Bewarka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Paulina87']Justys... aj co ja bym dala żeby mieć taki kolor włosów :loveu: Ładna dziewczyna z Ciebie Dzięki :) 10 znaków... Quote
orzech Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 paula nie sluchaj small :P najwazniejsze, ze mi sie bardzo podobasz w tych spodenkach :loveu: oleczek tez prezentuje sie konkretnie:loveu: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Oleczek się prezentuje cudownie a nie tylko konkretnie :loveu::loveu: taki słodki Aleksander :loveu: mój Aleksander bo ty masz Paule w szerokich spodniach :diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 pati gargamel był dzisiaj wielkości smerfa! Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']pati gargamel był dzisiaj wielkości smerfa! orzech, czy zauważyłeś jakieś zmiany dotyczące swojego wzrostu? Cicho !! :evil_lol::evil_lol: Mowiłam że nie wolno nic mówić :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tinka:) napisał(a):a czy ja coś mówię? :roll: :diabloti: no właśnie mówisz i zaraz oberwiesz :mad::diabloti: nie wolno kablować :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 smallpati napisał(a):no właśnie mówisz i zaraz oberwiesz :mad::diabloti: nie wolno kablować :evil_lol: ale tam nic nie ma! :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tinka:) napisał(a):ale tam nic nie ma! :evil_lol: a ja jednak coś widzę :diabloti::diabloti: dobra bo znów będą usuwać posty przez naszego offa :diabloti: Quote
Patikujek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No proszę Matusz jednak się nawróciłeś, i pokazałeś (prawie) całego siebie:evil-lol: A tak poza tym to widzę na zdjęciu pewnego bardzo przystojnego pana :loveu: (Tobiaszka oczywiście):loveu: Quote
Matusz Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Paulina87'] Mati super fotka... dzięki ;) [quote name='Patikujek']No proszę Matusz jednak się nawróciłeś, i pokazałeś (prawie) całego siebie:evil-lol: A tak poza tym to widzę na zdjęciu pewnego bardzo przystojnego pana :loveu: (Tobiaszka oczywiście):loveu: porządek musi być:p rzecz jasna, że Tobiasz przystojny,(po panu to ma) Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 smallpati napisał(a):Cicho !! :evil_lol::evil_lol: Mowiłam że nie wolno nic mówić :diabloti: od dzis pati masz mowic same mile rzeczy bo bedziesz malala! i czapeczka uszyta przez smerfy bedzie nawet za duza... :evil_lol: a kto jest klakierem? :cool3: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 betty_labrador napisał(a): a kto jest klakierem? :cool3: Mój Grami :P Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Matusz']Pati, specjalnie dla Ciebie,:evil_lol::evil_lol: prawie nic nie ucięte:eviltong: http://img364.imageshack.us/img364/4357/img9435uh7.jpg no Matik co jak co ale super tu wyszedles :p Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tinka:) napisał(a):Mój Grami :P Grami TY przebrz...PRZEUROCZY kotku :loveu: :shocked!: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 betty_labrador napisał(a):Grami TY przebrz...PRZEUROCZY kotku :loveu: :shocked!: masz coś do mojego słoneczka? :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 SKONCZE SIE PODLIZYWAĆ MATIEMU :eviltong: A MOJA FOTA NICZYM Z SERIALU BARAZYLIJSKIEGO POSZŁA W NIEPAMIEC BUUUUU:placz: Quote
betty_labrador Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 a kto sie podlizuje? ze Mateusz ladnie wyszedl to nie sciema :P gdzie bylo Twoje zdjecie? :> czy masz cos do brazylijskich serialii? :eviltong: Quote
Rybc!a Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Kincia']http://images33.fotosik.pl/183/642b98290e72db14.jpg Beznadziejne:cool1: Bardzo sympatyczna jesteś. :loveu: Quote
goldenka245 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Basia i Barni napisał(a):SKONCZE SIE PODLIZYWAĆ MATIEMU :eviltong: A MOJA FOTA NICZYM Z SERIALU BARAZYLIJSKIEGO POSZŁA W NIEPAMIEC BUUUUU:placz: Wszystkich zatkało na wasz widok....:loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
Basia i Barni Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 betty_labrador napisał(a):a kto sie podlizuje? ze Mateusz ladnie wyszedl to nie sciema :P gdzie bylo Twoje zdjecie? :> czy masz cos do brazylijskich serialii? :eviltong: pare postów wczesniej jak z barnim sie całowałam a Mati tylko edytowac potrafi post zamiast odleciec przy moim zdjeciu niczym z serialu brazylijskiego:diabloti: Quote
NightQueen Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 rose napisał(a):Pati a Oluś Ci się nie podoba?:loveu::loveu: Oluś się nie może nie podobać :loveu::loveu: betty_labrador napisał(a):od dzis pati masz mowic same mile rzeczy bo bedziesz malala! i czapeczka uszyta przez smerfy bedzie nawet za duza... :evil_lol: a kto jest klakierem? :cool3: Ja zawsze mówię miłe rzeczy :diabloti: Ja już jestem mała więc gorzej być nie może :evil_lol::evil_lol: Betti się zawsze podlizuje :eviltong: Quote
Recommended Posts