Mysia_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Justa napisał(a):Oooj to żałuj ! :cool3: Co to była za impreza ! :eviltong: I pierwszy w życiu polonez !!! :evil_lol: ejjjj no... Czemu ja nie miałam czegoś takiego? :placz: Ale studniówka była suuuper :evil_lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Mysia_ napisał(a):Ale studniówka była suuuper :evil_lol: Ja już zapomniałam :placz: Quote
AgaCzips Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='Justa']Oooj to żałuj ! :cool3: Co to była za impreza ! :eviltong: I pierwszy w życiu polonez !!! :evil_lol: ja pierwszego poloneza tańczyłam w przedszkolu :cool3: A bal gimnazjalny miałam rok temu:eviltong: edit: a to ja na balu gimnazjalnym:oops: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 AgaCzips napisał(a):ja pierwszego poloneza tańczyłam w przedszkolu :cool3: A bal gimnazjalny miałam rok temu:eviltong: Jejku czipsowa to ty taka młoda jesteś? :-o W życiu bym nie przypuszczała :eviltong: Kurcze, im młodsi tym szybciej do rzeczy przechodzą, noo.. :razz: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Justa Ty to na prawdę bardzo się zmieniłaś!Ja pamietam a poczatkach dogo Ciebie toć Ty inna byłaś;)A teraz a prawdę nie do poznania;-) A ja od momentu jak tu weszłam na DGM to w ogóle się jakoś nie zmieniłam, no chyba że sadełka mi doszło jeszcze:evil_lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 KaRa_ napisał(a):Justa Ty to na prawdę bardzo się zmieniłaś!Ja pamietam a poczatkach dogo Ciebie toć Ty inna byłaś;)A teraz a prawdę nie do poznania;-) A ja od momentu jak tu weszłam na DGM to w ogóle się jakoś nie zmieniłam, no chyba że sadełka mi doszło jeszcze:evil_lol: Kara, ja na Dogo zawitałam 6 lat temu prawie, więc chyba miałam prawo się nieco zmienić :cool3: W końcu o ile dobrze liczą kończyłam wtedy podstawówkę :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Justa napisał(a):Kara, ja na Dogo zawitałam 6 lat temu prawie, więc chyba miałam prawo się nieco zmienić :cool3: W końcu o ile dobrze liczą kończyłam wtedy podstawówkę :evil_lol: Ja rok po Tobie wiec niby tez powinnam się coś zmienić a tu nic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ten sam rocznik:lol: Quote
Patikujek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 No to rzeczywiście troszkę upłynęło od twojego pierwszego przybycia na dgm:) Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 KaRa_ napisał(a):Ja rok po Tobie wiec niby tez powinnam się coś zmienić a tu nic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ten sam rocznik:lol: A żebyś sie nie zdziwiła jak kiedyś wygrzebie twoją metamorfozę i opublikuję tutaj :cool3::diabloti: Już nie rpzesadzaj, że od podstawówki sie nie zmieniłaś :eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Justa napisał(a):A żebyś sie nie zdziwiła jak kiedyś wygrzebie twoją metamorfozę i opublikuję tutaj :cool3::diabloti: Już nie rpzesadzaj, że od podstawówki sie nie zmieniłaś :eviltong: Podrosłam może ze 5cm i doszło mi kg a tego ile już nie zdradzę:evil_lol: ach jak to być dobrze wiecznie młodym:evil_lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Patikujek napisał(a):No to rzeczywiście troszkę upłynęło od twojego pierwszego przybycia na dgm:) No popatrz jak ten czas leci :razz: Ha ! Jeszcze w gimnazjum moderatorem zostałam - ah, ale to wtedy była radocha :evil_lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 KaRa_ napisał(a):Podrosłam może ze 5cm i doszło mi kg a tego ile już nie zdradzę:evil_lol: ach jak to być dobrze wiecznie młodym:evil_lol: No chyba każdemu od podstawówki kg przybyło :evil_lol: Nawet z racji wzrostu, nieee? :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Justa napisał(a):No chyba każdemu od podstawówki kg przybyło :evil_lol: Nawet z racji wzrostu, nieee? :evil_lol: i racji coraz to smaczniejszych batoników i czekolad:evil_lol: Quote
LeCoyotte Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Justa napisał(a):No chyba każdemu od podstawówki kg przybyło :evil_lol: Nawet z racji wzrostu, nieee? :evil_lol: no chyba, ze ktos urosl i schodl na raz:evil_lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 LeCoyotte napisał(a):no chyba, ze ktos urosl i schodl na raz:evil_lol: Hmm.. o tym nie pomyślałam :eviltong: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 KaRa_ napisał(a):i racji coraz to smaczniejszych batoników i czekolad:evil_lol: :evil_lol: Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Justa napisał(a)::evil_lol: Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong: :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Ale za to ile pieniędzy zaoszczędziłaś:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Justa napisał(a):Jejku czipsowa to ty taka młoda jesteś? :-o W życiu bym nie przypuszczała :eviltong: ano tak sie jakoś złożyło;) Wiem, wiem staro wyglądam:roll: a ja sie chyba tylko starzeje:lol: Jakby porównać moje zdjęcia z przedszkola i obecne dużo różnic by sie nie znalazło:eviltong: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 KaRa_ napisał(a)::mdrmed::mdrmed::mdrmed: Ale za to ile pieniędzy zaoszczędziłaś:evil_lol: Kurcze, tylko gdzie one teraz są? :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Justa napisał(a)::evil_lol: Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong: to prawie tak jak ja, sama nigdzie nie chciałam chodzić... a i tak schudnąć by sie przydało :evil_lol: Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='AgaCzips']Jakby porównać moje zdjęcia z przedszkola i obecne dużo różnic by sie nie znalazło:eviltong: No wariatki :-o A ja sie zmieniłam? :evil_lol: To najmniejsze to ja z przedszkola :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ja w wieku 10lat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i od tego czasu sadełko zaczęło się osadzać:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Justa napisał(a):No wariatki :-o A ja sie zmieniłam? :evil_lol: To najmniejsze to ja z przedszkola :evil_lol: no poważnie:lol: Postaram sie wrzucić jakoś zdjęcie z przedszkola i sama zobaczysz:eviltong: Ostatnio je wyciągnęłam i aż sie sama zdziwiłam :lol: Mam też zdjęcia gdzie jestem obcięta krócej i tam faktycznie inaczej wyglądam ale tylko tam:eviltong: A na zdjęciu jesteś nawet podobna;) Quote
Justa Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ale urocze zadowolone z życia dziewczątko :p Quote
KaRa_ Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Justa napisał(a):Ale urocze zadowolone z życia dziewczątko :p Kazali mi pozować:placz: Quote
Recommended Posts