż się nam od frontu bez żadnych zasłon 8) Oj niewierne niewiasty, niewiasty!!!! Wkleiłem moje najlepsze zdjęcie a wy uważacie, że to Józek Stalin. Wstyd! Więcej zaufania. Zdrówko Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 fota przecietna to byłby juzek ale to jest przecież naj naj ....i cos mi się widzi że odzwierciedla w pewien sposób miłośc Basenjego do kotów .... :wink: zdrówko Panno S. czekam juz 9:42 :D :wink: Quote
souris Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Naprawdę uważasz, że imprezy zazwyczaj się zaczynaja o 6 rano ...? :lol: :lol: :lol: Po południu wam dam ! Nie zrobię sobie przecież teraz w piżamie, rozczochrana i zaspana 8) Jak bede zrobiona na bóstwo to wtedy 8) Quote
souris Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 wspaniała Ja napisał(a):No to teraz zamiast zadka ( nie to że my nie lubimy zadków, ale w tej chwili są bardziej interesujące części ciała ) pokaż się nam od frontu bez żadnych zasłon A popatrzcie swoją drogą, tego nikt nie zrozumiał nie tak jak należy, a czasami sa bardziej mętne rzeczy i są rozumiane nie tak jak należy. Czyżby dogomaniacy lubili trudne wyzwania ...? :lol: :lol: :lol: Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 souris to zrób takie przed i po :wink: :D A co to piżama niedobra :lol: Myslałam, że impra była wczoraj-dziś :wink: to pizamujmy dalej :D Quote
Katerinas Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 [quote name='Patka']Katerinas polskie czcionki nie sa potrzebne do wklejenia foty :wink: Moje zdjęcia znajdziesz na pierwszej stronie tego topiku :wink: [quote name='dbsst']Katerinas rany jak ja Ci gratuluje i zazdroszcze szybciorkiem prosze zrob 3 koleczka w prawo i jedno w lewo od ciotki dogomaniaCki ;) mama nadzieje ze spodoba sie najmniejszemu Dogomaniakowi :D :D [quote name='malawaszka']Katerinas to kiedy rodzimy??? :D bo muszę etrmin zarezerwować :lol: bo jedno już rodzę w maju, drugie we wrześniu, Twoje kiedy rodzimy??? :P :angel: :lol: koniec marca :D Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 To Baran bedzie jak nic, bo na moje ryby się nie załapie :D :wink: Ale trza się aktualizowac - ludziki się zmieniaja :lol: :wink: Quote
Katerinas Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Patka napisał(a): Ale trza się aktualizowac - ludziki się zmieniaja :lol: :wink: Ja się nic nie zmieniłam :D Quote
henna Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 No to może ja się objawię( :oops: ) przerywając Waszą żywą konwersację :lol: hop :drinking: :drinking: :drinking: na odwagę... http://www.psieforum.pl/album_showpage.php?pic_id=1207 Quote
dbsst Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 henna extra :angel: :angel: :angel: :angel: wiecej wiecej wiecej :D Quote
Cola Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Po wielkich namowach pewnych osób postanowiłam się ujawnić :evilbat: Quote
dbsst Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Cola ehhhhhhhhhhhhhh :buzi: supeeeer :D Quote
Cola Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Trochę stara fotka, ale w miarę aktualna. Tylko Joker trochę przytył od tamtego czasu :D Quote
dbsst Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 wiecej Cola plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D to z kwiatkiem za uchem ja kce :D Quote
Patka Posted February 13, 2005 Posted February 13, 2005 Cola duże jest boskie ale masz pięne oczy dziewczyno ... mrau ... :wink: :D Prosze jeszcze cosik plissss. Henna super fotka .... :D Quote
Recommended Posts