Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa napisał(a):
Oooj to żałuj ! :cool3: Co to była za impreza ! :eviltong: I pierwszy w życiu polonez !!! :evil_lol:

ejjjj no... Czemu ja nie miałam czegoś takiego? :placz:
Ale studniówka była suuuper :evil_lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']Oooj to żałuj ! :cool3: Co to była za impreza ! :eviltong: I pierwszy w życiu polonez !!! :evil_lol:

ja pierwszego poloneza tańczyłam w przedszkolu :cool3: A bal gimnazjalny miałam rok temu:eviltong:

edit:

a to ja na balu gimnazjalnym:oops:

Posted

AgaCzips napisał(a):
ja pierwszego poloneza tańczyłam w przedszkolu :cool3: A bal gimnazjalny miałam rok temu:eviltong:

Jejku czipsowa to ty taka młoda jesteś? :-o W życiu bym nie przypuszczała :eviltong:

Kurcze, im młodsi tym szybciej do rzeczy przechodzą, noo.. :razz:

Posted

Justa Ty to na prawdę bardzo się zmieniłaś!Ja pamietam a poczatkach dogo Ciebie toć Ty inna byłaś;)A teraz a prawdę nie do poznania;-)
A ja od momentu jak tu weszłam na DGM to w ogóle się jakoś nie zmieniłam, no chyba że sadełka mi doszło jeszcze:evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Justa Ty to na prawdę bardzo się zmieniłaś!Ja pamietam a poczatkach dogo Ciebie toć Ty inna byłaś;)A teraz a prawdę nie do poznania;-)
A ja od momentu jak tu weszłam na DGM to w ogóle się jakoś nie zmieniłam, no chyba że sadełka mi doszło jeszcze:evil_lol:

Kara, ja na Dogo zawitałam 6 lat temu prawie, więc chyba miałam prawo się nieco zmienić :cool3: W końcu o ile dobrze liczą kończyłam wtedy podstawówkę :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
Kara, ja na Dogo zawitałam 6 lat temu prawie, więc chyba miałam prawo się nieco zmienić :cool3: W końcu o ile dobrze liczą kończyłam wtedy podstawówkę :evil_lol:

Ja rok po Tobie wiec niby tez powinnam się coś zmienić a tu nic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ten sam rocznik:lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Ja rok po Tobie wiec niby tez powinnam się coś zmienić a tu nic:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ten sam rocznik:lol:

A żebyś sie nie zdziwiła jak kiedyś wygrzebie twoją metamorfozę i opublikuję tutaj :cool3::diabloti:
Już nie rpzesadzaj, że od podstawówki sie nie zmieniłaś :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
A żebyś sie nie zdziwiła jak kiedyś wygrzebie twoją metamorfozę i opublikuję tutaj :cool3::diabloti:
Już nie rpzesadzaj, że od podstawówki sie nie zmieniłaś :eviltong:

Podrosłam może ze 5cm i doszło mi kg a tego ile już nie zdradzę:evil_lol: ach jak to być dobrze wiecznie młodym:evil_lol:

Posted

Patikujek napisał(a):
No to rzeczywiście troszkę upłynęło od twojego pierwszego przybycia na dgm:)

No popatrz jak ten czas leci :razz: Ha ! Jeszcze w gimnazjum moderatorem zostałam - ah, ale to wtedy była radocha :evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Podrosłam może ze 5cm i doszło mi kg a tego ile już nie zdradzę:evil_lol: ach jak to być dobrze wiecznie młodym:evil_lol:

No chyba każdemu od podstawówki kg przybyło :evil_lol: Nawet z racji wzrostu, nieee? :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
No chyba każdemu od podstawówki kg przybyło :evil_lol: Nawet z racji wzrostu, nieee? :evil_lol:

i racji coraz to smaczniejszych batoników i czekolad:evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
i racji coraz to smaczniejszych batoników i czekolad:evil_lol:

:evil_lol:
Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong:

Posted

Justa napisał(a):
Aczkolwiek ja ja byłam mała to byłam taki nieśmiałek, że jak mama mi dała na czekolade to bałam sie iśc do sklepu i ją kupić :eviltong:

:mdrmed::mdrmed::mdrmed:
Ale za to ile pieniędzy zaoszczędziłaś:evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
Jejku czipsowa to ty taka młoda jesteś? :-o W życiu bym nie przypuszczała :eviltong:

ano tak sie jakoś złożyło;) Wiem, wiem staro wyglądam:roll:

a ja sie chyba tylko starzeje:lol: Jakby porównać moje zdjęcia z przedszkola i obecne dużo różnic by sie nie znalazło:eviltong:

Posted

Justa napisał(a):

to prawie tak jak ja, sama nigdzie nie chciałam chodzić...

a i tak schudnąć by sie przydało :evil_lol:

Posted

[quote name='AgaCzips']Jakby porównać moje zdjęcia z przedszkola i obecne dużo różnic by sie nie znalazło:eviltong:

No wariatki :-o

A ja sie zmieniłam? :evil_lol: To najmniejsze to ja z przedszkola :evil_lol:

Posted

Justa napisał(a):
No wariatki :-o
A ja sie zmieniłam? :evil_lol: To najmniejsze to ja z przedszkola :evil_lol:

no poważnie:lol: Postaram sie wrzucić jakoś zdjęcie z przedszkola i sama zobaczysz:eviltong: Ostatnio je wyciągnęłam i aż sie sama zdziwiłam :lol: Mam też zdjęcia gdzie jestem obcięta krócej i tam faktycznie inaczej wyglądam ale tylko tam:eviltong:

A na zdjęciu jesteś nawet podobna;)