Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']ochhh Tomeczku fenkju fenkju ....:loveu: :* hehehehehe
no ba do uslug ktos musi ci poslodzic hahaha ale wiesz tigra jest ladniesza :) hahah
[quote name='Justa']pfi ! ja jestem po prostu skromna ! :diabloti:
Jusia no tak tak :) czysta skromnosc pod kazda postacija :) :razz:
[quote name='Paulina87']Jeszcze jedno zdjęcie z Reso
http://img248.imageshack.us/img248/2866/14xx6.jpg

XXL miło Cie znowu widziec w galerii... i pogratulować narzeczonej
Paulina :) dziekuje wiesz glupi na fart ;) albo tez slepej kurze trafia sie ziarno:) hahaha
P.S ale tesciowa to ja sprzedam !:) hahah

Posted

malawaszka napisał(a):
łoooo teraz to jesteś XXL :-o GRATULUJĘ również ukochanej :loveu::multi:

dzieki :) nadmiar kg sie rzuca w oczy ale sadze ze do konca miesiaca powinem wrocic do normalnego wygladu:) troszke ciazy mi te kilka kg :) a wage rutynowa mam 75-80kg ;)

Posted

XXL napisał(a):
no ba do uslug ktos musi ci poslodzic hahaha ale wiesz tigra jest ladniesza :) hahah

uchhhh uwielbiam spijac cukier z twoich ust...hahahaha

Posted

na stojąco? :cool3: Hehe, mi zawsze głowa spada i się budzę, jak byłam mała (w sumie to dalej jestem:lol:) i chodziłam do Kościoła to tak zawsze miałam:evil_lol:
Kiedyś mi kumpela zrobiła sesje zdięciową jak śpię, czyli najbardziej skulony człowiek świata :lol:

Posted

ja jak bylem maly to zasnalem pod jakims iglakiem kolo domu i wszyscy mnie szukali pol dnia z przerazeniem. w kosciele tez zawsze spalem :lol: - do dzisiaj mi zostalo i jak nie moge zasnac to wlaczam RM :lol: w pracy rzadko mi sie zdarza, ale tylko dlatego, ze nie moge :P no i czesto sie budze z glowa na ziemi a nogami na lozku ;) ogolnie jestem fenomenem w tej dziedzinie :P