NightQueen Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 orzech napisał(a):pewnie, ze robimy :drinking: aktualnie mam 4 narzeczone, wiec zapowiada sie niezla libacja przez kilka dni :D czy ja o czymś nie wiem :mad: Skąd aż 4, ja to tylko o tej pani na zdjęciach wiem i o Pauli a co z pozostałymi dwoma ? przyznawaj się ale już :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 orzech napisał(a):pewnie, ze robimy :drinking: aktualnie mam 4 narzeczone, wiec zapowiada sie niezla libacja przez kilka dni :D tylko 4? :evil_lol: No to będzie weselna od Basi i od Orzecha :cool3: Quote
Basia i Barni Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ha ha ha Orzech kurcze to zróbmy tak moja oficjalna z moim TZ pijemy a pozniej przez nastepne dni ty przedstawiasz swoje dziewczyny :diabloti: i mamy pieknie zorganizowany zlocik pt: "kto wiecej ten lepiej " pewnie wygrasz :oops: Quote
orzech Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 paulinka nie sluchaj... tamte 4 nic dla mnie nie znacza :shake: p.s. szkoda, ze z aleksandrem nie moge wziac slubu w polsce :( Quote
orzech Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Basia i Barni']ha ha ha Orzech kurcze to zróbmy tak moja oficjalna z moim TZ pijemy a pozniej przez nastepne dni ty przedstawiasz swoje dziewczyny :diabloti: i mamy pieknie zorganizowany zlocik pt: "kto wiecej ten lepiej " pewnie wygrasz :oops: czyli zlocik mamy pieknie zaplanowany :evil_lol: oj bedzie sie dzialo :diabloti: czy ja o czymś nie wiem :mad: Skąd aż 4, ja to tylko o tej pani na zdjęciach wiem i o Pauli a co z pozostałymi dwoma ? przyznawaj się ale już :evil_lol: small nie pytaj... ja juz sam sie w tym wszystkim gubie :D jedno jest pewne... do slubu pojade moim ulubionym konisiem :P Quote
Mysia_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 orzech napisał(a):czyli zlocik mamy pieknie zaplanowany :evil_lol: oj bedzie sie dzialo :diabloti: będzie, będzie :diabloti::lol: Quote
Paulina87 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='orzech']paulinka nie sluchaj... tamte 4 nic dla mnie nie znacza :shake: p.s. szkoda, ze z aleksandrem nie moge wziac slubu w polsce :( Ale jestem zazdrosna :angryy::angryy:... Na samą myśl o tych pozostalych mnie ciarki przechodzą... Quote
NightQueen Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 small nie pytaj... ja juz sam sie w tym wszystkim gubie :-D jedno jest pewne... do slubu pojade moim ulubionym konisiem :P mam nadzieje że ten koń nie będzie kolejną twoją dziewczyną :evil_lol: Oj Paula to sie weźmie na zlocie za ciebie :mad: Quote
Mysia_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Tinka:) napisał(a):a wy wszyscy o tym zlocie :evil_lol: bo już się doczekać nie możemy :cool3::eviltong: Quote
Unbelievable Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Mysia_ napisał(a):bo już się doczekać nie możemy :cool3::eviltong: ale to dopiero za 4 miesiące :evil_lol: Quote
orzech Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Paulina87 napisał(a):Ale jestem zazdrosna :angryy::angryy:... Na samą myśl o tych pozostalych mnie ciarki przechodzą... slonce... pamietaj, ze jestes daleko przed nimi... w koncu to ty jestes ta od kochania:loveu: reszta bedzie wykonywac tylko prace domowe itp :P small mysle, ze po zlotowych libacjach wszystko bedzie mozliwe :D Quote
NightQueen Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 orzech napisał(a): small mysle, ze po zlotowych libacjach wszystko bedzie mozliwe :D to jednak się ciesze że nie jadę :diabloti: skoro koń może zostać kobitą to ja mogłabym zostać koniem, o nie, nie nadaję się na konia :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Tinka:) napisał(a):a wy wszyscy o tym zlocie :evil_lol: już? :cool3: To szybciutko przeleci :evil_lol: Quote
Paulina87 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Oj misiu i jak tu się na Ciebie gniewać :loveu:... Quote
Basia i Barni Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [quote name='Paulina87']Oj misiu i jak tu się na Ciebie gniewać :loveu:... Paulina niema co sie facetami przejmować ja biore weselna ty załatwit sprajty i zlot gotowy :diabloti: a mało tam bedzie pieknych suczy i psiaków cos sie wybierze :crazyeye: a chłop jest dobry do wyprowadzania psów po imprezie :shake::oops: ps: prowokuje :diabloti: Quote
betty_labrador Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 orzech napisał(a):slonce... pamietaj, ze jestes daleko przed nimi... w koncu to ty jestes ta od kochania:loveu: reszta bedzie wykonywac tylko prace domowe itp :P small mysle, ze po zlotowych libacjach wszystko bedzie mozliwe :D najwazniejsze zeby dzieci poczęte w czasie lub po libacji nie szczekaly d... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
orzech Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Paulina87 napisał(a):Oj misiu i jak tu się na Ciebie gniewać :loveu:...no chyba sie nie da kotomisiu :lol::loveu: betty, basia... :D Quote
Guest Mosiek Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ale sobie temat znaleźliście .I tak wiadomo ,że Orzech kocha tego całego Olkag18.I tylko go... Quote
Mysia_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 smallpati napisał(a):mam nadzieje że ten koń nie będzie kolejną twoją dziewczyną :evil_lol: Uważajcie, bo jeszcze ktoś kogoś o zoofilię posądzi :eviltong::evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 betty_labrador napisał(a):najwazniejsze zeby dzieci poczęte w czasie lub po libacji nie szczekaly d... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: ha ha ha ha dobre ja tylko dodam ze jezeli chodzi o zbedne owłosienie to w dzisiejszych czasach to nie problem z usuwaniem go :razz: Quote
Unbelievable Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Mysia_ napisał(a):już? :cool3: To szybciutko przeleci :evil_lol: oj nie wiem, nie wiem :evil_lol::evil_lol: Quote
Acia_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Fajne foty :multi: Jak zrobiłas to serducho ? :cool3: Quote
Recommended Posts