Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dbsst powiem Ci w tajemnicy, że ja na Ciebie, Patkę, malawaszkę, addę i KORONĘ też z przyjemnością patrzę, ale tutaj to chyba nie jestem w tym odosobniona 8) 8) 8)

O rany ! Katerinas masz fasolkę ? Ile ona juz sobie liczy ? :angel:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='KORONA'][quote name='Katerinas']Wow!! Korona - Ty masz taki super tatuaż? I się maupo nigdy nie pochwaliłaś? :evil: :lol: :lol: A Ty się jeszcze mieścisz przed kompem? Brzuch masz już pewnie pod samym nosem? :lol: no co Ty - chyba jeszczen ie taki wielki?? czy tak??? :o :angel: Juy duzy... bo to sama koncowka :)

cholercia... komp mi sie wywalil i nie mam polskich czcionek...

Posted

souris pewnie dlatego patrzysz że coś rudego jest obok mnie :wink: :D no dobra dobra Lunke Ci pokaże :wink: :D hi hi
Katerinas polskie czcionki nie sa potrzebne do wklejenia foty :wink:
Korona no i co szukasz pokaż cosik spragnionam ...
Dbsst :buzi:

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='malawaszka'][quote name='KORONA'][quote name='Katerinas']Wow!! Korona - Ty masz taki super tatuaż? I się maupo nigdy nie pochwaliłaś? :evil: :lol: :lol: A Ty się jeszcze mieścisz przed kompem? Brzuch masz już pewnie pod samym nosem? :lol: no co Ty - chyba jeszczen ie taki wielki?? czy tak??? :o :angel: Juy duzy... bo to sama koncowka :)

cholercia... komp mi sie wywalil i nie mam polskich czcionek...

Katerinas rany jak ja Ci gratuluje i zazdroszcze szybciorkiem prosze zrob 3 koleczka w prawo i jedno w lewo od ciotki dogomaniaCki ;) mama nadzieje ze spodoba sie najmniejszemu Dogomaniakowi :D

Patka :popcorn:

souris akiedy Twoje foty tu zagoszcza cos skberzys :evilbat: :lol:

a Ty Korono nie rozpraszaj sie tylko szukaj ;)

Posted

Wyobraź sobie że bez rudego też mi się podobasz :o No ale jak z rudym czy też ołówkowym... :lol: :lol: :lol:

O rany, nowy Dogomaniak bedzie :angel: :angel: :angel:

Posted

hahaha Basenji Twoj piechol ma zgrabna pupe nie da sie ukryc :evilbat: :lol: cieszymy sie ze sie nia pochwaliles 8)
a teraz mnie nie nerwowac prosze i Fote Z Twarza Wlasciciela raz ;) :lol: 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahaha Basenji aleś się wycfaniakował :lol: :lol: :lol: pokazałeś nam psią doopę zamiast twarzy :o :wink:

A może się wstydzi :oops:

Posted

Adda może się wstyudzi a może ma nas ma w poszanowaniu :wink: :oops: i poazał to na focie :wink:
no a panna S. sie nie pokazuje oj nieładnie .... :evilbat: :wink:

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
buuuahaha Basenji aleś się wycfaniakował :lol: :lol: :lol: pokazałeś nam psią doopę zamiast twarzy :o :wink:

A może się wstydzi :oops:

Rozgryzłaś mnie! :oops:
Wydało się.
Zdrówko