NightQueen Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Patikujek napisał(a):pati a co ty się tak podlizujesz orzechowi:evil_lol: hehe bo w końcu jest administratorem :evil_lol::evil_lol: Quote
orzech Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 paulik cacy:loveu: pasi ci taki stajl :lol: pati a co ty się tak podlizujesz orzechowi:evil_lol: bo mafia zawsze 3ma sie razem :D Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Orzeszku Ty do mafii należysz???:o:o:o może do Pruszkowskiej co??:evil_lol: To ja dam coś od siebie Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Paula zabójcze masz te oczy:p Patikujku bardzo ładnie:lol: Orzeszku no no no:razz::razz: No to ja się przypomnę:B-fly::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Medorowa'] No to ja się przypomnę:B-fly::evil_lol: i jaaa i jaaaa:multi: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 evaxon napisał(a):i jaaa i jaaaa:multi: Wiedziałam, wiedziałam, że zjawisz się tu zaraz po mnie mój diamenciku:multi::multi::multi::loveu: Quote
e.v.a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Medorowa napisał(a):Wiedziałam, wiedziałam, że zjawisz się tu zaraz po mnie mój diamenciku:multi::multi::multi::loveu: kochana musze ci rozjasniac droge zeby inni cie widzieli:loveu: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 evaxon napisał(a):kochana musze ci rozjasniac droge zeby inni cie widzieli:loveu: Buhahahhahahahaaa:evil_lol:Kochom Cię jak diobli:loveu::loveu: A teraz siooo mi stąd siło nieczysta i nie zagaduj nam tu zdjęć buhahahhahah:B-fly: Quote
e.v.a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Medorowa napisał(a):Buhahahhahahahaaa:evil_lol:Kochom Cię jak diobli:loveu::loveu: A teraz siooo mi stąd siło nieczysta i nie zagaduj nam tu zdjęć buhahahhahah:B-fly: a co ty myslisz ze tylko ty chcesz byc podziwiana??:razz: tez tu jestem:B-fly: tez:B-fly: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 evaxon napisał(a):a co ty myslisz ze tylko ty chcesz byc podziwiana??:razz: tez tu jestem:B-fly: tez:B-fly: Buhahahhaha ależ gdzież bym śmiała smieć:siara: Nie dość, że sie wbiła ze zdjęciem, to jeszcze moją prywatną, osobistą emotkę mi kradnie-> :B-fly: ---- :obrazic: Quote
e.v.a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Medorowa napisał(a):Buhahahhaha ależ gdzież bym śmiała smieć:siara: :evil_lol::evil_lol: Nie dość, że sie wbiła ze zdjęciem, to jeszcze moją prywatną, osobistą emotkę mi kradnie-> :B-fly: ---- :obrazic: to ty sie fo**** a ja sie popromuje byłam tuu:B-fly: byłam:B-fly: a ty Madzialena nie utrudniaj podziwiania nas:razz: Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wy dziewczyny to nieważne czy jesteście na FB u siebie czy u kogoś jak zaczniecie paplać to koniec :shake::loveu: Medorowa jak fajnie Cię widzieć bo już trochę minęło od naszego ostatniego spotkania:) evaxon fajne masz klapeczki:loveu: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='evaxon']to ty sie fo**** a ja sie popromuje byłam tuu:B-fly: byłam:B-fly: a ty Madzialena nie utrudniaj podziwiania nas:razz: Buhahahha nie ma jak to dobry lans:evil_lol: Jestem tu, jestem tu:multi::B-fly::B-fly: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Patikujek napisał(a): evaxon fajne masz klapeczki:loveu: Buhahahahhaha, evaxon słyszałaś, buhahahhahah:turn-l::turn-l::evil_lol: A no troszkę minęło, a Ty mi sie dalej nie chcesz pochwalić jak Ci w szkole idzie:placz: Quote
e.v.a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Patikujek']Wy dziewczyny to nieważne czy jesteście na FB u siebie czy u kogoś jak zaczniecie paplać to koniec :shake::loveu: evaxon fajne masz klapeczki:loveu: to wina Madzialeny:diabloti: buahahaha dzieki:grin: [quote name='Medorowa']Buhahahahhaha, evaxon słyszałaś, buhahahhahah:turn-l::turn-l::evil_lol: nie nie słyszałam :diabloti: byłam na wsteczu Quote
Patikujek Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Madziu wcale nie idzie, zrobiłam to co ty i szukam czegoś innego bliżej, bo za kasę co ja na szkołę wydawałam to te zajęcia powinny całkiem inaczej wyglądać, przeciez my nawet w skrócie nie wspomnieliśmy o połowie materiału do stycznia i jak do zaliczeń się uczyć:shake: Mam nadzieję że ta wypowiedź Cię Madziu satysfakcjonuje:) evaxon nie zwalaj znów wszystkiego na Madzię Quote
Mysia_ Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 o rany, ale się rozgadałyście :eviltong: Foty wklejać :mad: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='evaxon']to wina Madzialeny:diabloti: buahahaha dzieki:grin: nie nie słyszałam :diabloti: byłam na wsteczu Dawaj następną, bo już zagadane:roll::loveu::evil_lol: [quote name='Patikujek']Madziu wcale nie idzie, zrobiłam to co ty i szukam czegoś innego bliżej, bo za kasę co ja na szkołę wydawałam to te zajęcia powinny całkiem inaczej wyglądać, przeciez my nawet w skrócie nie wspomnieliśmy o połowie materiału do stycznia i jak do zaliczeń się uczyć:shake: Mam nadzieję że ta wypowiedź Cię Madziu satysfakcjonuje:) evaxon nie zwalaj znów wszystkiego na Madzię O kurcze, nie wiedziałam:crazyeye: Znajdzie się coś lepszego;):kciuki: No właśnie evaxon, nie zwalaj na mnie:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Patikujek'] evaxon nie zwalaj znów wszystkiego na Madzię bede:bigcool: bede:bigcool: [quote name='Mysia_']o rany, ale się rozgadałyście :eviltong: Foty wklejać :mad: na wsteczu sa:diabloti: [quote name='Medorowa']Dawaj następną, bo już zagadane:roll::loveu::evil_lol: wole dawkowac wam przyjemnosci:grins: No właśnie evaxon, nie zwalaj na mnie:loveu::loveu: czemuuuuu??? Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 evaxon napisał(a):bede:bigcool: bede:bigcool: na wsteczu sa:diabloti: czemuuuuu??? Bo nie ma drzemiącego w dżemie wilka:cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Mysia_ napisał(a):o rany, ale się rozgadałyście :eviltong: Foty wklejać :mad: Na wsteczu są:diabloti::grins: Quote
e.v.a Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Medorowa napisał(a):Bo nie ma drzemiącego w dżemie wilka:cool1::cool1: ooo wilk sie znalazl:razz::razz::razz: Quote
rose Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Patikujek napisał(a):Słucham Aniu???:D No, no ładnie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts