Mysia_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Martinee napisał(a):fajnie się was oglada :D:D nic tylko swoje foty wklejać :cool3: Quote
NightQueen Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='orzech']tak wyglada zmeczony orzech po pracy :P http://img134.imageshack.us/img134/8559/39589777rv2.jpg Nooo Co ci Irlandczycy z biednym orzechem robią ;) Gdyby nie te buty to bym cię nie zobaczyła na tej kołdrze :evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina87 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='orzech']tak wyglada zmeczony orzech po pracy :P http://img134.imageshack.us/img134/8559/39589777rv2.jpg A ja to chętnie położyła bym się obok :loveu: Quote
orzech Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 pati zamaskowalem sie, zeby nikt mi zdjec nie robil i mnie nie budzil :P ale niestety nie udalo sie :P paula miejsca jest jeszcze duzo, zapraszam :loveu: Quote
NightQueen Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 a trzeba było ściągnąć buty :evil_lol::evil_lol: wtedy by cię nie znaleźli ;) Quote
Unbelievable Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 smallpati napisał(a):a trzeba było ściągnąć buty :evil_lol::evil_lol: wtedy by cię nie znaleźli ;) Biedak siły już nie miał, nie widzisz? :P Ale chyba nikt nie zdejmuje podczas snu obrazków ze ściany jak ja, prawda? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
orzech Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ale ja je sciagam tylko wtedy jak ide sie kapac ( czyli w kazdy pierwszy piatek miesiaca) :D:D:D za duzo energii trzeba zuzyc na sciagniecie tego dziadostwa :P Quote
NightQueen Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ooo widzę że ty często o higienę dbasz :D u mnie oszczędność wody więc się tylko 2 razy do roku (na święta) kąpiemy, a żeby nie marnować wody to nalewamy do wanny i jeden po drugim wchodzi, Moli ma oczywiście pierwszeństwo :evil_lol::evil_lol: Trzeba było zainwestować w japonki :D:D Quote
XXL Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Agga']No no ja sie nie zgadzam na tą broń:mad: MAMO MAMO MAMO :) ale to tylko na niegrzecznych bandziorow ;) do dziurawienia kolan urzywam wiertarki haha [quote name='evaxon']uchhhh uwielbiam spijac cukier z twoich ust...hahahaha Ja to wiem ;) przeciesz tak powino byc nie ? :) ale tak z was dwojga (ty i tigra) wole tigre hahah:) Quote
orzech Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 smallpati napisał(a):Ooo widzę że ty często o higienę dbasz :D u mnie oszczędność wody więc się tylko 2 razy do roku (na święta) kąpiemy, a żeby nie marnować wody to nalewamy do wanny i jeden po drugim wchodzi, Moli ma oczywiście pierwszeństwo :evil_lol::evil_lol: Trzeba było zainwestować w japonki :D:D :D nie no... ja nie moge cie czytac bo pozniej mnie brzuch boli i mam zryty beret :D Quote
NightQueen Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 orzech napisał(a)::D nie no... ja nie moge cie czytac bo pozniej mnie brzuch boli i mam zryty beret :D Ja ci się tu zwierzam a ty się śmiejesz :mad: Nie moja wina że mamy cięcia w budżecie :P Quote
NightQueen Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 orzech napisał(a):nie gadam z toba! :D sioo!:grin: powiedziałaby ci coś ale jesteś adminem to nie podskakuje :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 zebyscie nie mowili ze cagle tak samo wygladam:evil_lol:ja i kumpel Quote
Mysia_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='smallpati']Ooo widzę że ty często o higienę dbasz :D u mnie oszczędność wody więc się tylko 2 razy do roku (na święta) kąpiemy, a żeby nie marnować wody to nalewamy do wanny i jeden po drugim wchodzi, Moli ma oczywiście pierwszeństwo :evil_lol::evil_lol: Trzeba było zainwestować w japonki :D:D no to już wkrótce kąpanie :lol::lol::lol::lol::lol: W tym roku wczesniej niż zwykle :evil_lol: http://img410.imageshack.us/img410/8481/obraz966yz4.jpg ewelina, faktycznie inaczej ;) Quote
NightQueen Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 no to już wkrótce kąpanie :lol::lol::lol::lol::lol: W tym roku wczesniej niż zwykle :evil_lol: noo już przeżywam od stycznia, że tak wcześnie to będzie :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ale za to jaka potem dłuuuga przerwa będzie :lol: Moja dzisiejsza fotka :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Mysia_']ale za to jaka potem dłuuuga przerwa będzie :lol: Moja dzisiejsza fotka :evil_lol: http://images34.fotosik.pl/172/af0da5abec4b063e.jpg fajne Mysia! Quote
Patikujek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Asia:o:o:o Mogłabym na ciebie na ulicy wlecieć a i tak bym Cię nie poznała aleś ty się zmieniła:o:o:o Quote
Recommended Posts