Unbelievable Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mysia_ napisał(a): Tina wyglądasz na naprawde przerażoną :cool3: ja mam takie oczy :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Myszko wczoraj trochę dogo szalało więc twój post może być kilka postów wcześniej niż tam gdzie powinien Quote
Mysia_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 to ja tylko przypomnę o utalentowanym i jednym z najmłodszych dogomaniaków :diabloti: Bo nie wiem gdzie jest mój post :eviltong: http://pl.youtube.com/watch?v=S0w0a7gSXdQ Własnie wróciłam do domku z knajpki, prawie mnie po drodze wiatr porwał, Emma czy jak jej tam :diabloti: Za jakiś czas będą moje fotki :evil_lol: Kara czy nie za często wklejam? :cool1: Quote
Mysia_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Tinka:) napisał(a):ja mam takie oczy :evil_lol: Suuuuuperowe :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mysia_ napisał(a):Suuuuuperowe :evil_lol: Ale wyglądam jak przestraszona :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Tinka:) napisał(a):Ale wyglądam jak przestraszona :evil_lol: pewnie wszyscy myślą sobe "jaka biedna, wystraszona dziewczynka, nic tylko przytulić" :loveu: Dobre :diabloti::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 rose napisał(a):Mysia świetny ten malec:p:p:p co nie? :evil_lol: Teraz już nie wiem co w końcu z niego bedzie... Czy piłkarz czy piosenkarz? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mysia_ napisał(a):pewnie wszyscy myślą sobe "jaka biedna, wystraszona dziewczynka, nic tylko przytulić" :loveu: Dobre :diabloti::evil_lol: odstraszam resztą :evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mysia_ napisał(a):Tinka, jasne, jasne :mad: Ano żebyś wiedziała. :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 hehhe fajny maluch...a kto to mu tam cos zaslania?:D Quote
Mysia_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Niki-lidka napisał(a):hehhe fajny maluch...a kto to mu tam cos zaslania?:D moja siostra :evil_lol: Bo przylazł w samej koszulece, zaraz miał iść zaraz się kąpać :evil_lol: Quote
Justa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 baby :mad: nie gadać, ino zdjęcia wstawiać ! :diabloti: Quote
Mysia_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 no Justa :cool3::diabloti: Ja już dzisiaj nie mam weny :eviltong: Patrzcie ile fotek wkleiłam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19585&highlight=Fester&page=291 :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Beti jakie byle jakie :mad: fajnie wyszłaś taka zamyślona :p Quote
Korenia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Mysia wyślij mi na maila reniako[małpa]o2.pl tą piosenkę, która malec śpiewa :cool3: Quote
Patikujek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A co masz kontakty i chcesz Mikołajka do jakiegoś boysbendu załapać:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 dzieki my girls :loveu: a swoje jeszcze jakies macie? :) znalazlam jeszcze z urodzin zdjecie, ja i kotek w czapce :D to chyba moja 18 :) Quote
Patikujek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ale macie podobne oczyska:loveu: Taaakie duuuuże:loveu: ]Tylko przyznać się kto tu do kogo próbował się upodobnić???:evil-lol: Quote
Recommended Posts