souris Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 dbsst powiem Ci w tajemnicy, że ja na Ciebie, Patkę, malawaszkę, addę i KORONĘ też z przyjemnością patrzę, ale tutaj to chyba nie jestem w tym odosobniona 8) 8) 8) O rany ! Katerinas masz fasolkę ? Ile ona juz sobie liczy ? :angel: Quote
Katerinas Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='KORONA'][quote name='Katerinas']Wow!! Korona - Ty masz taki super tatuaż? I się maupo nigdy nie pochwaliłaś? :evil: :lol: :lol: A Ty się jeszcze mieścisz przed kompem? Brzuch masz już pewnie pod samym nosem? :lol: no co Ty - chyba jeszczen ie taki wielki?? czy tak??? :o :angel: Juy duzy... bo to sama koncowka :) cholercia... komp mi sie wywalil i nie mam polskich czcionek... Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 souris pewnie dlatego patrzysz że coś rudego jest obok mnie :wink: :D no dobra dobra Lunke Ci pokaże :wink: :D hi hi Katerinas polskie czcionki nie sa potrzebne do wklejenia foty :wink: Korona no i co szukasz pokaż cosik spragnionam ... Dbsst :buzi: Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 [quote name='Katerinas'][quote name='malawaszka'][quote name='KORONA'][quote name='Katerinas']Wow!! Korona - Ty masz taki super tatuaż? I się maupo nigdy nie pochwaliłaś? :evil: :lol: :lol: A Ty się jeszcze mieścisz przed kompem? Brzuch masz już pewnie pod samym nosem? :lol: no co Ty - chyba jeszczen ie taki wielki?? czy tak??? :o :angel: Juy duzy... bo to sama koncowka :) cholercia... komp mi sie wywalil i nie mam polskich czcionek... Katerinas rany jak ja Ci gratuluje i zazdroszcze szybciorkiem prosze zrob 3 koleczka w prawo i jedno w lewo od ciotki dogomaniaCki ;) mama nadzieje ze spodoba sie najmniejszemu Dogomaniakowi :D Patka :popcorn: souris akiedy Twoje foty tu zagoszcza cos skberzys :evilbat: :lol: a Ty Korono nie rozpraszaj sie tylko szukaj ;) Quote
souris Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Wyobraź sobie że bez rudego też mi się podobasz :o No ale jak z rudym czy też ołówkowym... :lol: :lol: :lol: O rany, nowy Dogomaniak bedzie :angel: :angel: :angel: Quote
souris Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Pedziałam wam weredy że jutro wom dom :lol: :wink: Quote
malawaszka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Katerinas to kiedy rodzimy??? :D bo muszę etrmin zarezerwować :lol: bo jedno już rodzę w maju, drugie we wrześniu, Twoje kiedy rodzimy??? :P :angel: Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Souris My czekamy .... :wink: głode my fotek :wink: :D Katerinas gratulacje :laola: super !!! Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 souris a czy nie mozemy udac ze dzis juz jest jutro :roll: qrczaki mam nadzieje ze bedzie duuuuuuuuuuuzo ffot malego DogomaniaCka :angel: Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Dbsst swietnt tekst :lol: No No panno S. czekamy na foty !!! Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 chyba jest bardzo wczesnie rano bo za oknem ciemno co za paskudna niedziela od rana bez slonca 8) Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 U mnie okropnie mokry sniego tego wczesnego ranka .... :wink: Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 u mbie tez snieg i szruga ktoby pomyslal ze w niedziele tak wczesnie sie obudze 8) :wink: Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 No jesteś juz na nogach, a raczej pupce przy kompie więc wkejaj obiecane foty :wink: :D OBIECALAS !!!! Quote
dbsst Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 hahaha Basenji Twoj piechol ma zgrabna pupe nie da sie ukryc :evilbat: :lol: cieszymy sie ze sie nia pochwaliles 8) a teraz mnie nie nerwowac prosze i Fote Z Twarza Wlasciciela raz ;) :lol: 8) Quote
malawaszka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 buuuahaha Basenji aleś się wycfaniakował :lol: :lol: :lol: pokazałeś nam psią doopę zamiast twarzy :o :wink: Quote
Agga Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 ahhah no co wy chcecie jest pies i własciciel 2w1 :lol: Quote
adda Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 malawaszka napisał(a):buuuahaha Basenji aleś się wycfaniakował :lol: :lol: :lol: pokazałeś nam psią doopę zamiast twarzy :o :wink: A może się wstydzi :oops: Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Adda może się wstyudzi a może ma nas ma w poszanowaniu :wink: :oops: i poazał to na focie :wink: no a panna S. sie nie pokazuje oj nieładnie .... :evilbat: :wink: Quote
Basenji Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):buuuahaha Basenji aleś się wycfaniakował :lol: :lol: :lol: pokazałeś nam psią doopę zamiast twarzy :o :wink: A może się wstydzi :oops: Rozgryzłaś mnie! :oops: Wydało się. Zdrówko Quote
Patka Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 Basenji oj no cos Ty nie bądź :oops: pozwól sie zobaczyc w pełnej krasie .... :D :wink: Quote
Basenji Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 No dobrze, ale zdjęcie takie trochę artystyczne mi wyszło. Zdrówko Quote
adda Posted February 12, 2005 Posted February 12, 2005 [quote name='Basenji']No dobrze, ale zdjęcie takie trochę artystyczne mi wyszło. No i tak właśnie sobie Basenjego wyobrażałam :evilbat: Quote
Recommended Posts