NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 betty_labrador napisał(a):ja Ci dam :mad::mad: Ty wredna @ :eviltong: ja jestem taka mloda na ile wygladam O :cool1: staruszko small :evil_lol: heh :evil_lol::evil_lol: Beti ale wyglądasz na 72 i pół :diabloti: Quote
Paulina87 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Justys... aj co ja bym dala żeby mieć taki kolor włosów :loveu: Ładna dziewczyna z Ciebie A tu ja znowu ja w stylu HH Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Paula te spodnie to tragiczne są :evil_lol: ale lubię takie duże buty ;) Quote
Paulina87 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 smallpati napisał(a):Paula te spodnie to tragiczne są :evil_lol: ale lubię takie duże buty ;) Jakie tragiczne :mad:... No fakt już mają 7 lat... ale i tak są cudowne... teraz odkładam kase żeby kupić nowe Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Paulina87 napisał(a):Jakie tragiczne :mad:... No fakt już mają 7 lat... ale i tak są cudowne... teraz odkładam kase żeby kupić nowe tragiczne :eviltong: zero kobiecości w tobie jak je masz na tyłku :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 A może paulina chce zostac chłopcem:roll: skąd wiesz? więc się nie czepiaj:eviltong: Quote
Paulina87 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Nie nie chce być chłopcem :evil_lol:... bo wtedy Orzech by mnie nie kochał :eviltong:... bo z chłopców to on tylko kocha Olka. Ale lubię taki styl, chociaż na codzień tak nie chodzę. Quote
Patikujek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 No to by Orzeszek miał teraz 2 chłopców do kochania, zoacz dziewczyny on często zmienia a olkowi zostaje wierny już od kilku lat Quote
Mi. Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 wow jaki boski:loveu::loveu::loveu:masz jeszcze jakieś swoje fotki z wężem?:cool3: http://img170.imageshack.us/img170/1910/boa3yc8.jpg Quote
Basia i Barni Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ale to był buzial ---łosz aż się rozmarzyłam :diabloti: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 smallpati napisał(a):Paula te spodnie to tragiczne są :evil_lol: ale lubię takie duże buty ;) nie są tragiczne :mad: zarąbiście wygodne, uwielbiam takie wieeelkie :loveu: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tinka:) napisał(a):nie są tragiczne :mad: zarąbiście wygodne, uwielbiam takie wieeelkie :loveu: przestań bo przestane cię lubić :diabloti::diabloti: podobają mi sie szerokie, ale damskie a te wyglądają jak męskie :evil_lol: damskie są węższe i mają krok wyżej :p Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']przestań bo przestane cię lubić :diabloti::diabloti: podobają mi sie szerokie, ale damskie a te wyglądają jak męskie :evil_lol: damskie są węższe i mają krok wyżej :p ty przestań, bo takie to już wogle nie wiadomo co :evil_lol::evil_lol::diabloti: Ja chodzę tak: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Nie pyskuj ! :diabloti: bo ci blokadę do mojej galerii założę :evil_lol: nic nie widać na zdjęciu, chyba go na komputer wrzucę i rozjaśnię :evil_lol: tylko pitta widać :D:D o i widzę arafate?! bleee :diabloti: Quote
Patikujek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jeee, Tinka nosisz spodnie jak mój brat, czyli jak ja to nazywam pampers w gaciach:evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='Tinka:)']ano hh, ns, locking, popping, afro, dancehall iptitd :evil_lol: ooo fajnie, ale do afro to te spodnie nie pasują ;) locking też fajny :p [SIZE=7]Niespodzianka !!!!! Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='smallpati']ooo fajnie, ale do afro to te spodnie nie pasują ;) locking też fajny :p jak nie :razz: [quote name='smallpati'] [SIZE=7]Niespodzianka !!!!! http://img229.imageshack.us/img229/4427/olek1111me6.jpg aaaaaaa! fajna tapeta :cool3: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tinka:) napisał(a):jak nie :razz: aaaaaaa! fajna tapeta :cool3: no nie :) do afro nie pasują takie ;) taka kobieca tapeta :evil_lol: Aleksander zmienił orientacje i tapetę :D Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 smallpati napisał(a):no nie :) do afro nie pasują takie ;) taka kobieca tapeta :evil_lol: Aleksander zmienił orientacje i tapetę :D a jakie? :P nawet dziewczyna która prowadziła u nas warsztaty z afro miała takie :P aleksander był taki od początku :roll: :evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tinka:) napisał(a):a jakie? :P nawet dziewczyna która prowadziła u nas warsztaty z afro miała takie :P aleksander był taki od początku :roll: :evil_lol: no wiesz, mnie trenował facet w szerokich spodniach -tańce latynowskie, więc to nie warunek, ale na pokazach czy konkursach oni mają inne spodnie. :p A gdzie tam Aleksander z braku dogo zmienił orientacje :evil_lol: Quote
rose Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ach Oluś:loveu::loveu: w pięknych barwach wiosny:evil_lol::loveu: Quote
NightQueen Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tinka:) napisał(a):robili nam ale nie ma jeszcze ich... u nas w grupie więcej osób by było. co najmniej 10 :evil_lol: to jak tylko dostaniesz to ja chce 1 zobaczyć :diabloti: ooo co za wytrwała grupa :D ciekawe czy ty byś była w tej 10 :evil_lol: ile was w sumie jest? Chyba nam rozmowę skasowali :shake: Quote
Unbelievable Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 smallpati napisał(a):to jak tylko dostaniesz to ja chce 1 zobaczyć :diabloti: ooo co za wytrwała grupa :D ciekawe czy ty byś była w tej 10 :evil_lol: ile was w sumie jest? Chyba nam rozmowę skasowali :shake: bo robimy ot :evil_lol::evil_lol: pewnie że bym była :evil_lol: ja to ta jedna z nielicznych co przychodzi kiedy tylko może :P nas jest ze 40 :diabloti: a fotki będą na stronie naszego mdku pewnie... Quote
Paulina87 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Aj... Olek ale ładniutki na zdjęciu... :loveu: Mati super fotka... Quote
Recommended Posts